Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam ;)  (Przeczytany 1297 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Abes

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam ;)
    « dnia: Kwietnia 04, 2010, 17:24:46 »
    Chciałbym serdecznie powitać użytkowników największego polskiego portalu o M&B, gry w ktorą grałem z 2 latka temu a ostanio do niej dosc hardcorowo wróciłem (szczególnie to w moda Age of Mchinery i SoD pocinałem(można być w nich władcą....tak ta chęć posiadania władzy :>)) pozatym odsc ostro pocinam w strategie(Starcraft,Warcraft 3, Seria total war,Kozacy i wiele innych) no i w fpski(L4D ,MoH,ET,Cod2), a także w Lineage2:D. Forum przeglądam dość długi już okres, jednak do czynnej w nim obecności skłoniła mnie premiera Warbanda(wczoraj zamówione w gram.pl (jak ktoś sie zna na tej firmie kurierskiej UPS to wg was powinno być do wtorku??)) no i mam nadzieje ze wspólnie stłuczemy adminów z talewords :)

Troszka potrenuje a po maturze postaram sie o członkowstwo w klanie no i nolife mode on...

Mam na imie Sebastian, za 2 tygodnie kończe 19 lat, ostro pocinałem w lineage 2(4 lata....) lubie wszelakie sporty wytrzymałościowe, gre na komputerze, oraz siąść z kumplami wieczorem na Lan (hamachi....) party przy zgrewce piwa i pizzy:> Jestem także pasjonatem historii(głownie czasy póżnego średniowiecza do ery rozbiorowej...patriota ze mnie w tej kwestii no i troche nacjonalista.... lata 1400-1700 czyli względnego panowania Polski) więc siemka i do zobaczenia w grze :)

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Witam ;)
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 04, 2010, 17:32:08 »
    Serdecznie witam!
    party przy zgrewce piwa
      1400-1700
    Piwo i I RP - czy może być coś cudowniejszego?
    Pięknie się przywitałeś -rzadko nowi userzy piszą w tym wątku tak rozbudowane posty. Obyś wniósł do forum wiele dobrego.
    Nadal nie mogę wyjść z zachwytu nad Twoim przywitaniem...
    Powiedz może jakie przedmioty masz zamiar zdawać na maturze?
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Abes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 04, 2010, 17:37:24 »
    nie no zazwyczaj to ja za spamera uchodzę....tzn to jest moje pierwsze ,ambitniejsze forum które na takie coś nie pozwala :D

a z tą maturą chyba troszke przesadziłem :>

-Mata Pol Ame pod
    -Matematyka Rozszerzone
    -Fizyka Podstawa(nie wiem po co i dlaczego,niby te arkusze są proste....ale ten przedmiot to mój fail ;/ )
    -Geografia Rozszerzone
    -Amerykański Rozszerzone

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 04, 2010, 17:41:49 »
    Piszesz zarazem podstawową jak i rozszerzoną matmę? I na dodatek fizyka? O Boże! Co za hardkor! No cóż.... życzę powodzenia.

Offline Abes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 04, 2010, 17:47:26 »
    hyh dzieki :D

powód tej dość dużej liczby przedmiotów to poprostu niezdecydowanie co po tej maturze robic.... teraz jest już poprostu zapóźno ;/ no właśnie może jest tu jakis spec od Zarządzania i Inżynierii Produkcji co doradzi czy warto to studowiać;p? Myślalem nad Automatyka i robotyka na poczatku, ale kumpel mnie dość szybko sprowadzil na ziemie....Fizyka owned podobno... pozatym te progi punktowe to dla jakiś ludzi co raczej nie mają czasu na gry :> no i życie studenckie niby fajne, więc wole studia co go troszke zasmakuje :D

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 04, 2010, 17:51:10 »
    Jak Ty masz takie ścisłe zainteresowania to ja Ci nie pomogę. Automatyka, Inżynieria, Robotyka - a ty wiesz będąc na czymś takim to trzeba się uczyć na bieżąco, a nie tylko do sesji? Życzę Ci miłego życia studenckiego, ale na takich kierunkach to raczej czeka się zapieprz.

Offline Abes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 04, 2010, 17:59:32 »
    naszczęście jest jeszcze troszke czasu;p ale myśle że to ZIP dość przyjemne będzie, pozatym po tym chyba dość łatwo o pracę, interesuje sie też ekonomią (interesuje ..... gram w gry ekonomiczne,czytam prasę o gospodarce itp;p no i czasme przeglądne giełde) chciałem być maklerem(finanse  i rachunkowosc), ale te studia chyba dość trudne też tzn nie wiem jak po tym z pracą, bo na coś ambitniejszego niż księgowy to chyba trzeba jakies szkolenia...... no jeszcze myśle nad logistyką :D no ale to w kwesti przemyśleń jeszcze;p może znacie coś po czym łatwo o dobrze płatną pracę przy przyjemnych studiach... ?? :>

Warband we wtorek powinien wg was dojść czy oni nie pracują we święta i to potrwa jeszcze;p?? (o właśnie jak jest kurier ups to (gdyby mnie nie było w domu) zostawi on paczke na poczcie??)

Tak btw ktoś z okolic Pszczyny :D?

Offline Przemos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 05, 2010, 19:58:56 »
    Witam witam i o zdrowie pytam :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 05, 2010, 21:20:47 »
    Witam witam i o zdrowie pytam :)

Tutaj postów nie nabijesz.

Witam cię! Widzę że jest oprócz mnie na forum jest jeszcze paru pasjonatów Rzeczypospolitej Obojga Narodów. Hmm...to może jaki jest twój ulubiony władca z tego okresu? Chodzi mi oczywiście o królów Rzeczypospolitej.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Abes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 05, 2010, 21:33:49 »
    Hehehehe opieram sie głównie na lektury Jasienicy więc on troszke kierunkuje moje myśli....

jak dla mnie najlepszymi władcami tego okresu byli Stefan Batory(gdyby czas mu jeszcze 10 lat dał....) i Jan 3 Sobieski. Niestety nasi królowie nie umieli wykorzystać swojej (sumie dość dużej) władzy (nadawanie urzędów!!) i wiadomo jak się to potoczyło....//ale na te dywagacje to chyba trzeba osobny wątek bo za dużo tego jest :>

Na tego Warbanda chyba dłużej poczekam bo ci z gram.pl chyba nie pracują do dziś :/

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 06, 2010, 00:10:32 »
    Dołączam się do powitań i gratuluję tekstu.