Chciałbym serdecznie powitać użytkowników największego polskiego portalu o M&B, gry w ktorą grałem z 2 latka temu a ostanio do niej dosc hardcorowo wróciłem (szczególnie to w moda Age of Mchinery i SoD pocinałem(można być w nich władcą....tak ta chęć posiadania władzy :>)) pozatym odsc ostro pocinam w strategie(Starcraft,Warcraft 3, Seria total war,Kozacy i wiele innych) no i w fpski(L4D ,MoH,ET,Cod2), a także w Lineage2:D. Forum przeglądam dość długi już okres, jednak do czynnej w nim obecności skłoniła mnie premiera Warbanda(wczoraj zamówione w gram.pl (jak ktoś sie zna na tej firmie kurierskiej UPS to wg was powinno być do wtorku??)) no i mam nadzieje ze wspólnie stłuczemy adminów z talewords :)
Troszka potrenuje a po maturze postaram sie o członkowstwo w klanie no i nolife mode on...
Mam na imie Sebastian, za 2 tygodnie kończe 19 lat, ostro pocinałem w lineage 2(4 lata....) lubie wszelakie sporty wytrzymałościowe, gre na komputerze, oraz siąść z kumplami wieczorem na Lan (hamachi....) party przy zgrewce piwa i pizzy:> Jestem także pasjonatem historii(głownie czasy póżnego średniowiecza do ery rozbiorowej...patriota ze mnie w tej kwestii no i troche nacjonalista.... lata 1400-1700 czyli względnego panowania Polski) więc siemka i do zobaczenia w grze :)