Jestem nowy na forum, przeczytałem sporo tematów ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania, więc sie zarejestrowałem żeby je zadać:
1.Czy jeżli podbije sobie zamek i tym samym stane się niezależnym władcą to od razu musze mianować marszałka?
2.Czy jeśli zechce jednego ze swoich towarzyszy mianować na lorda to czy będzie on zbierał doświadczenie i samemu rozdzielał sobie punkty? To samo sie tyczy wyposarzenia, czy sam sie uzbroji jak na lorda przystało czy też musze sam o to zadbać? I dalej czy jak bedzie tym lordem to czy moge ingerować w jego wyposarzenie?
3.Którzy z npcow których moge nając w gospodach nadaje się na lorda? tzn. którzy mają szlacheckie pochodzenie? Wiem, że trzeba by sie spytać ich o historie życia, ale z tego co wnioskuje to żaden bezposrednio o tym nie mówi, poza rolfem, o którym z koleji inni mówią, ze ściemnia:) Bo nie chce mianować kogoś a potem mieć problemy z innymi lordami.
4.Jest jakiś inny sposoób na odzyskanie pojmanych wieźniów? bo mi nordowie zabrali kilku świerzo zrekrutowanych na początku gry i jak ich odbijam to od razu padają pod toporami:)