Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband - Szybka pomoc (wątek zbiorczy)  (Przeczytany 360175 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Warband - Szybka pomoc (wątek zbiorczy)
    « Odpowiedź #705 dnia: Października 09, 2010, 19:48:26 »
    Grę kupiłeś od kogoś? (Nie myślę nawet o tym, że masz pirata!)
    Jeżeli tak, to prawdopodobnie ten od kogo kupiłeś ciagle pogrywa sobie w Multi ;p
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Jonasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #706 dnia: Października 11, 2010, 07:24:27 »

Offline Arto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #707 dnia: Października 14, 2010, 11:35:50 »
    Mam pytanie odnośnie Rhodockich sierżantów. Większość jest wyposażona w młot wojskowy i glewię. I tu jest moje pytanie; jak sprawić aby używali glewii? W rozkazach jest tylko opcja broni obuchowej i broni wedle uznania.

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #708 dnia: Października 14, 2010, 15:39:41 »
    Cóż prawdopodobnie gdy widzą konnicę zmieniają broń na glewię

www.pustamiska.pl

Offline Yoshi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #709 dnia: Października 22, 2010, 14:09:21 »
    Mam mega prośbę jest może spolszczenie gry do 1.113??

Offline Icek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #710 dnia: Października 22, 2010, 17:06:07 »
    Witam
    Mam kilka pytań ,szukałem sporo czasu na forum czy była o tym mowa ,ale jak padało to pytane to każdy unikał tematu
    1)Czy kiedy mianujemy na lorda NPC to rosną mu umiejętności?
    2)Czy ilość max wosjka NPC jest tak samo obliczana jak twoja ?
    3)Gdzie mozna sprawdzic ilość renomy swoich lordów

pozdrawiam i z góry dziękuje za odp.

Offline pansnake

• Użytkownik
    « Odpowiedź #711 dnia: Października 23, 2010, 00:35:47 »

Offline Marox

• Użytkownik
    « Odpowiedź #712 dnia: Października 23, 2010, 13:36:54 »
    Witam,

Wie może ktoś jak to jest. Adoruje pewną Lady... i tak:

1. Narazie mam u niej +30 stosunki, czy po uzyskaniu odpowiedniego poważania u niej, zgodzi się na ślub? Czy może to zależy o czegoś więcej niż punktów stosunku...?
    2. Jej ojciec się na mnie nie zgadza... Jeżeli jedna ona zgodzi się wziąść ze mną ślub potajemnie, to będą jakieś konsekwencje. Jestem wasalem tej frakcji.

Z góry dzięki z pomoc.

Marox
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #713 dnia: Października 23, 2010, 14:30:10 »
    1. Wystarczy 20 stosunków +.
    2. Ojciec mojej Lady Svipul, a konkretnie Jarl Gundur, będąc u Nordów, tak samo jak ja, nie zgodził się również, nasepnie potajemnie wzięliśmy ślub i lekko pogorszyły mi się z nim sotsunki, lecz teraz jesteśmy kumplami :)
    P.S Musisz mieć swoje lenno CONAJMNIEJ zamek, nie jakaś tam wioseczka.

www.pustamiska.pl

Offline Marox

• Użytkownik
    « Odpowiedź #714 dnia: Października 23, 2010, 14:42:47 »
    No to klops. Jestem już wasalem, więc jak zdobęde zamek czy tam miasto to przejdzie on na króla....
    Da się coś zrobić?
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #715 dnia: Października 23, 2010, 15:05:53 »
    Gdy król nie przyzna ci lenna możesz się zbuntować przywłaszczając sobie wszystkie twoje i świeżo zdobyte przez ciebie ziemie.

Offline Marox

• Użytkownik
    « Odpowiedź #716 dnia: Października 23, 2010, 15:14:34 »
    Dobra dzięki wszystki, ale mam jeszcze jedno pytanko. Od kąd jestem wasalem ani król ani lordzi nie zlecają mi zadań. Czemu? Nigdy już mi questa nie zlecą?

« Ostatnia zmiana: Października 23, 2010, 20:10:57 wysłana przez Marox »

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #717 dnia: Października 23, 2010, 19:07:15 »
    Zlecają, ale bardzo, bardzo rzadko. Dlatego najpierw opłaca się być najemnikiem, bo wtedy jest dużo zadań, a dopiero gdy z lordami będziesz miał dobre relacje idziesz na wasalstwo lub tworzysz własne państwo. W tej grze zlecają często zadania ale tylko wtedy gdy nie jesteś związany z żadnym państwem lub jesteś najemnikiem.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Marox

• Użytkownik
    « Odpowiedź #718 dnia: Października 23, 2010, 20:11:16 »
    Sory, że wam spamuje, ale mam jeszcze jedno pytanko :) , Co zrobić, żeby brat/ojciec Lady mnie zaakceptował na jej męża?
    Nie mogę zwiększyć z nim reputacj bo mi questów nie zleca. A może mam za mało punktów reputacji postaci (tych ogólnych w raportach)? Pomóżcie. Jednak wolałbym żeby mnie zaakceptował :p

Offline Marox

• Użytkownik
    « Odpowiedź #719 dnia: Października 23, 2010, 22:49:48 »
    Acha i jeszcze jedno. Na innym savie mam królestwo i wasali. Ale niektórzy wciąż traktują mnie jak rebelianta a nie prawdziwego króla, jak to zmienić?
    I gdzie jest panel zarządzania królestwem, bo moge tylko zmienić nazwe w menu obozu, a gdzie zarządzanie??

Sorki, że tyle ale przed chwilą przejąłem zamek i królestwo zrobiłem.

Z góry dzięki