Mały problem z renomą, a mianowicie przed bitwą jest podawana liczba punktów renomy do zdobycia, natomiast po bitwie otrzymuję zawsze o 6 punktów mniej, niż zostało to oszacowane przed walką (w przypadku wartości 6-0 nie otrzymuję nic). Denerwuje mnie to, gdyż przez jakiś rok gry (gram już 1263 dni) zdobyłem tylko około 200 punktów, i obecnie mam 1404 (przez ponad 100 dni nie mogłem się odbić powyżej 1250) co daje mi 134-to osobową drużynę. Mam wyższą renomę niż jakikolwiek z lordów (mają po 250-1000), a lordowie biegają z załogami nawet po 250 luda. Wyższą renomę mają tylko królowie, po 2-2,4k (w czasie gry urosło im o jakieś 1k) i oni z kolei mają nawet do 500 woja pod swoją komendą. Mam 6 punktów przywództwa więc brakujące 4 dają tylko 20 woja (nawet nie będę w liczbę wojska inwestował na tej drodze).
Ktoś ma podobnie jak ja taki ujemy modyfikator?? (v1.127) Jak go usunąć??
Zmiana w opcjach w kierunku gry trudniejszej nic nie daje. Czy jest możliwe że jest ten modyfikator związany z poziomem rozwinięcia mojej postaci (level 35)?? - eksperyment z 483 dnia gry wykazał modyfikator"-2" (level 23) [Patrząc na te liczby powiedziałbym, że modyfikator x wynosi: "x= liczba_setek_dni_gry/2"]