To ma być rewalacyjny patch?
Dodali nowe ikonki, i zrobi tutorial, i to ma być wielki przełom?, chyba dla dzieci które podniecają się byle ikonką...
Prawda jest taka że jedyne co zrobili to spieprzyli prawie zbalansowany tryb walki, który wymagał kilku poprawek ale byłby okej, teraz muszą robić wszystko od nowa, a do tego nowe animacje są kompletnie skopanie ( Np. pchnięcie na koniu wygląda jakby jeżdzil paralitycy na koniach ). Do tego gra na koniu i łukiem, nie wymaga żadnego skilla a piechota, która wymaga skilla jest teraz miesięm dla koni i przepakowanych kuszników/łuczników. Ja sam mam więcej fragów, na koniu gdy machnę sobie raz krótkim mieczykiem i wszyscy padają, lub łucznikiem celując od niechenia, a machając toporem, i muszą blokować manualnie spam, konnych piechurów.. jestem praktycznie bez szans. Nie rozumiem też po co wychwalacie tutorial jakby to była jakieś bóstwo, i robiło to przełom w grze, jak i tak spędza się tam mniej niż 5 minut.
Podsumowanie:
Plusy
+ Ładne ikonki, nowe menu,ciekawie rozwiązane custom battle Ale co nam to daję w grze?
Minusy
-Paralitycy na koniach
-Paralitycy z tarczami
-Paralitycy z bronią jednoręczną
-Paralitycy z włóczniami
-Przywrócenie nachylonej lancy
-Przepakowane kusze i łuki
-Dziurawe tarcze
-Walka z konia nie wymaga żadnego skilla, tak samo łucznicy.
-Masa bugów, i niedopracowane mapy
-Tutoriala nie można przejść..
Podsumowując: Usiąść i płakać, 2 tygodnie przed premierą i takie za przeproszeniem gówno, no chyba że ktoś lubi patrzeć na ikonki to polecam patcha..