Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytania do twórców  (Przeczytany 52701 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline VainV

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 22
    Odp: Pytania do twórców
    « Odpowiedź #195 dnia: Marca 25, 2015, 22:57:18 »
    W jakim momencie ma to miejsce?

Edit. Dzięki za wyjaśnienie, ten błąd już mamy. Miałem na myśli znikający cały oddział, bo to też komuś się zdarzyło.
    « Ostatnia zmiana: Marca 25, 2015, 23:07:58 wysłana przez VainV »

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    • Piwa: 45
    • Osobnikom nie pożądanym przeze mnie nie odpisuję.
    « Odpowiedź #196 dnia: Marca 25, 2015, 23:01:47 »
    Jak pisałem - jak zwerbujesz sobie w obozie dowolny regiment o liczebności pow. 100 żołnierzy. Przy czym jest bug stały - po rozwiązaniu regimentu i zwerbowaniu mniejszego nadal nie ma postaci w oddziale.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #197 dnia: Marca 26, 2015, 16:11:09 »
    Udało mi się awansować, ale mam dostęp dopiero do lekkiej piechoty. Pisząc o przeglądzie, miałem na myśli taką opcję że można "pojawić" się ze swoją armią w każdym terenie, tyle że bez przeciwnika. W innych modach było to bodajże nazywane "inspect troops".
    Wiem że jestem w niedalekim etapie rozgrywki, ale chciałbym się dowiedzieć czy będą jacyś "inni" bohaterowie?

Mam jeszcze inne pytanie - dlaczego nie mogę dołączać do walk, np patrolu Kościuszkowców z rabusiami?

Cieszę się, że będzie też Kawaleria Narodowa - dzięki za odpowiedź :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 26, 2015, 21:42:57 wysłana przez Mefisto »
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Lys0l

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #198 dnia: Kwietnia 15, 2015, 12:20:36 »
    Czołem, piszę do was z zapytaniem odnośnie instalacji moda. Ponieważ pobrałem go i zainstalowałem, ten nadal nie działa. Czy więc mod działa jedynie na konkretnej wersji gry M&B Warband, jeśli tak to na jakiej, jeśli zaś nie, to proszę o poradzenie, co mam zrobić by uruchomić ów MOD.
      /// Moja wersja to 1.167

Offline Thaess

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #199 dnia: Kwietnia 18, 2015, 15:18:22 »
    Czołem, piszę do was z zapytaniem odnośnie instalacji moda. Ponieważ pobrałem go i zainstalowałem, ten nadal nie działa. Czy więc mod działa jedynie na konkretnej wersji gry M&B Warband, jeśli tak to na jakiej, jeśli zaś nie, to proszę o poradzenie, co mam zrobić by uruchomić ów MOD.
      /// Moja wersja to 1.167

Upewnij się, że ścieżka do której zainstalowałeś moda jest poprawna. W przypadku wersji nie steamowej instalator może nie wskazywać poprawnej ścieżki.

Offline Lys0l

• Użytkownik
    « Odpowiedź #200 dnia: Kwietnia 18, 2015, 16:38:54 »
    Dokładnie, domyślna ścieżka okazała się zła, mogłem pomyśleć o tym wcześniej. Problem zażegnany.

Offline doni19

• Użytkownik
    « Odpowiedź #201 dnia: Października 03, 2015, 17:55:24 »
    hej, mam pytanie będą jeszcze jakieś aktulizacje czy taka wersja moda już zostanie

Offline Kacper1234PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Listopada 20, 2015, 11:54:10 »
    Mam małe pytanie, mod umarł?