Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Klan  (Przeczytany 5658 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    Odp: Klan
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 06, 2010, 17:07:23 »
    Słowo pisane faktycznie brzmi inaczej niż zwyczajnie powiedziane, pewnie masz rację, co oznacza przepraszam!  Poważnie.
    P.S. Rozważcie proszę koncepcję,  zmodyfikujcie ją, a jest szansa na uatrakcyjnienie jednej z naszych ulubionych rozrywek. Pozdrowienia.

Offline pejczi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 06, 2010, 17:47:40 »
    Drogi kolego Harpag, nikt cie nie prosil o krytykę czyiś starań. Być może, może sie nie uda, ale nie zniechecaj mnie do tego. Robie to dla ludzi ktorym sie nie udalo dostac do SZ bo juz bylo za pozno na rekrutacje. Uwierz mi, jest ich naprawde wiele. Dlatego zrobilem wlasny klan.

Pozdrawiam,
    Pejczi (Zawisza)

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 06, 2010, 18:11:31 »
    Życzę powodzenia. Miejmy nadzieję, że nie mam racji. Gdyby jednak sprawa wymykała się z rąk, a jednak było by co ratować, to pomyślcie wtedy o tej luźniejszej koncepcji. I raz jeszcze bez urazy.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 06, 2010, 18:43:41 »
    Nie chrzań. Co to jest? Dupa będzie a nie klan. Lepiej byś włożył energię w coś pożytecznego, np przyłączył się do mnie w propagowaniu koncepcji oraganizowania się w podgrupy z tych, którzy wlaśnie grają na danym serwerze. A i to ma marne szanse... Rozpisałem się w wątku Piteqa. Bez urazy.

Pejczi rób ten klan i nie zawracaj sobie głowi takimi dzieciakami jak ten... życzę powodzenia

Jeśli chcesz to mogę Ci bardzo chętnie pomóc w organizacji i planowaniu..  w razie czego pisz na pw...

Szlag mnie trafia jak takie dzieci jak harpag napiszą takie bezsensowne posty...

Offline pejczi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 06, 2010, 20:08:27 »
    Nie chrzań. Co to jest? Dupa będzie a nie klan. Lepiej byś włożył energię w coś pożytecznego, np przyłączył się do mnie w propagowaniu koncepcji oraganizowania się w podgrupy z tych, którzy wlaśnie grają na danym serwerze. A i to ma marne szanse... Rozpisałem się w wątku Piteqa. Bez urazy.

Pejczi rób ten klan i nie zawracaj sobie głowi takimi dzieciakami jak ten... życzę powodzenia

Jeśli chcesz to mogę Ci bardzo chętnie pomóc w organizacji i planowaniu..  w razie czego pisz na pw...

Szlag mnie trafia jak takie dzieci jak harpag napiszą takie bezsensowne posty...

Dzieki bardzo, ja rowniez życzę powodzienia twojemu klanowi TFW.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 06, 2010, 20:52:07 »
    Dzieki bardzo, ja rowniez życzę powodzienia twojemu klanowi TFW.
    TFW to nie jest klan, tylko zbieranina ludzi, którzy lubią ze sobą grać, którzy nie patrzą na wynik i mają poukładane w głowie. ;)
    Do spotkań TFW dołączają nawet gracze z SZ, a o ich wyborze decyduje Her pwi7aaf...

Cóż więcej... Powodzenia z klanem!
    Nie jestem zwolennikiem tego typu "ugrupować", więc rozpisywać się nie będę, bo szczerze nie mam o czym ;o

Pozdrawiam!

Offline pejczi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 07, 2010, 12:37:23 »
    Udalo mi sie zrekrutowac 2 osoby.

Obecny sklad:

Pejczi
    Sope
    Krzyzowiec

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 07, 2010, 13:28:59 »
    Udalo mi sie zrekrutowac 2 osoby.

Obecny sklad:

Pejczi
    Sope
    Krzyzowiec

Krzyżowiec ubiegał się o członkostwo w SZ, jak tak zmienił szybko zdanie, to u nas raczej szacunku nie będzie miał.. No ale jak takich ludzi przyjmujesz to ok ;P jakby co przestrzegam przed nim

PS. Dajcie mu jakoś kręcić ten klan, a nie napinać się publicznie bo ten temat stracił sens ;s

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 07, 2010, 13:32:24 »
    No cóż, z 3 osobami Calradii nie zdobędziesz, ale mimo wszystko życzę powodzenia i mam nadzieję, że Brutal Force się rozrośnie i będziemy mogli walczyć ramię w ramię tłukąc te dzieciaki z TW! :P No i nie przyjmuj każdego jak leci, SZ już raz popełnił ten błąd i nie wyszło zbyt dobrze... A jeśli krzyżowiec tak szybko zmienił zdanei, to nei oczekiwałbym po nim specjalnej lojalności ;-)
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2010, 13:36:01 wysłana przez ASDAMk20 »

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 07, 2010, 13:34:59 »

Krzyżowiec ubiegał się o członkostwo w SZ, jak tak zmienił szybko zdanie, to u nas raczej szacunku nie będzie miał.. No ale jak takich ludzi przyjmujesz to ok ;P jakby co przestrzegam przed nim

Może wyniki rekrutacji już były, a my nawet nie wiemy ;P. Więc prawdopodobnie nie ma co chłopakowi robić wyrzutów, tym bardziej, że mógł się z rekrutacji wycofać o czym również nie wiemy :D. Jak widać taka wiedza nie jest przeznaczona dla zwykłego plebsu.

Tak jeszcze zapytam Pejczi, czy osoby przez Ciebie wymienione to już pewny nowy narybek?
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2010, 13:38:38 wysłana przez Dalhi »

Offline Sope

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 07, 2010, 13:49:40 »
    Ja mogę potwierdzić że dochodzę do klanu, a co do Krzyżowca nie wiem coś mówił o chęci dojścia do SZ. Jak nie dojdzie do SZ to dojdzie do nas, ja tak słyszałem ale nie jestem pewien. Do rzeczy potwierdzam że dochodzę .

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 07, 2010, 13:53:41 »
    Ja mogę potwierdzić że dochodzę do klanu, a co do Krzyżowca nie wiem coś mówił o chęci dojścia do SZ. Jak nie dojdzie do SZ to dojdzie do nas, ja tak słyszałem ale nie jestem pewien. Do rzeczy potwierdzam że dochodzę .

Nie ma czegoś takiego że jak tu nie to tam pójdę.. Jest mężczyżna to niech się określi.

Offline pejczi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 07, 2010, 14:23:39 »
    Rozmawialem z nim jeszcze potem i powiedzial ze dochodzi juz pewnie do BF. Jak zmieni zdanie to laski bez. Nie bede za nim plakal. Ja narazie zbieram ekipe i zobacze kto sie nadaje a kto nie.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 07, 2010, 15:10:26 »
    Załóżcie sobie jakiś darmowy kanał teamspeak 2, polecam: ts-poland.eu, Wystarczy wejść na dyżurke i poprosić admina o kanał. Możecie również założyć forum, na początku wystarczy fora.pl a jak się rozkręci to może płatna domena.

Offline pejczi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 07, 2010, 16:26:42 »
    Myslalem nad kanalem ventrilo. A forum jest prawie gotowe tylko musze skonfigurowac odpowiednio.