Wybaczcie za multi, ale tak nikt by nawet nie zauważył nowego postu.
Otóż mam taki problem i mam go już nie wiem jak długo, ale bardzo długo. Rok, dwa. Dopiero ostatnio zaczął mnie on konkretnie denerwować. Mam laptopa Acera E725 i Internet z TP (dzisiaj Orange). Otóż chodzi o to, że laptop nigdy od razu nie połączy się z routerem za pomocą wi-fi. To znaczy czasami mu się zdarzy, ale to rzadko. Czasami muszę go włączać i wyłączać, przycisk od karty sieciowej w laptopie nie pomaga, mogę ją do woli wciskać i to i tak nic nie da. Nawet jak ręcznie staram się, by ten rzęch połączył się z Internetem wyskakuje mi coś w stylu "sieć nie odpowiada/nie można połączyć się z siecią". Do tego teraz doszło to, że po prostu laptop się rozłącza i po może minucie powraca połączenie. Wie ktoś w czym tkwi problem? To jest tak irytujące, że czasami mam chęć wyrzucić tego złoma przez okno. Zrobiłbym to, gdybym miał zapewniony nowy sprzęt. Niestety brak środków na taką inwestycję jak na razie.
P.S. Zaznaczam, że jako jedyny z trzech laptopów w domu, mam taki problem. Prosiłbym o konkretne odpowiedzi. Jeśli ktoś ma też pytania, odpowiem.