Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Oblężenie Stadthauer - komentarze  (Przeczytany 19537 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Sesja - komentarze
    « Odpowiedź #60 dnia: Lutego 01, 2010, 15:01:27 »
    Ja mam taką jedną prośbę. Niech osoby, które mają stworzone "postacie" w tej sesji zadeklarują się, czy grają czy nie. Rozumiem, że są obowiązki, szkoła i nie każdy może napisać post, ale kilka osób jest na forum, a tematu nie uzupełniają... Dlatego chciałbym żeby wszyscy, którzy biorą udział w sesji napisali, czy grają dalej, czy rezygnują...

edit: Bym zapomniał. ;] Ja oczywiście gram dalej, bo się dopiero rozkręcam...

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #61 dnia: Lutego 01, 2010, 16:00:57 »
    Ja gram, ale ze względu na ostatnie odświeżenie akcji zamierzam odpowiedzieć dopiero po wyjściu ze świątyni towarzyszy - po poście któregokolwiek z nich od razu odpowiem.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Roxenheimme

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Lutego 01, 2010, 16:18:49 »
    Ja gram oszywiście. Tylko nie zawsze mam czas/siły napisać.

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #63 dnia: Lutego 01, 2010, 16:35:32 »
    Ja sesje będę pchał do przodu cały czas, niezależnie ile osób wprowadzi swoją postać w gre. Dziś około 22 wezmę się za sesje, później w środę, piątek, sobote, niedziele. Chyba, że gracze napiszą wcześniej. Po prawdzie dużo zamieszania wprowadził off forum ale myślę, że z biegiem czasu wszystko wróci do normy.

PS. Proud gratuluję zaskoczyłeś mnie ;D

PS2. Jeżeli Eiaren nie napiszę, wypchnę postacie krasnoludów na siłę z salki po czym będziesz mógł napisać Swojego posta Barudokuku
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline Eiren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Lutego 01, 2010, 17:43:15 »
    Ja też cały czas gram, właśnie skrobie posta :P. Zamierzałem napisać wcześniej ale forum było wyłączone.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #65 dnia: Lutego 01, 2010, 18:34:53 »
    PS. Proud gratuluję zaskoczyłeś mnie ;D
    Od początku planowałem taki zwrot akcji, ale czekałem na właściwy moment. ;]

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #66 dnia: Lutego 01, 2010, 18:45:55 »
    A ja niewierny i mierny wątpiłem w skuteczność: "Chaos consume us!" Ale teraz widzę że zło na dobre zalęgło się w twierdzy. Z drugiej strony kiedy byłem jako jedyny czarnym charakterem to nie obawiałem się o swój los - wiadomo nie można ot tak na początku zabić tego złego. Jednak teraz... martwię się o swoje losy, gdyż mego adwersarza animuje Mistrz Gry :/ Khornie chroń mnie i nie wymieniaj twojego wiernego czempiona na jakiegoś inkwizytora.   
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lutego 01, 2010, 18:57:40 »
    Jeżeli na przyszłość będziecie kręcić jakieś sesje to ja chętnie zgłaszam sie do udziału w takich przedsięwzięciach
    Pozdrawiam.

Offline Francysh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 01, 2010, 20:12:31 »
    A ja niewierny i mierny wątpiłem w skuteczność: "Chaos consume us!" Ale teraz widzę że zło na dobre zalęgło się w twierdzy. Z drugiej strony kiedy byłem jako jedyny czarnym charakterem to nie obawiałem się o swój los - wiadomo nie można ot tak na początku zabić tego złego. Jednak teraz... martwię się o swoje losy, gdyż mego adwersarza animuje Mistrz Gry :/ Khornie chroń mnie i nie wymieniaj twojego wiernego czempiona na jakiegoś inkwizytora.   

Błąd ja go nie animuje ;D Tylko wklejam jego posty i umożliwiam mu granie incognito :P

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lutego 01, 2010, 20:40:39 »
    Aaa... Czyli w walce z nim nie jestem skazany na zagładę! :) Promyczek nadziei oświecił me lica. Ale z drugiej strony skoro nie ty piszesz posty, więc musi je tworzyć ten republikański sabotażysta! Przecież on mnie zabije! Chroń mnie Khornie! Ja niegodny do całowania twoich stóp, błagam Cię o wybawienie z tej gównianej sytuacji :/

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #70 dnia: Lutego 01, 2010, 20:57:49 »
    Zdaje mi się, że wiem, kim jest Czempion, ale a nuż zgadnę - a wolę go nie zdradzać...

W moim kolejnym poście uznaję, że Thoren również już wyszedł, od razu ostrzegam.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Francysh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lutego 03, 2010, 22:51:32 »
    Okej nie chciałem być wredny ale mnie do tego zmuszacie po prostu...Każdy z was dostaje po pierwszym ostrzeżeniu oprócz Grieca i Barudokuku, Roxenheimowi odejmuje połowę hp. Jeszcze raz was ostrzegę i też odejmę wszystkim połowę hp. Trzecie ostrzeżenie oznacza koniec gry. Dziękuje, sesja ruszy jak gracze napiszą.

Offline Eiren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Lutego 04, 2010, 20:21:02 »
    Przepraszam bardzo za opóźnienie, ale w tym tyg naprawdę nie miałem czasu. Teraz obiecuje że będę pisał na czas. A i mam pytanie, czy sesja będzie trwać tylko do momentu zakończenia bitwy? Czy fabuła będzie się rozwijać dalej? (o ile nie wysadzi nas wszystkich w powietrze :) )

Offline Francysh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Lutego 05, 2010, 17:20:35 »
    Sesja pojawi się w niedziele. Z jakiego powodu? Mam studniówkę :D

Wybaczcie ten ciągły brak ruszenia, sponsorem przestoju jest....netia! Jutro wyjdę z siebie ale ruszę sesje ale nic dziś nie dam rady...;/

edit: Z powodu na nieaktywność Samowarowi i tajemniczemu graczowi odejmuję połowe hp. ;//

Edytuj posty.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 13, 2010, 21:47:25 wysłana przez Kalpokor »

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lutego 14, 2010, 08:44:42 »
    tajemniczemu graczowi odejmuję połowe hp. ;//
    I bardzo dobrze! Należało mu się już od dawna, mam nadzieję iż w przyszłości Nasz Wielki Mistrz Gry (sławmy imię Francysha) uśmierci go!!