Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaka gra MMORPG jest Twoim zdaniem najlepsza?

Warld of Warcraft
    72 (37.1%)
    Guild Wars (choć to nie do końca MMORPG)
    14 (7.2%)
    Silkroad online
    8 (4.1%)
    Metin 2
    33 (17%)
    Lineage 2
    26 (13.4%)
    Tibia
    23 (11.9%)
    Cabal online
    5 (2.6%)
    Lord of The Rings Online
    10 (5.2%)
    Aion
    3 (1.5%)

Głosów w sumie: 191

Autor Wątek: MMORPG  (Przeczytany 57485 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hitex

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: MMORPG
    « Odpowiedź #375 dnia: Stycznia 25, 2010, 19:34:56 »
    Sory, ale w regulaminie użytkowania wowa WYRAŹNIE pisze, że nie można modyfikować żadnego pliku. Modyfikujesz ten mały pliczek, łamiesz regulamin, piracisz. Kaboom!

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #376 dnia: Lutego 24, 2010, 17:40:08 »
    Łamanie jednego z punktów regulaminu ma się nijak do piracenia a to dlatego że kupując oryginalną grę możesz sobie grać na jakim serwerze ci się podoba a nawet jeśli grasz na globalnych serwerach to plik realmlist tak czy siak edytujesz tylko że zdalnie,  na chłopski rozum jak może istnieć coś takiego jak serwer piracki? kogo okradam stawiając serwer z, który nawet nie biorę żadnych opłat od graczy?

Piracenie jest zabronione >.<

BTW. Najlepszy server na wowa jest chyba Sunwell ale on jest pod 3.1.3, nie wiem, nie grałem ale czytałem sporo pochlebnych opini.

Hehe to widać że nie grałeś:) Szczerze mówiąc to co prawda jest to serwer zrzeszający największą liczbę ludzi z polskich serwerów ale mimo wszystko jakościowo jest beznadziejny, admini mają chyba po 15 lat, sam serwer chodzi jak chodzi bo ciągłe dc wywala itd. Dlatego jak szybko to napisałeś tak szybko to wykasuj:)

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #377 dnia: Kwietnia 01, 2010, 18:57:54 »
    A gra ktoś w Warhammera Online? Według mnie to on przebija wowa względem pvp i innymi pierdołami. Bardzo fajnie sie gra tylko 100zł za 2 miesiące. Jeżeli ktoś gra to niech powie jaki ma lvl, jaka klasa i serwer.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #378 dnia: Kwietnia 02, 2010, 00:28:22 »
    A gra ktoś w Warhammera Online? Według mnie to on przebija wowa względem pvp i innymi pierdołami. Bardzo fajnie sie gra tylko 100zł za 2 miesiące. Jeżeli ktoś gra to niech powie jaki ma lvl, jaka klasa i serwer.

Fiuu to dużo. Dla porównania taki Age of Conan którego uważam za najlepsze mmo ma abonament mniejszy prawie o połowę. To musi być świetna gra skoro ludzie w to grają mimo tak wysokiego abonamentu.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline russiansoldier

• Użytkownik
    « Odpowiedź #379 dnia: Kwietnia 30, 2010, 22:51:15 »
    Ja zagłosowałbym na MU mój serwer:ApocalypseMu mój nick:Nike
    « Ostatnia zmiana: Maja 01, 2010, 10:49:17 wysłana przez russiansoldier »

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #380 dnia: Maja 01, 2010, 09:31:12 »
    Popieram Xerxes'a , Warhammer rządzi ! :D Właśnie zacząłem grać i jestem zachwycony .

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #381 dnia: Maja 03, 2010, 13:24:32 »
    Popieram Xerxes'a , Warhammer rządzi ! :D Właśnie zacząłem grać i jestem zachwycony .

A kim grasz i na jakim serwerze? Może się spotkamy bo właśnie triala zarejestrowałem. Ja gram orderem, ironbreakerem, na karak-azgal.

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #382 dnia: Lipca 21, 2010, 21:22:19 »
    No tak,ale w ankiecie zapomniano o 4Story czy Rappelz.Cóż o 4Story nic nie powiem bo nie grałem,ale co do Rappelz osobiście jestem zadowolony z tego że ściągnąłem choć po dłuższym czasie gry zaczyna się nudzić.Może ktoś gra jeśli tak spotkamy się na serwerze Serafin gram przywoływaczem może coś komuś złapać  :)).

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #383 dnia: Lipca 22, 2010, 03:05:48 »
    No tak,ale w ankiecie zapomniano o 4Story czy Rappelz.Cóż o 4Story nic nie powiem bo nie grałem,ale co do Rappelz osobiście jestem zadowolony z tego że ściągnąłem choć po dłuższym czasie gry zaczyna się nudzić.Może ktoś gra jeśli tak spotkamy się na serwerze Serafin gram przywoływaczem może coś komuś złapać  :)).

Bo wymieniono gry najbardziej popularne. Mógłbym wymieniać dziesiątki innych idiotycznych mmo ale po co? Te które tu są a przynajmniej niektóre są dobre. Bo są płatne a to w uwalnia takie gry od natłoku dzieci neo.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #384 dnia: Lipca 22, 2010, 09:53:18 »
    To może ja zadam pytanie...
    Czy jest taka gra MMO:

1. nie duży klient ok 1 GB
    2. nie rażaca w oczy grafika
    3. przyjemna gra (czyli nie tylko machanie w jednym miejscu non stop jak. np w metinie, ciągle to samo i to samo aby nabić lvl...)
    4. najlepiej bezpłatna lub płatność nie wielka jednorazowa
    5. nie trzeba przy instalacji ściągać masy plików, a do działania wystarszy powolny mobilny internet

Wiem sporo tego ale może akurat coś się znajdzie...

Offline tympod123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #385 dnia: Lipca 23, 2010, 11:10:43 »
    Bo wymieniono gry najbardziej popularne.

Skoro wymieniono te najpopularniejsze tytuły, to ja się pytam - gdzie Runes of Magic???
    Cogito ergo zoom - myślę, więc jezdem :)

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #386 dnia: Lipca 23, 2010, 11:37:40 »
    Tutaj nie ma najpopularniejszych mmo...ze dwa posty napisałem z pół roku temu, co by Age of Conan dodali, i co?

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #387 dnia: Lipca 23, 2010, 12:21:40 »
    Powinien być:
    Warhammer Online
    Runes of Magic
    Ultima Online
    Dungeons & Dragons Online
    Guild Wars
    I jeszcze kilka znanych...

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #388 dnia: Lipca 23, 2010, 14:02:00 »
    Jakbyście nie zauważyli to śpieszę was poinformować, że autorem tematu jest niejaki Emil - który ostatnio na forum zbytniej aktywności nie przejawia. Oczywiście administracja może modyfikować ankietę, ale z tego co się orientuje każdy z nas strugą ciepłego moczu olewa gry MMO, więc nie ma w tym nic dziwnego, że ankieta stoi bez zmian...

Offline tympod123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #389 dnia: Lipca 24, 2010, 13:36:52 »
    Ja nie olewam ;) Ciąłbym sobie w RoM, gdyby komputer nie wariował mając kartę graficzną mocniejszą niż GF2MX... ;)

Swoją drogą - świetne MMO z tego Runes of Magic. Mikropłatności nie irytują tak bardzo jak w innych produkcjach (rozwala mnie pod tym względem Metin), można grać nie wydając ani grosza, bez świadomości, że do pełnej zabawy trzeba by jednak dopłacić. No i duuuże podobieństwo do WoW, z początku nie odróżniłbym screenów z RoM od WoW ;)
    Boli troszeczkę rozmiar klienta i czas dociągania łatek, jeżeli instalator mieliśmy niezbyt świeży... No i wymagania spore, w porównaniu do innych darmowych produkcji, ale mimo wszystko ujdzie w tłoku ;)
    Cogito ergo zoom - myślę, więc jezdem :)