Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Swobodne rozmowy na temat Star Wars.  (Przeczytany 23395 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Swobodne rozmowy na temat Star Wars.
    « Odpowiedź #135 dnia: Stycznia 17, 2010, 22:59:38 »
    A ten znowu ze swoimi herezjami wyjeżdża :/ CiS to byli agresorzy każdego kto był im nie na rękę zabijali
    Bzdury opowiadasz - CIS zwalczyli jedynie lojalistów, a oni byli w mniejszości wobec Separatystów. Zobacz sobie wojny klonów w Wookiepedi - lwia cześć bitew to agresywne ataki republiki na planety i systemy które śmiały się zbuntować wobec totalitarnego dyktatu. Aaaa.... wygląda na to iż Konfederacja była popularniejsza od republiki.

Śmierć dyktaturom!! Niech żyje wolność i niezależność!! 

DOŚĆ WYGŁASZANIA TYCH HEREZJI !!
    Republika musiała robić to co robiła bunt trzeba tłumić krwawo żeby takie gadziny jak separatyści nie istnieli i nie nastawiali innych przeciwko Republice !
    Zdrada musi być karana śmiercią tak samo bunt ... tak to jest jak się słucha złych podszeptów separatów ...
    Ty okrutniku!! Uważasz prawo do samostanowienia się narodów za bunt, który trzeba karać śmiercią - O zgrozo!! Według twojej logiki polski zryw niepodległościowy w 1918 powinien zostać utopiony we krwi przez kontrolujące polskie ziemie Austro-Węgry i II Rzeszę. Należy szanować głos mniejszości i ich prawa - w tym prawo do samostanowienia i samookreślenia.

Chwała Separatystom!! Jedynej organizacji mające na celu szerzenie wolności i niepodległości!! Niech żyje niezależność!!
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline matizz

• Użytkownik
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #136 dnia: Stycznia 18, 2010, 18:25:23 »
    (...)
    Ty okrutniku!! Uważasz prawo do samostanowienia się narodów za bunt, który trzeba karać śmiercią - O zgrozo!! Według twojej logiki polski zryw niepodległościowy w 1918 powinien zostać utopiony we krwi przez kontrolujące polskie ziemie Austro-Węgry i II Rzeszę. Należy szanować głos mniejszości i ich prawa - w tym prawo do samostanowienia i samookreślenia.

Chwała Separatystom!! Jedynej organizacji mające na celu szerzenie wolności i niepodległości!! Niech żyje niezależność!!

Nie mieszaj w to Polski bo to inna sprawa ! Polska została niechlubnie zaatakowana przez 3 sąsiadów została Ograbiona i zniknęła z mapy na 123 lata !
    Polska została olana przez sojuszników podczas II wojny światowej !
    Później nasi wielcy przyjaciele z zachodu mieli nas w du*ie gdy w Polsce panowała komuna...
    Więc nie mieszaj w to Polski bo to nawet nie te czasy ...
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #137 dnia: Stycznia 18, 2010, 19:10:40 »
    Dlaczego uważasz że walka Polaków o niepodległość jest tak różna od starań Genosian o uzyskanie niezależności?  Każdy powinien mieć prawo do samostanowienia. Jeśli jakieś części składowej jakiegoś kraju nie podoba się przynależność do niego, to należy pozwolić jej odejść, a nie utopić jej zdanie w jej własnej krwi. My Polacy mieliśmy piękną historię zmagań z okupantami i zaborcami maści wszelakiej - dlatego szczególnie powinniśmy zwracać uwagę na innych którzy także walczą o swą niezależność. 

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #138 dnia: Lutego 05, 2010, 13:02:32 »
    A grał ktoś kiedyś w grę Jedi Academy?Bardzo fajna gra

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Lutego 05, 2010, 18:55:10 »

Dla mnie jest to jedna z najlepszych, jak nie najlepsza gra o tematyce Star Wars. Na pewno na głowę bije "Star Wars The Force Unleashed" przynajmniej jeśli chodzi o grywalność (bo grafika jest nieco gorsza ale to bez znaczenia). W Jedi Academy jest kilka fajnych mocy, przyjemna walka na miecze, możliwość doboru broni przed misją, ciekawe misje. Jednym słowem cudo ;P

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Lutego 05, 2010, 19:39:55 »

Dla mnie jest to jedna z najlepszych, jak nie najlepsza gra o tematyce Star Wars. Na pewno na głowę bije "Star Wars The Force Unleashed" przynajmniej jeśli chodzi o grywalność (bo grafika jest nieco gorsza ale to bez znaczenia). W Jedi Academy jest kilka fajnych mocy, przyjemna walka na miecze, możliwość doboru broni przed misją, ciekawe misje. Jednym słowem cudo ;P
    Racja do walki najlepsza jest Ciemna strona.A jasna defensywna bardziej.Walka na miecze cudo.Wybór pod koniec między ciemną i jasną stroną i 2 różne zakończenia

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #141 dnia: Lutego 05, 2010, 19:48:57 »
    A spotkaliście się może z grą opisującą najemników? Lub żeby zagrać jako najemnik? Bo jakoś tego nie widzę ;/

Psy wojny walczą dla każdej strony!!! Oczywiście dla tej, która zaoferuje więcej kredytów ;]

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Lutego 05, 2010, 19:59:20 »
    A spotkaliście się może z grą opisującą najemników? Lub żeby zagrać jako najemnik? Bo jakoś tego nie widzę ;/

Psy wojny walczą dla każdej strony!!! Oczywiście dla tej, która zaoferuje więcej kredytów ;]
    Jest taka gra na której PlayStation - Bounty Hunter, w której gramy samym Jango Fettem!!

A co do Jedi Academy - fantastyczna walka, super rozwiązano aspekt używania mocy, jedyna wada to wybór zakończenia - wszytko sprowadza się do zabicia jednej osoby, nie ważne jest jakiej strony mocy używaliśmy przez całą grę. Głupie :/

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Lutego 05, 2010, 20:04:07 »

Jest taka gra na której PlayStation - Bounty Hunter, w której gramy samym Jango Fettem!!

A co do Jedi Academy - fantastyczna walka, super rozwiązano aspekt używania mocy, jedyna wada to wybór zakończenia - wszytko sprowadza się do zabicia jednej osoby, nie ważne jest jakiej strony mocy używaliśmy przez całą grę. Głupie :/
    Też racja.Używałem tylko ciemnej(no może tylko leczenie)i tak czy siak musisz zabić 1 osobę.Ale ten dylemat"Zabić Roscha czy nie?".Kyle mówi by go nie zabijać a ta Zabij go zabij!.Ale walka z tymi okolesiami co są w 2 grupach(tego co mocy używa i mieczem wali)jest łatwe do pokonania.A jak pokonać z mutowanego Ranhorna?

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Lutego 05, 2010, 20:14:26 »
    Pokonać? Konwencjonalnie go nie zabijesz, musisz go zwabić na taśmę i tam go sprasować. Ale skoro przeszedłeś grę to jak mogłeś to zrobić nie zabijając go?
    A Kyle to też nie jest święty bo zabijał kaleki bez nóg i niewidomych. Krótko mówiąc - sadysta.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #145 dnia: Lutego 05, 2010, 20:25:53 »
    oraz w złości przeszedł częściowo na Ciemną Stronę Mocy, by odszukać swoją ukochaną ;]

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Lutego 05, 2010, 20:30:10 »
    Po prostu wykonałem inne misje a tą se odpuściłem.Ale teraz nie przeszedłem całej ale utknąłem w ostatniej misji.Drzwi do tego grobu sitha są zamknięte a ja nie wiem jak je otworzyć.A jak ide ta 2 droga to dochodzę do pokoju bez drzwi co zrobić?

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Lutego 05, 2010, 20:55:54 »
    Nie bardzo kojarzę bo bardzo dawno nie grałem ale były takie dwie opcje chyba w ostatnich misjach. Raz trzeba było rozwalić łańcuchy, aby sufit się zawalił(ale tam był chyba posąg nie drzwi) a z drzwiami pamiętam że były jedne co trzeba było zmienić widok na widoczność ukrytych znaków i pchnięciem, bądź przyciąganiem trzeba było stając w na odpowiednim znaku na ziemi pchać/ciągnąć znak na drzwiach. Tyle że nie pamiętam dobrze a poza tym nie sprecyzowałeś dokładnie o który moment w grze chodzi. Bo ostatnia misja składała się z kilku etapów.

Edit.

O ile dobrze kojarzę to pomieszczenie do którego wchodzi się z takich małych pomieszczeń z lawą. Jeżeli tak to na końcu masz posąg. A po bokach masz spore łańcuchy z lewej i z prawej. Musisz je przeciąć, bądź to rzutem miecza, lub też podejść i je zwyczajnie obciąć. Wtedy chyba sufit się zawala i możesz przejść do pomieszczeń na górze
    « Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2010, 08:04:19 wysłana przez Guts »

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Lutego 05, 2010, 21:34:25 »
    Te znaki zrobiłem ale Idę dalej.Jest pomieszczenie z wieloma Sithami i tam nie ma wejścia.Na suficie jest jag by krata

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Lutego 06, 2010, 08:52:49 »
    Najlepiej włącz "ultrawidzienie"(?), tą moc która pokazuje świat w innych barwach, nie pamiętam jak się nazywa - ale wtedy ukaże Ci elementy otocznia podatne na interakcję gracza.