Powstały już nazwy frakcji oraz jednostek, otóż mam :
Vaegirzy - Królestwo ABAD-DON, pod władaniem SATANAELa (Lordowie m.in. Lucyfer, Razjel, Leviatan, Uzjel, Belial ... pretendent do tronu - Belzebub).
Jednostki:
1. Dusza Abad-don
2. Przeklęty
3. Legionista Geriona
4. Łucznik Geriona
5. Jeździec Ifrytu
6. Legionista Ifrytu
7. Łucznik Ifrytu
8. Kawalerzysta Szeol
9. Szeolita
10. Łucznik Szeol
Swadii- Królestwo ACILUT (najwyższy z czterech światów, miejsce przebywania Boga i najpotężniejszych aniołów) pod władaniem MESJASZa (prawa ręka boga) (lord m.in. Nataniel, Metatron, Elemiasz, Turiel, Achajasz, Cherub; pretendent - Maria)
1. Dusza Acilut
2. Anioł Acilut
3. Legionista Arki
4. Strzelec Arki
5. Strzelec Cnoty
6. Kawalerzysta Tronu
7. Legionista Tronu
8. Strzelec Tronu
9. Legionista Parasim
10. Kawalerzysta Parasim
Rhodków- Otchłań pod władaniem DANIELa (upadły) (Lord min. Araqiel, Caim, Dagon, Bael, Amon, Ituriel, Kakabel; pretendent - Kamael (wódz chóru potęg oraz jedna z dziesięciu świętych sefirot. W tradycji okulty stycznej, Kamael przebywa w piekle i posiada tytuł hrabiego palatyna).
1. Dusza Otchłani
2. Strażnik Minosa
3. Strzelec Minosa
4. Legionista Cerbera
5. Strzelec Cerbera
6. Wojownik Plutona
7. Wojownik Flegeton
8. Kapłan Flegeton
Nordowie - ARKADIA (synonim nieba, królestwa niebieskigo) pod władaniem Archanioła Michała (lo: Szymon, Uriel, Gabriel, Rafael, Józef, Jeremiasz, Barbiel; pret- Zofiel (wódz chóru cherubinów jest też wodzem chóru tronów))
1. Dusza Arkadii
2. Anioł Niebieski
3. Łucznik Światła niebieskiego
4. Anioł Światła Srebrnego
5. Łucznik Światła Złotego
6. Wojownik Światła
7. Łucznik Salamander
8. Strażnik Boskiego Światła
9. Mistrz Boskiego Światła
Khergici- Unia Pierwszego Kręgu (dusze nieochrzczone itp) pod władaniem TALMAJa (lo: Uza, Azael, Og, Guzjer, Szamdan, Athos; pret - Uranos)
1. Pogan
2. Wojownik Kręgu
3. Jeździec Kręgu
4. Łucznik Kręgu
5. Strzelec Zaświatów
6. Kawalerzysta Zaświatów.
(Starałem się robić według Przypisów Biblijnych, opisów nieba oraz piekła, pomysły również zaciągnąłem z Boskiej Komedi oraz Siewcy Wiatru i innych. Imiona oraz opisy aniołów także prawdzwe)
Czekam na opinie bo sam nie jestem dokońca przekonany.