Witam wszystkich, mam na imię Konrad mam 21 lat. Pierwszy raz zagrałem w M&B ponad 1,5 roku po kilku miesiącach gry w Native jakoś przestało mnie to interesować. Jednak pod koniec zeszłego roku powróciłem do tej wspaniałej gry. Tym razem grałem głownie mody i to takie z bronią palną m. in. Eagle of the Radiant Cross i ostatnio Age of Turbulence (głównie szarżowanie husarią na kozaków). Na forum jestem już jakiś czas (nie wiem czy nie rok) ale dopiero dzisiaj napisałem pierwszą wiadomość :D Stało się tak dlatego, że zainteresowałem się moddingiem. Niestety programista ze mnie kiepski, ale za to mam "trochę" talentu plastycznego więc pomyślałem, że spróbuje swoich sił w tworzeniu nowych obiektów. No i się zaczęło od kilku dni, codziennie poświęcam kilka chwil na oglądaniu tutotriali i kombinowaniu jak rozgryć Wingsa 3d i muszę przyznać, że idzie mi co raz lepiej.
Poza M&B interesuje się historią (hobbystycznie - czyli czasem przeczytam jakąś książkę), trochę sportem, grywam trochę w pokera no i studiuję na kierunku Finanse i Rachunkowość (chociaż nie wiem czy się do tego nadaję :P - okażę się już za niecały miesiąc :P)
edit: Zapomniałem dodać, że Regulamin przeczytałem. Dorzucę od siebie, że widziałem fora gdzie rygor jest większy i nie ukrywam, że był to ogromny atut dla tamtego forum.