Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cześć  (Przeczytany 981 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Drakon1988

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Cześć
    « dnia: Stycznia 06, 2010, 23:38:00 »
    Witam wszystkich, mam na imię Konrad mam 21 lat. Pierwszy raz zagrałem w M&B ponad 1,5 roku po kilku miesiącach gry w Native jakoś przestało mnie to interesować. Jednak pod koniec zeszłego roku powróciłem do tej wspaniałej gry. Tym razem grałem głownie mody i to takie z bronią palną m. in. Eagle of the Radiant Cross i ostatnio Age of Turbulence (głównie szarżowanie husarią na kozaków). Na forum jestem już jakiś czas (nie wiem czy nie rok) ale dopiero dzisiaj napisałem pierwszą wiadomość :D Stało się tak dlatego, że zainteresowałem się moddingiem. Niestety programista ze mnie kiepski, ale za to mam "trochę" talentu plastycznego więc pomyślałem, że spróbuje swoich sił w tworzeniu nowych obiektów. No i się zaczęło od kilku dni, codziennie poświęcam kilka chwil na oglądaniu tutotriali i kombinowaniu jak rozgryć Wingsa 3d i muszę przyznać, że idzie mi co raz lepiej.

Poza M&B interesuje się historią (hobbystycznie - czyli czasem przeczytam jakąś książkę), trochę sportem, grywam trochę w pokera no i studiuję na kierunku Finanse i Rachunkowość (chociaż nie wiem czy się do tego nadaję :P - okażę się już za niecały miesiąc :P)

edit: Zapomniałem dodać, że Regulamin przeczytałem. Dorzucę od siebie, że widziałem fora gdzie rygor jest większy i nie ukrywam, że był to ogromny atut dla tamtego forum.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2010, 23:41:54 wysłana przez Drakon1988 »

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Cześć
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 06, 2010, 23:45:20 »
    Serdecznie witam, bardzo fajnie że tak obficie się rozpisałeś.
    okażę się już za niecały miesiąc :P)
    Ja też za miesiąc się przekonam;) Życzę Ci powodzenia!
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 06, 2010, 23:45:49 »
    Witam serdecznie na forum :).

Pracuj, pracuj nad modelami może ktoś Cię wykorzysta ;P.

Offline eto

• Użytkownik
    • zwykły debil i chyba dzieciak
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 06, 2010, 23:53:59 »
    Pracuj, pracuj nad modelami może ktoś Cię wykorzysta ;P.
    Jakoś dziwnie zabrzmiało :)

Ale witam nowego usera. Mam nadzieję, że nie okażesz się zidiociałym bachorem niczym czołgistaPL, tylko będziesz pokazywał swoje modele.

Pozdrawiam,
    eto

Offline Drakon1988

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 07, 2010, 00:05:55 »
    Spokojnie z bycia zidiociałym bachorem wyrosłem w wieku trzech lat (no może czterech) ;P A wracając do czołgisty to przez niego nikt nie zwrócił uwagę na mój mieczyk który dzisiaj wsadziłem. Co do wcześniejszych odpowiedzi to faktycznie chciałbym w przyszłości pomóc komuś w tworzeniu moda, ale uczę się dopiero modelowania i teksturowania, więc pewnie marny byłby ze mnie na razie pożytek. Jednak mimo to będę zamieszczał moje co ciekawsze prace. Staram się równocześnie uczyć modelowania i teksturowania to znaczy, że jak już coś "wyrzeźbię" to staram się to oteksturować.