Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Heresint: Czas Wojny cz.1 sagi Heresint'u  (Przeczytany 20610 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mroczny Pieróg

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Calradia: Europejskie Królestwa - Mini Mod ( W produkcji )
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 26, 2009, 12:59:51 »
    Panowie, są święta - nie kłóćmy się :)

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 26, 2009, 13:04:09 »
    Odnośnie poprzedniej strony :
    Rozbraja mnie takie myślenie : Krytykujesz? Zrób lepsze!
    Dziecinada panowie. Jeśli ja np. nie potrafię modelować, nie mam prawa oceniać i krytykować innych?
    Bez przesady.
    Offtop End.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 26, 2009, 13:50:28 »
    Ja się nie zdenerwowałem. Ja mu napisałem, i już. Koniec tematu. Jak tylko zainstaluje M&B ( na drugim kompie, z którego własnie pisze ), to zajmę się kontynuowaniem prac. syo, tylko tak się składa, że już jest więcej modeli niż w swoim beznadziejnym poście mi zarzuciłeś, i jeszcze poprosiłem Gedus'a o kolejne. Piteq tez zabiera się do roboty od poniedziałku, a ja po nowym roku będę jeszcze kombinował z OSP, więc będzie dużo modeli. Chwilowo stoję z pracami, ponieważ mam problem z MS, bez którego nie będzie wielu z rzeczy które zaplanowałem. Po nowym roku prace ruszą pełną parą, i proszę o zakończenie tego bezsensownego spamu i offtopu w tym temacie. Na bieżąco będę uaktualniał pierwszy post, i tam będzie WSZYSTKO o modzie, czyli:
    - Kiedy prawdopodobnie wyjdzie
    - Co w nim będzie
    - Jak idą prace
    - kto jest w team'ie, co robi czy jak pomógł
    - Wszystkie News'y
    itp. itd.
    Koniec tego tematu. Jak ktoś będzie jeszcze spam'ował i offtop'ował, to będę prosić o ustne ostrzeżenia i warny.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 26, 2009, 18:02:10 »
    Odnośnie poprzedniej strony :
    Rozbraja mnie takie myślenie : Krytykujesz? Zrób lepsze!
    Dziecinada panowie. Jeśli ja np. nie potrafię modelować, nie mam prawa oceniać i krytykować innych?
    Bez przesady.
    Offtop End.

Daj spokój DuoGum... Nikt tutaj nie myśli względem "Krytykujesz? Zrób lepsze!"

Nie podobają Ci się polskie drogi? Zrób lepsze
    Nie podoba Ci się polski sejm? Zrób lepszy

Idiotyzm...
    Mi gł. chodzi o to, że BARDZO OSTRO krytykujecie Archimonde'a a sami gów** umiecie.

Ok... koniec offtopu

Archimonde - Pamiętaj, że zawsze jeśli chodzi o opowieści czy swego typu dialogi - możesz na mnie liczyć.

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 26, 2009, 18:38:01 »
    Ehh aż mnie ósemki zabolały jak czytałem ten topic. Wszyscy oprócz kilku wyjątków jesteście śmieszni. Po pierwsze do moda, historyjka jest kiczowata ale jakoś nigdy za bardzo nie o historie chodziło raczej o radosne ciachanie i chlastanie. Po drugie na chwile obecną tego moda nie ma! Verstehen?! Jedyne co jest to zmieniono to nazwy frakcji. Więc zanim weźmiecie się do jakiejkolwiek krytyki, dajcie chłopakowi stworzyć najpierw choć pieprzone tekstury kolczugi. Ja chrzanie. Zobaczymy co z tego moda wyjdzie ja czekam na pierwsze ss.
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Heresint: Czas Wojny - Mini Mod (W produkcji) (Calradia: Europejskie Króles
    « Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 27, 2009, 14:07:43 »
    Dobra. Jest nowa historia, nowe plany, nowy świat, więc zapraszam na pierwszą stronę. Jeferiaz, taka sprawa. Rusz siedzenie i wskakuj na GG.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 27, 2009, 14:09:43 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Tripleh458

• Użytkownik
    • Suck It!!
    Z tego co tu wyczytałem to w tym modzie będzie broń palna:)Czego ja zabardzo nie lubię.
    Nie wiem jak wklejić obrazek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Heresint: Czas Wojny - Mini Mod (W produkcji) (Calradia: Europejskie Króles
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 27, 2009, 14:18:15 »
    Gdzie wyczytałeś???To działo to coś w stylu balisty, jeśli o to ci chodzi.
    Jacek Piekara

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    działo - balista , zmień bo i ja pomyślałem że jest broń palna, a co do moda to fajnie że będziesz sam coś dodawał (chodzi mi o nazwy królestw itp)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2009, 11:33:24 wysłana przez SirSalvadin »

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 27, 2009, 17:23:06 »
    Oni nazwali to działem, ale to nie jest broń palna. Tak to nazwali, bo niesie ogromne zniszczenie ognistymi pociskami. To coś w stylu Katapulto - Balisty.
    Jacek Piekara

Offline Tripleh458

• Użytkownik
    • Suck It!!
    « Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 28, 2009, 07:34:52 »
    To coś w stylu Katapulto - Balisty.
    Czyli kurde co to katapulta strzelająca pociskami od balisty??
    Nie wiem jak wklejić obrazek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 28, 2009, 07:41:32 »
    Nie. Na odwrót. Balista strzelająca pociskami od katapulty. Ale nie będzie jej w modzie. A i jeszcze jedno. Patrzcie zawsze na pierwszą stronę, bo stale ją uaktualniam.
    Jacek Piekara

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Archimonde spraw by w twym modzie były zróżnicowane ceny za więźniów. Nic mnie tak nir wk****a jak 50 denarów za każdego jeńca --- zarówno za rycerza jak i za wieśniaka.  
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    Grievous, to gdzie ty jeńców sprzedajesz xD? Przecież handlarz płaci za każdego inaczej (w zależności od poziomu).

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #59 dnia: Grudnia 28, 2009, 09:59:35 »
    Postaram się :D ale nic nie obiecuję, bo cudotwórcą nie jestem. Ale jak mi się uda załatwić, to będzie kilka niespodzianek w modzie. zaraz uaktualnię pierwszy post, wiec popatrzcie.

Uaktualniony.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2009, 10:22:05 wysłana przez Archimonde »
    Jacek Piekara