Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Co robicie w Sylwka?

Ide do znajomego
    Ide do knajpy ze znajomymi
    Ide knajpy samotnie
    Robie impre w domu
    Spędzam czas przy Warbandzie
    Inna czynność... (bez podtekstów xD)

Autor Wątek: Sylwester  (Przeczytany 10911 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline antykaczor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Sylwester
    « dnia: Grudnia 17, 2009, 22:10:23 »
    Co tam robicie w Sylwestra, wychodzicie gdzieś czy siadacie przy komputerku i trenujecie Warbanda?

Offline Jezus

• Użytkownik
    Odp: Sylwester
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 17, 2009, 22:22:29 »
    Odpowiedź e) trzymam psa żeby nie wyzionął ducha ze strachu przed hukiem z boiska obok.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Jedes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 17, 2009, 23:08:15 »
    Bedę w domu.

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 17, 2009, 23:28:21 »
    Jadę do kumpla do środy wlkp. Nie za bardzo wiem jak tam przetrwam będę jedynym zdeklarowanym nacjonalistą wśród punkowej ekipy ;]
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 18, 2009, 08:08:08 »
    W domu, z rodziną, za daleko do kumpli zresztą.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 18, 2009, 08:27:26 »
    A ja będę tradycyjnie w domu, wydawać moda.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 18, 2009, 08:34:59 »
    Pantofelki, garnitur, krawacik, żona na plecy i na bal :)

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 18, 2009, 09:14:26 »
    A ja będę biegał po wsi i wykonywał typowe sylwestrowe czynności: wyciągał bramy, piłował kłódki i łańcuchy, uciekał przed nerwowymi sąsiadami i wyrywał przęsła. A po północy to wkroczę w korytarz czasoprzestrzenny;)
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 18, 2009, 09:35:02 »
    A ja będę biegał po wsi i wykonywał typowe sylwestrowe czynności: wyciągał bramy, piłował kłódki i łańcuchy, uciekał przed nerwowymi sąsiadami i wyrywał przęsła.

chyba się komuś święta pomyliły ;P
    Ja na razie nie wiem. Jedynie czego nie chcę to ponownie na myjce wylądować :-(

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 18, 2009, 10:04:34 »
    A ja będę biegał po wsi i wykonywał typowe sylwestrowe czynności: wyciągał bramy, piłował kłódki i łańcuchy, uciekał przed nerwowymi sąsiadami i wyrywał przęsła.
    Niby z czym? Przecież Sylwester na wsiach obchodzi się tak od zawsze.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 18, 2009, 12:39:20 »
    Niby z czym? Przecież Sylwester na wsiach obchodzi się tak od zawsze.

No nie wiem u mnie bramy i furtki zdejmuje się w andrzejki....

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 18, 2009, 12:41:25 »
    Ale fakt, faktem w tego sylwestra wstrzymuję się z wódą.... tzn nie do końca, ale muszę zmiejszyć dawkowanie:P bo dwóch ostatnich sylwestrów nie pamiętam, cholera nawet jak mi zdjęcia pokazywali to nic nie czaiłem xD

acha...pamiętam jedną rzecz...awanturę następnego dnia...oczywiście moja baba musiała pomarudzić...cholera jak tu wytłumaczyć że każdy w inny sposób wita nowy rok xD
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2009, 12:44:23 wysłana przez pwi7aaf »

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 18, 2009, 13:22:26 »
    Mi się zdarzyło w tamtym roku sporo wypić, ale nie do tego stopnia :P.
    Najpierw koło 20 z kumplami skoczymy na jakieś piwo czy coś, posiedzimy, pogadamy, a koło 22 na chatę(tylko wcześniej po dziewczyne muszę skoczyć, więc za dużo z kumplami się nie wypije :( ;D).

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 18, 2009, 13:46:25 »
    Ja się za planowanie sylwestra wziąłem na początku listopada. Chciałem zabrać dziewczynę w góry na parę dni, by nowy rok powitać w zaciszu i kameralnie. Okazało się, że większość miejsc jest już zarezerwowana i nieważne, czy to Zakopane, Wisła czy jakaś wieś, na którą składają się dwie chałupy. Wszystko zajęte, a jeśli nie zajęte, to ceny iście z kosmosu. Ja nie wiem kiedy ci ludzie rezerwują miejsca, chyba podczas wakacji. :/

W każdym razie udało mi się jeszcze znaleźć fajną ofertę w Ustroniu, w dość cichej okolicy, za znacznie niższą kwotę, niż we większości innych miejsc. Właściciel postawił jeden warunek - minimum 5 noclegów. Zatem muszę sobie zrobić mały urlop i przez prawie tydzień ode mnie odpoczniecie... A ja od was. :P

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 18, 2009, 13:56:32 »
    Miałem coś podobnego....ba...moja żonka już szukała sylwka od sierpnia...ja nie wiem czy to jest normalne, ale ok, przeżyłem to:P

Szukaliśmy coś w górach dla około 15 osób, część osób nie mogła wyłożyć sporej kasy, a ja wiedziałem, że to z tym się będzie wiązać...chcesz jechać w góry?? płać!! nawet za mieszkanie w pseudo baraku było drogie... z miejscami też był problem, znajomi znaleźli tylko jedną chatę agroturystyczną dla 20 osób, ale z rodzinką mieszkającą na górze i jedynym warunkiem miała być cisza nocna po 21 nawet w sylwestra...chociaż cene mieli super, bo tylko 35 zł/za dobę, ale za to na totalnym odludziu...do najbliższego miasteczka 15 km.... i tak skończyła się moja przygoda w tym roku z wyjazdem, bo musieliśmy sie jednak rozdzielić, bo jak dla mnie czym więcej kasy wyłożone na sylwka tym bardziej komfortowy i lepszy, dlatego ide na bal :P z żoną:(