Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ave od Vierie :)  (Przeczytany 1959 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Ave od Vierie :)
    « dnia: Maja 08, 2007, 17:15:18 »
    Wita was Vierie, zakochałem się w tej grze i pomimo tego że raczej elgalnym użytkownikiem zasobów neta nie jestem to tą gre kupiłem i nie mam czego żałować ^^

gra jest super, sam zaczałem grać Giermkiem ma już 17 lvl i moja druga postać to Novice Priest na 4 lvl-u :)

obiema postaciami sie super gra, giermkiem inwestuje w jednoręczne i jest super, księdzem troche w łuk troche w jednoręczne i narazie nie narzekam ^^ moja pierwasza walka była na 12 river banditsów i dałem rade księdzem i dwoma pachołąmi, ale dało rade ^^ tylko ja przeżyłęm XD ale za to bez uszczerbku :)

tak wogóle pozdrawiam wszystkich którzy kochają M&B !!!

Offline Emil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ave od Vierie :)
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 08, 2007, 17:45:51 »
    Witaj, witaj. Chyba lubisz kulture rzymską? No i jeszcze standardowe pytanie: grasz Vageirami czy Swadianami? Tylko zastanów sie dobrze, bo to u nas naprawdę gorący temat, morzna sie poparzyć...
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2007, 17:48:05 wysłana przez Emil »

Offline Vierie

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 08, 2007, 18:38:36 »
    Co do kultury rzymskiej, no moge powiedzieć że podoba mi sie ale chyba badziej lubie kulturę średniowieczną ^^ bardziej  mój klimat :) a dokłądnie to tereny polskie w czasach pierwszych iastów :) jeśli wiecie o czym mówie:)

co do frakcji do której przystąpiłem, no widze że na forum są zacięte walki i wiedze że duża sympatią nie cieszą się swadianie, ale mają też gorących zwolleników (jestem jednym z nich :P )

mój wybór.... hmmmm no zacząłem generalnie nie wiedząc nic o frakcjach aż pewnego razu zawitałem do Pravens chyba dobrze napisałem) i pogadałem z zarządcą w zamku...no i tak jestem u swadianów na ekipie :))

jednakże swojej decyzji nie żałuje :) swoje wojo opieram na konnicy dokłądnie 14 Swadian Knights 3-4 man at arms i reszta to wyspecjalizowani kusznicy, żeby dobrze osłaniali ;) i nie narzekam, problemy mam jedynie wtedy kiedy walcze na Black Huntersów, przyznam że twarde sztuki (no ale gram może tydzień więc sie nie dziwcie) a i tak ich potrzeba około 30 - na moją 25 żebym potem musiał szybko do następnego zamku lecieć :)

a wy wybraliście reality save czy może user save?? ja wybrałem reality :)) lepsza zabawa ;)

pozdrawiam :)

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 08, 2007, 18:55:13 »
    Witam i życze miłej zabawy na forum :)
    Kolejny gościu co pisze długie posty (Jak ja nie lubie czytać...)
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 08, 2007, 19:03:53 »
    Ee tam, ważne że gościu jest wygadany;)
    A co do autosafe'a to jednak nie odważyłem sie na ten trudniejszy, poza tym i tak bardzo żadko wczytuję go po porażce (no chyba, że mi porządnie dowalili i zostałem całkiem sam). No i ja też gram swadianami, ale lepiej tu o tym nie gadajmy, moderatorzy patrzą;)...

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 08, 2007, 19:16:05 »
    Witam, obys pisal jak najczesciej dlugie posty, bo jak widze niektorzy ludzie pomylili to forum z chatem:/

Witam i życze miłej zabawy na forum :)
    Kolejny gościu co pisze długie posty (Jak ja nie lubie czytać...)
    A jak ja nie lubie jednozdaniowych nabijaczy. Czego ty sie spodziewales po forum? samych jednolinijkowych wypowiedzi, w ktorych 3/4 miejsca zajmuja emotikony?

Offline Dragonit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 08, 2007, 19:23:08 »
    Ja też lubię długie posty, ale bez przesady :D
    Witam Vierie, ja też lubię Swiadiansów ;D Jak sie gra księdzem?

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 08, 2007, 19:35:32 »
    Witam Cię. Co do zapisywania gry to ja raz w StoryModzie przeszedłem cały mod na jednym, realistycznym  sejwie ale zabili mnie później Dark Knighci ,musiałem dać Save & Exit i zacząłem grać od początku bo szkoda mi było 70 moich kompanów...

Offline Vierie

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Maja 08, 2007, 20:48:11 »
    Dzięki za serdeczne powitanie :)

co do księdza, piekielnie ciekawi mnie ta postać, jak wdze da się ją rozwinąc nieco w strone wojownika, --> dobry konik + jakiś scrimitar i tylko ladnie główki ścinać, a pozatym łądnie jest sobie zacząć kampanie i mieć 29 kompanów przy duszy :)

a realistic save mi nawet odpowiada :) przynjmniej nie kusi mnie żeby stoczyć walke tylko dla wygranej, musze sie przyznać ze na początku gry mając 16 kompanów giermkiem pokusiłem sie na 12 osobowy oddział darków chyba 8 knightów i 8 hunterów (jakież było moje zdziwienie kiedy nim dojechałem miałem dwa bełty w klacie [trzeba było nie pajacować na przedzie drużyny :P ]) no i tak wogóle to myślalem ze bitwa którą toczyli z 20 farmerami da mi druzgocącą przewage:) taaa

no w każdym razie wojo musiałem odbudowywać już dwa azy, a teraz mając konnice poruszam sie szybko i rzadko, naprawde rzadko coś jest w stanie mnie dogonć :)

ale znudziły mi sie walki z bandytami, sea ridersami czy piratami... bue ;P teraz wole już mieć jakieś wyzwanie ale na tyle spoko żeby mieć miłą przewage (nie lubie mieć druzgocącej rpzewagi bo nawet nie ma czasu sie pociachać xD )

no ale chyba czas przenosić moje wypociny do innego tematu ^^

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Maja 08, 2007, 22:19:04 »
    Witaj Vierie.
    Miło widzieć kolejną osobę, która potrafi się wypowiedzieć używając przy tym języka polskiego.
    Przy okazji słowa uznania za grę w trybie "realistic". Ja z powodu niestety wciąż obecnych bugów (wyrzuca mnie czasem do pulpitu) często save'uje.
    Życzę wielu chwil z M&B oaz na tym forum.

Offline Vierie

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Maja 09, 2007, 00:19:58 »
    Hmmm mówisz że czesto savujesz... :p realistic jest dla Ciebie ^^ tam save występuje co przejście gdziekolwiek, np: na bitwe, albo ze skwerku w mieście do tawerny ;)
    a co do wcześniej wymienionej kwestii to zgadzam sie z wami w 100% internet to dom dla tysięcy spamerów którzy swoją niewiedzą nawet o ortografii (bo styl pisania niech będzie - można im wybaczyć) doprowadzają napewno mnie ale widze że także i was do szewskiej pasji :[

Tacy kolesie chyba nawet nie wiedzą do czego służy internet, ale cóż... :)

dziękuje w takim razie Mielonce Kolbie Dragonitowi J@$onowi Emilowi za miłe przywitanie :) widać że panowie tutaj z pasji :)