Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Star Wars The Old Republic  (Przeczytany 5319 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    Star Wars The Old Republic
    « dnia: Listopada 27, 2009, 16:01:07 »
    Star Wars The Old Republic będzie nową grą MMO firmy BioWare i LucasArts. Osadzi nas ona trzy wieki w przód, w erę wojen Nowej Republiki i Sithów. W tym momencie w którym startujemy został zawarty traktat pokojowy, a Coruscant zostało opanowane przez siły Sithów.

Moim zdaniem gra zapowiada się ciekawe, tylko jak przetrwa, gdy rynek MMO został opanowany przez World of Warcraft.
    Na zakończenie podam linka do trailera:

http://www.swtor.com/media/trailers/deceived-cinematic-trailer

oraz do bety

http://www.swtor.com/tester

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Star Wars The Old Republic
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 27, 2009, 17:18:15 »
    Tak , gra zapowiada się ciekawie, szczególnie dlatego, że jestem wielbicielem Star Warsów i wszystkiego co z tym związane.Lecz pewnie większość graczy wybierze na początku sitha/jedi i gra będzie trochę monotonna.Widziałem trailery zamieszczone w CDA i muszę powiedzieć, że dech mi zaparło :P

A tak na marginesie, chyba lepiej teraz kupić Star Wars :The Foce Unleashed-Ultimate Sith Edition , które wyjdzie na PC.

Offline Atlor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 27, 2009, 18:22:15 »
    Gra oczywiście zapowiada się świetnie.Pozatym wszystkie postacie mają swój unikalny głos co jest dość ciekawe...
    Widziałem taki można powiedzieć "GamePlay" i podczas np. ataku na statek mogą zdarzyć sie rożne sytuacje a w rozmowach z NPC odpowiada tylko jeden członek "party" przez co rożnie może sie dziać

Proszę oto link...Ta "instancja" o której mówiłem wcześniej jest tutaj , zaczyna sie chyba gdzieś po 10 min.

Chetnie zagrałbym w to MMO ale pewnie będę miał okazje dopiero gdy będą prywatne serwery.No ale cóż trzeba jakoś żyć

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 27, 2009, 18:25:56 »
    Z tego co wiem to Star Wars The Old Republic będzie się opierała na mikrotransakcjach .
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 21, 2010, 15:10:59 »
    Sorry za odkopanie, ale mam trochę info. Gra ma się ukazać w 2011 roku. Będziemy mieli różne rasy, strony i klasy do wyboru. Strony będą 2 . Galaktyczna Republika i Imperium Sithów. Klasy to:
    Republika:
    -Trooper
    -Smuggler
    -Jedi Knight
    -Jedi Consular

Sith:
    -Bounty Hunter
    -Sith Warrior
    -Imperial Agent
    -Sith Inquisitor

Rasy:
    Brak Danych

Czeka nas zaawansowany system walki, możliwość latania i walki swoimi statkami. Dane wzięte ze strony http://www.swtor.com/
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 21, 2010, 15:19:58 »
    To sieciówka, jak niesławne C&C4?
    Czy będzie podobna do M&B (możliwość bycia kim się chce, bez angażowania się w fabułę), czy będzie kontynuować tradycje poprzedniczek?

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 21, 2010, 15:25:30 »
    Z tego co wiem nie miała poprzedniczek. Dzieje się jakiś czas po wydarzeniach w Powrocie Jedi (film dla niezorientowanych), w czasach Nowej Republiki. Będzie to MMO, na razie wygląda na to że płatne tak jak WoW. więcej na razie nie wiem, gdyż nie mam za bardzo czasu poczytać o niej więcej.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline matigeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 21, 2010, 16:57:32 »
    Stara Republika po Powrocie Jedi? SR upadłą przez Palpatina, zaś po PJ mamy Nową Republikę. A tytuł mi sie kojarzy z produkcjami takimi jak Knights of the Old Republic. Mniejsza z tym - skoro płatna i pewnie przez neta, to nie kupię.

Offline Roxenheimme

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 21, 2010, 22:04:13 »
    Żeby być dokładnym to gra dzieje się na trzy i pół tysiąca lat przed powstaniem Dartha Vadera i około 300 po "Knights of the Old Republic"

Offline matigeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 21, 2010, 22:59:13 »
    Nie lubię sieciówek. Gdyby było to opcjonalne (kampania solo/multi jak w RA3) i było więcej możliwości (nie standardowe RPG, tylko poszerzone M&B w wersji SW) to bym kupił.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 22, 2010, 05:58:23 »
    Żeby być dokładnym to gra dzieje się na trzy i pół tysiąca lat przed powstaniem Dartha Vadera i około 300 po "Knights of the Old Republic"

Z tego co wyczytałem, to dzieje się po PJ, ale mogłem coś przegapić, bo czytałem w pośpiechu. Czytałem z oficjalnej strony.

Stara Republika po Powrocie Jedi? SR upadłą przez Palpatina, zaś po PJ mamy Nową Republikę. A tytuł mi sie kojarzy z produkcjami takimi jak Knights of the Old Republic. Mniejsza z tym - skoro płatna i pewnie przez neta, to nie kupię.
    Nie napisałem Stara Republika, tylko Galaktyczna Republika.

Z tego co wiem to Star Wars The Old Republic będzie się opierała na mikrotransakcjach .

Być może tak, na razie wygląda na to że będzie abonament.

To sieciówka, jak niesławne C&C4?(...)
    C&C 4 nie było MMO....
    Jacek Piekara

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 24, 2010, 20:49:33 »
    Oczywiście że będzie abonament , ale będzie to też pierwsze "fully voice mmo" co może być ciekawym urozmajceniem...
    Pozatym w grze będzie można z tego "złego" przejść na strone dobra więc może być ciekawie.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 24, 2010, 21:05:40 »
    Ja zamierzam być Sithem, i nic mnie od tego nie odwiedzie ;D. Kto ze mną??
    Jacek Piekara

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 26, 2010, 01:13:14 »
    Ja się zgłaszam , zawsze jest zabawniej na tej złej stronie...
    W każdym razie ja czekam tylko na premiere , sprzedawce kodów już mam.

Offline Syron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 27, 2010, 02:12:40 »
    Ja się zgłaszam :D uwielbiam te dark moce :D