Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Star Wars The Old Republic  (Przeczytany 5318 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Star Wars The Old Republic
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 27, 2010, 10:25:38 »
    Tu mnie trochę uraziliście. Ja zamierzam być Sithem z szacunku do ich tradycji i samych Sithów. Tu nie chodzi o to że
    (...)jest zabawniej na tej złej stronie...(...)
    albo o to że
    (...)uwielbiam te dark moce(...)
      Dowiedzcie się troche o Sithah przed wygłoszeniem takich opinii
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2010, 10:28:54 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Atlor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 28, 2010, 17:13:27 »
    Wiem co to sitowie a moja wypowiedź ma swój sens , w Kotorze żałowałem że nie mogłem dalej pograć sobie w akademi sithów i zostać ich "mistrzem".
    Pozatym klimat Sithów bardziej mnie przyciąga , przemoc , proste rozwiązania...Bez tego całego rozmyślania które musi mieć jasna strona...

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 28, 2010, 17:16:51 »
    Dobra, sorka ale jednak warto o nich poczytać. Tak to prawda, Ciemna Strona jest łatwiejsza, ale bardzo niebezpieczna....
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline kubacho

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 13, 2011, 15:19:12 »
    Dobra, sorka ale jednak warto o nich poczytać. Tak to prawda, Ciemna Strona jest łatwiejsza, ale bardzo niebezpieczna....
    Niebezpieczna w świecie opanowanym przez Jedi, w świecie opanowanym przez Sithów to Jasna Strona jest niebezpieczna ;P

Ja czekam ze zniecierpliwieniem. Nie jestem fanem MMO ale ta gierka zapowiada się wspaniale a do tego no cóż...Star Wars ^^
    Ostatnio pojawiło się info o opóźnieniu premiery o kilka miesięcy. Więc jeszcze poczekamy sobie.
    Gra ma być epicka pod względem ilości i różnorodności questów oraz jeśli chodzi o samą fabułę i jej zawiłości.

Nie da się ukryć że jeśli Bioware skrewi to czeka nas gigantyczna wtopa finansowa. Podobno budżet przekroczył już poziom 100 mln dolarów. A pełne udźwiękowienie i uniwersum Star Wars nie wystarczy aby zatrzymać fanów...trzeba coś pokazać i to coś musi być wgniatające w fotel. Być może z tego względu jest opóźniania cały czas. :(

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 13, 2011, 21:11:36 »
    Też czekam na tą grę zobaczymy ile będzie kosztować. Cena napewno odstraszy 90% zainteresowanych :(
    Star wars zawsze mnie interesowało ostatnio grałem w Star Wars Force Unleashed II fajna, ale krótka :(
    Swoją drogą mod na M&B Star Wars Calradia bardzo mi się podobał.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline kubacho

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 14, 2011, 09:36:01 »
    Też czekam na tą grę zobaczymy ile będzie kosztować. Cena napewno odstraszy 90% zainteresowanych :(
    Star wars zawsze mnie interesowało ostatnio grałem w Star Wars Force Unleashed II fajna, ale krótka :(
    Swoją drogą mod na M&B Star Wars Calradia bardzo mi się podobał.
    No nie wiem. StarCraft 2 cenę miał odstraszającą na maxa (200 zł) a jakoś sprzedał się znakomicie. Zresztą...ja też nie pożałowałem i wybuliłem te 200 zł :)
    Force Unleashed 2 jeszcze nie grałem, ale jedynka bardzo przypadła mi do gustu...do tego możliwość walki z Lukiem na Hot! Bezcenne :D

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 15, 2011, 13:12:08 »
    2ka, Kubacho, jest... nie będę tutaj wulgaryzmów wstawiał. Nie dość, że JESZCZE nie dali tego DLC, a kosnole już mają, to, co lepsze, DLC można było od początku sobie programem  na PC NIELEGALNIE odblokować, bo BYŁO NA PŁYTCE Z WERSJĄ PODSTAWOWĄ!

Poza tym TFU 2 można ponoć przejść w dwie godziny na luziku. Ech...

(sam nie grałem, ale tak czytałem recenzję w CDA, w gry-online, w miastogier itp.)
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 17, 2011, 20:42:16 »
    To prawda Dravic, ja w 4 godziny na luzie przeszedłem za pierwszym razem, aż boję się myśleć jak się wezmę za grę drugi raz :/
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 19, 2011, 18:17:32 »
    To odblokuj sobie ten DLC, może będzie ciekawy, podobno Endor, Leia itp. :)
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Grzmocić wroga
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 05, 2011, 23:58:11 »
    wiem wiem fajnie jest się kierować zasadami sithow
    (Spokój to kłamstwo - Jest tylko pasja;
    Dzięki pasji osiągam siłę;
    Dzięki sile osiągam potęgę;
    Dzięki potędze osiągam zwycięstwo;
    Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.)
    kodeks sithow-^
    sam zamierzam grac sithami bo bardzo lubię ich klimat osobiscie jestem fanem SW i myślę ze SWToR pobije WoWa a chociażby dlatego ze jest więcej fanów SW niż WoWa

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 06, 2011, 09:55:43 »
    No, mam  nowe informacje co do ceny :D Wgniata w fotel, a cena SC2 w dniu premiery wydaje się śmiesznie mała. Pre-order SW:ToR kosztuje około 120 Funtów (SC2 kosztował 40), czyli około 500 zł -_- Troszku przesadzili, a efekty na razie są mierne moim skromnym zdaniem (chociażby premiera ). No cóż, poczekamy, zobaczymy.
    Jacek Piekara

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 06, 2011, 17:57:57 »
    Pre-order SW:ToR kosztuje około 120 Funtów (SC2 kosztował 40), czyli około 500 zł -_- Troszku przesadzili, a efekty na razie są mierne moim skromnym zdaniem (chociażby premiera ). No cóż, poczekamy, zobaczymy.
    Nie dokładne te informacje, pozwól że sprecyzuję...
    ...Pre-order edycji zwykłej kosztuje 19,99 zł. Daje on kilka bajerów i zniżkę w wysokości właśnie tych 19,99 zł na normalną grę i gwarancję, że wyślą Ci grę od razu po premierze, po której normalna gra kosztuje prawie 200 zł. Czyli kupujesz za 20 zł zniżkę na 20 zł + bajery i szybka wysyłka. To samo z edycją kolekcjonerską, tylko zamiast 19,99 zł pre-order kosztuje 79,99 zł, a edycja kolekcjonerska po wydaniu gry 499,99 zł. Zamówienie pre-ordera gwarantuje Ci, że dostaniesz swój towar zanim zostanie wyprzedany - rezerwujesz. Informacje zaczerpnięte z empik.com

Niech Moc będzie z wami!
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 14, 2011, 12:28:53 wysłana przez MikiBar »