Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46530 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    a
    « Odpowiedź #285 dnia: Października 04, 2011, 21:46:08 »
    Zakładanie nowego konta, tylko po to by rzucić jakąś obrazę w stronę IPL-u w ogóle mnie nie porusza. Szczególnie że nie masz odwagi napisać z własnego.
    Wypowiedzi na temat TW zamieszczaj na orgu, i nie wierz pogłoskom. W zeszłym roku mieliśmy kilka naprawdę niezłych osiągnięć w tym również planujemy zdobyć jakąś nagrodę.
    Nazwanie nas noobami i powiedzenie iż nie umiemy się bawić się wyklucza. Fakt nie mamy wysokiego skilla w WB i dla tego staramy się nadgonić nasze braki dobrą zabawą.
    Jednak przez zabawę nie mamy namyśli obrażania lub wyzywania innych. IPL nie strzeliło tak zwanego "foha" nie prowadzimy otwartych wojen. Jesteśmy otwarci na inne klany i staramy się ulepszyć scenę.
    Jeśli chcesz nawiązać do sytuacji z PE to proszę bardzo, my się od nich odcięliśmy, nie poleciały żadne zbędne komentarze i tak długo znosiliśmy ich obrazy.
    Nie znam wewnętrznej sytuacji PE ale po ostatnich wydarzeniach widzę iż jeśli zmiany nastąpiły, to niewielkie i PE dalej nie dojrzało na tyle byśmy brali ich poważnie.
    Ostatnio zmienili lidera, osobiście miałem zdanie że IPL zmieni swoją postawę względem PE, jednak taka wpadka na samym początku? Dalej będę obserwował i liczył na zmiany PE.

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Szanuje_Volantego

• Gość
    a
    « Odpowiedź #286 dnia: Października 04, 2011, 22:05:58 »
    Hah, napisałem że jesteście noobami w skillu, temu nikt nie zaprzeczy. Bawcie się jak chcecie tylko nie zgrywajcie prosów tak jak to niektórzy

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #287 dnia: Października 04, 2011, 22:13:46 »
    Dunleapie, jeśli to o czym rozmawialiśmy na ts-sie przejdzie wśród waszej rady rycerskiej, prosiłbym o możliwość wejścia na waszego ts-a
    (click to show/hide)

Offline Vondagar

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #288 dnia: Października 05, 2011, 09:08:37 »
    Witam
    Nieco się wyłamię, ale kilka słów w celach informacji:

1. Hasło na naszego TS dostają tylko przyjaciele klanu.

W celu jakiś oficjalnych wypowiedzi zapraszam na forum:
    http://www.ipl.fora.pl/archiwum-tablica-ogloszen,4/

2. Blacha z takim podpisem raczej marne szanse na zaproszenie na TS

"Unosicie się jak pawie, a gdy ktoś zrobi coś głupiego nie przeżyjecie. Takie coś trzeba przeżyć, bez robienia głupot scena WB byłaby nudna jak flaki z olejem, IPL może być sobie z dużym stażem, patrząc na skill mogę powiedzieć nooby, patrząc na troll skill mogę powiedzieć "sztywniaki"
    (...). Bawieniem się w rycerzyków nic nie nadrobicie, bo tym zatracacie sporo zabawy..."
    Cytat - Szanuje Volantego na temat IPLu”

Offline Grzewit

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #289 dnia: Października 05, 2011, 12:37:45 »
    Czyżbym wywąchał Lygryssa lub jednego z jego "uczniów"?
    Jeżeli to ty Lygryssie to powiedz mi jak to jest, że od twojego opuszczenia IPL-u czepiasz się go za każdym razem gdy tylko możesz?
    Rozumiem masz żal do chłopaków ale to nie jest jeszcze powód do tego żeby jeździć po nich.
    Skilla nie mają ale znajdź grupę, która nawzajem otacza się szacunkiem, przyjaźnią itp. Znajdź taką grupę!!
    Ci ludzi w odróżnieniu od członków innych klanów znają się osobiście (przynajmniej 90% rycerzy) a ty kogo znałeś z PE i innych swoich klanów?
    Daj chłopakom spokój bo siedzą cicho na scenie WB, nie wywyższają się bo dobrze widzą że nie mogą pokonać (przynajmniej na razie [taką ma nadzieję] większości polskich i zagranicznych klanów).
    DAJ IM W KOŃCU SPOKÓJ CZŁOWIEKU I ZAJMIJ SIĘ SOBĄ!!!!!!

Pozdrowienia dla Vonda i Duna.

P.S. Dun nie wiem czy mam racje ale to się chyba "foch" powinno pisać a nie "foh". Oczywiście mogę mylić :D
    A kto umarł, ten nie żyje.

Szanuje_Volantego

• Gość
    a
    « Odpowiedź #290 dnia: Października 05, 2011, 14:14:48 »
    Czyżbym wywąchał Lygryssa lub jednego z jego "uczniów"?
    To do mnie? Co do stażu ta dramatyczna lamka powinna uczyć się ode mnie.
    Jeżeli to ty Lygryssie to powiedz mi jak to jest, że od twojego opuszczenia IPL-u czepiasz się go za każdym razem gdy tylko możesz?
    Nie powiem, bo nie jestem jakimś dramatycznym pedolygrysem.
    Rozumiem masz żal do chłopaków ale to nie jest jeszcze powód do tego żeby jeździć po nich.
    Nie mam żalu, odstawiają tylko śmieszną szopkę i daremną spinę. Kiedyś nawet inni gadali "nie czep sie do IPL bo mają większy staż", wsadzam to sobie głęboko w dramatyczną d...
    Skilla nie mają ale znajdź grupę, która nawzajem otacza się szacunkiem, przyjaźnią itp. Znajdź taką grupę!!
    Lygryss też skilla nie ma. Grupę to może sobie najwyżej jakąś analną znaleźć. Znalazłem i w niej jestem, w realu, w WB kilka osób dramatycznie lubię, z nimi gram.
    Daj chłopakom spokój bo siedzą cicho na scenie WB, nie wywyższają się bo dobrze widzą że nie mogą pokonać (przynajmniej na razie [taką ma nadzieję] większości polskich i zagranicznych klanów).
    Wielkie szychy z IPL... :*
    DAJ IM W KOŃCU SPOKÓJ CZŁOWIEKU I ZAJMIJ SIĘ SOBĄ!!!!!!
    Dramatyczne normalnie, nie jestem lygrysem, śmierdzą mu jaja.
    « Ostatnia zmiana: Października 05, 2011, 14:18:56 wysłana przez Szanuje_Volantego »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #291 dnia: Października 05, 2011, 14:33:50 »
    Dobra panie, starczy tego dobrego.

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #292 dnia: Października 06, 2011, 15:04:01 »
    Witam po krotkiej przerwie Banicji :)
    Chcialbym jeszcze raz przeprosic za moje zachowanie z przed kilku tygodni troszke mnie ponioslo :)
    chcialbym rowniez podziekowac administracji za danie mi jeszcze jednej szasy .
    Dzieki i Pozdrawiam
    Lord Legionista
    « Ostatnia zmiana: Października 07, 2011, 03:18:03 wysłana przez IPL_Rekrut_Lord_Legionist »
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    a
    « Odpowiedź #293 dnia: Października 08, 2011, 15:27:26 »
    Z mojej strony lecą też przeprosiny dla Legionisty, troszkę zaszarżowałem.

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    a
    « Odpowiedź #294 dnia: Października 09, 2011, 03:00:13 »
    Komunikat!

Powołanie stanowiska; (Emisariusz WB)

Z dniem dzisiejszym, po krótkiej przerwie powracam na stanowisko Emisariusza Imperium Polskiego do spraw WB.
    Dlatego wszelkie propozycje, treningów, sparingów, ewent-ów itp proszę kierować do mnie.
    Wszelkie sytuacjie w jakimkolwiek stopniu powiązane z IPL-em także proszę kierować do mnie.

mała korekta ,wszelkie propozycje sprawy pisac w tych tematach
     Na Wszelkie sytuacjie w jakimkolwiek stopniu powiązane z IPL-em odpisywac Będzie Rycerz Dunleap po wczesniejszej  konsultacji z Radą Rycerską
    Umawiać sparingi można również  z Wojskim  bezpośrednio przez Steam lub w tym temacie

http://www.ipl.fora.pl/abasady-klanow-warband-warband-s-clans-embassy,63/

« Ostatnia zmiana: Października 09, 2011, 03:10:26 wysłana przez IPL_Aron »

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline Misiek_007

• Użytkownik
      • www.tkos.aaf.pl
    a
    « Odpowiedź #295 dnia: Października 17, 2011, 23:29:39 »
    Bardzo ciekawy i orginalny pomysł. ;) Pozdrawiam.

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    a
    « Odpowiedź #296 dnia: Listopada 13, 2011, 20:27:52 »
    Komunikat

W ciągu ostatniego miesiąca, IPL nie rozgrywał żadnych sparingów z polskimi klanami. Sparingi proszę umawiać poprzez Steam Rycerzy Aron-a i Dunleap-a, w ambasadach na forum IPL-u
    AMBASADY, bądź w temacie. Jeśli jakikolwiek polski klan rozegrał ostatnio sparing z IPL-em, został oszukany przez podszywających się pod nas graczy.

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #297 dnia: Listopada 27, 2011, 16:11:33 »
    Zycze powodzenia w imieniu klanu TKOS przed meczem z REF. Zapowiada sie ciekawy mecz, mam nadzieje, ze powtorzycie wynik 20:0, ktory mial miejsce 1.5 roku temu. Chociaz, REFowi brakuje elity, odegrajcie sie". Liczę, że ekipa z Legionistą na czele na co pokazac Polskich rycerzy. BOGARODZICA chłopaki, niech to będzie Waszym haslem przewodnim.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    a
    « Odpowiedź #298 dnia: Listopada 27, 2011, 16:15:27 »
    Nie twój mecz, nie twoja sprawa... Naprawdę, radzę ci zająć się swoim klanem, na zdrowie to wszystkim wyjdzie.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #299 dnia: Listopada 27, 2011, 20:37:53 »
    Nie wiadomo czy nawet wystapie w tym naprawdę bardzo dobrze zapowiadającym sie meczu :) Ale tak czy siak mam nadzieje ze obie ekipy przede wszystkim beda sie dobrze bawic :) i tego zycze :)
    Pozdrawiam Lord Legionista
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy