Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: RPGmod  (Przeczytany 13770 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: RPGmod
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 11, 2007, 21:20:53 »
    Gra w to ktoś?! Ja wiem ,że 130 MB to dużo ale może ktoś już grał oprócz mnie w Polsce? :)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 11, 2007, 22:17:18 »
    Sciagnalem, po czym dowiedzialem sie ze jest na stara wersje - wiec nacisnalam delete...

A pirates mod tez jest na stara? bo z rozpedu nawet nie sprawdzilem...

Offline Mrukker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 12, 2007, 12:41:55 »
    jak przejść w podziemiach ??

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 13, 2007, 13:13:19 »
    O ,które podziemia ci chodzi? Te pierwsze w wodospadzie czy drugie, śnieżne?

Offline Mrukker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 13, 2007, 20:50:54 »
    nie już te podziemia przeszłem

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 18, 2007, 19:31:12 »
    Napisalii poradnik (co dwa dni dodają nową misję) ,który pozwala tym ,którzy utknęli przejść dalej.

http://video.google.com/videoplay?docid=2245644561601487461
    « Ostatnia zmiana: Maja 31, 2007, 06:52:27 wysłana przez Kolba »

Offline Dragonit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 19, 2007, 20:36:10 »
    Kolba, nie odpowiedziałeś, czy oprócz fabuły i nowych potworów zmieniło się coś jeszcze ;]

Jason, a co ty, nie masz 0.751 na kompie? -.-

Ja, naprawdę dodali czary! I to jakie, można przywoływać potwory i używać zaklęć obszarowych!

Kolba, co daje to coś co znajdujemy w domu, co się rzuca takie zielone z brązowym w środku podłużne?
    I jak przejść przez most? ;D
    Na razie jest masa bugów, bo to beta, i długo się wczytuje (u mnie sama gra z 8 minut i drugie tyle zapis ;p) ale zmiany są ogromne ;]
    « Ostatnia zmiana: Maja 20, 2007, 16:16:11 wysłana przez Dragonit »

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 20, 2007, 19:10:50 »
    Kolba, nie odpowiedziałeś, czy oprócz fabuły i nowych potworów zmieniło się coś jeszcze ;]

Ja, naprawdę dodali czary! I to jakie, można przywoływać potwory i używać zaklęć obszarowych!

Kolba, co daje to coś co znajdujemy w domu, co się rzuca takie zielone z brązowym w środku podłużne?
    I jak przejść przez most? ;D
    Na razie jest masa bugów, bo to beta, i długo się wczytuje (u mnie sama gra z 8 minut i drugie tyle zapis ;p) ale zmiany są ogromne ;]

Nie grałem w tego moda długo więc nie wiem o co chodzi z tym ''czymś''. Jeśli chodzi o most to musisz odprowadzić Iliję do Zendar po uprzednim uratowaniu Fredy'ego. Wtedy dostaniesz przepustkę i możesz też pójść do swojego domu to Freddy się do ciebie przyłączy:)

PS. Cholera, wywaliłem tego moda przez pomyłkę muszę znowu instalować...:/

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 20, 2007, 19:29:28 »
    A nie mam, po co mi-.- Nie no dawno nie gralem w porzadnego moda wiec chyba sie zmusze i zainstaluje znowu.

Ponawiam pytanie - pirates chodzi na starszej czy nowszej wersji? (ale pewnie starszej skoro RPG chodzi na starej)

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 21, 2007, 18:37:02 »
    Heh, powiem wam że ten mod jest bardzo fajny (żeby nie powiedzieć zajebisty). Z początku podchodziłem do niego bardzo sceptycznie (jak do większości modów), jednak...uruchomiłem go, zagrałem i jest spoko:)
    I jeszcze jak zobaczyłem te wielkie śnieżne wilki...tylko szkoda że rżą jak konie, ale eh, nie można mieć wszystkiego. Przynajmniej na razie. Nie wie ktoś kiedy będzie następna wersja tego moda, ewentualnie na M&B 808 ?

Offline Samug

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 21, 2007, 21:47:54 »
    Pirates jest na wersje 0.808. Co do moda to naprawde świetna robota. Jest masa błędów i niedociągnięć ale samo to że dodano czary jest niezłym osiągnięciem. Pozostaje czekać na następną wersje :)

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 21, 2007, 21:55:00 »
    Pirates jest na wersje 0.808. Co do moda to naprawde świetna robota. Jest masa błędów i niedociągnięć ale samo to że dodano czary jest niezłym osiągnięciem. Pozostaje czekać na następną wersje :)

Mógłbyś podać linka, nigdzie nie moge znaleźć ^^

Offline Kolba

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Maja 25, 2007, 07:52:12 »

Ludzie, nikt nie czyta moich postów? Napisałem stronę wcześniej ,że zostały wydane bety Pirates i RPGmod i podałem linka. Co to się dzieje na tym świecie...

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 25, 2007, 15:41:05 »

Ludzie, nikt nie czyta moich postów? Napisałem stronę wcześniej ,że zostały wydane bety Pirates i RPGmod i podałem linka. Co to się dzieje na tym świecie...

Nie czytałem poprzednich stron. Już nie trolluje ;)

Offline Cwany_Rycerz

• Użytkownik
    • Rzeźnik i Brutal
    « Odpowiedź #29 dnia: Maja 27, 2007, 15:36:11 »
    Jak będzie rozbudowany jak 20-ileś modów to pewnie będzie najlepszym modem. I to jescze na wersję 0.751? Akurat takiego szukałem - rozbudowanego i na wersję  0.751 (podobnie jak Puzonix wolę tą wersję. Bardziej ją lubię bo niejest taka błyszcząca).

Hehehehe... Świński jeździec? A może świniowoj xD. Dobre sobie xD. Chętnie bym pojeździł na takiej maciorze :P.

Kilka dni temu go ściągnąłem i musze powiedzieć że... On jest zdrowo zakręcony! Wymiata! Magia (ja używam ognistej ale niepogardze przyzywaniem zombie), Yeti, Mroczne Elfy (W spellforce byly lepsze ale tu też są niezłe), lochy (np. wodny z syrenami, magami wody, meduzami i ośmiornicami), żywe trupy oraz triceratopsy oraz smoki do jazdy na nich (świni jescze nieznalazłem), a także minigry: rajdy, łapanie motyli, zabijanie królików (biedne króliki) itp. Najlepszy mod ever! Last Days się może schować!

« Ostatnia zmiana: Maja 30, 2007, 13:18:15 wysłana przez Cwany_Rycerz »
    Mortal Kombat Rulezz!