no w sumie, masz racje nie wchodzilem na linka tylko na te screeny patrzylem. Ale po przejrzeniu wszystkiego to mi sie jakies dziwne wydaje... niby da sie sprawic zeby jakis przedmiot generowal dym (lub inna podobna texture jak ogien) ale animacja tego raczej byla by zwalona, nie wiem co ci moderzy zrobili ale mam zle przeczucia. Jednak mgla jakis poziom prezentuje moze nie bedzie taka tragiczna.
Łatwo podmienić teksturę takiej strzały i ognistej strzały, ale trudniej zrobić "prawdziwy" czar
trudniej, albo to po prostu niemozliwe - zrozum ze magia to spora ingerencja w silnik gry, myslisz ze bron palna byla wprowadzona przez moderow? nie, armagan dodal ja w v0.731 na masowe prozby ludzi. Tak samo sprawa wyglada z machinami oblezniczymi. na razie nie zapowiada sie zeby byly wprowadzone, no chyba ze do dekoracji. Dlatego dopoki nie zobacze bede sceptyczny.
Zmieniona fizyka - Widać że koleś skoczył wyżej, widać jak typ zareagował na prawdopodobnie dostanie pięścią w mordę ;p
to raczej domysly, ale w sumie jest mozliwe, tylko nie wiem po co i czy by to nie dzialalo na wszystko w swiecie gry, bo power up`ow sie nie da zrobic.
Nowe lokacje - A co, od razu mają screeny ze wszystkimi dać?
po prostu napisales to jakbys mial wieksza wiedze na temat moda niz to ze screenow wyglada... jakies znajomosci?
Nowe ciosy - Niektóre screeny (wejdź też na ten link, nie tylko te co tu zamieścił) zawierają pokazane animacje walk inne niż w dotychczasowym M&B
nie dopatrzylem sie takowych... tez uwazam ze zmiana animacji jest albo niemozliwa albo bardzo trudna.
I co do ogniem i mieczem - Myślałem że to ma być przełomowy mod, ale skoro chcecie coś w stylu Dukes And Marceniaries to nie przeszkadzam -.-
takie cos o czym mowisz (czyli paczka itemow lub cos a`la native) pierwsza wersje mialo juz w listopadzie... domysl sie co teraz sie z tym wszystkim dzieje.