Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Filmy na poddaszu  (Przeczytany 123869 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Filmy
    « Odpowiedź #255 dnia: Maja 07, 2011, 21:18:16 »
    Tom Bombadil w żadnym przypadku nie występował w Hobbicie. Co do Toro. Chodzi o to że do tej pory kręcił filmy ociekające hektolitrami krwi (było kilka wyjątków):D Ale z tego co mi wiadomo podobno Toro zrezygnował i Hobbita reżyserować ma Peter Jackson.

EDIT: Teraz jestem pewien że reżyserem Hobbita będzie Peter Jackson.

http://www.filmweb.pl/news/Peter+Jackson+re%C5%BCyserem+%22Hobbit%C3%B3w%22!+%22TinTin%22+w+odstawce-62178
    http://film.wp.pl/id,112853,title,Oficjalne-potwierdzenie-Peter-Jackson-rezyserem-Hobbita,wiadomosc.html

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Cavaron

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #256 dnia: Maja 07, 2011, 21:25:35 »
    Del Toro już nie reżyseruje Hobbita tylko ten od Władcy

@Edit: Nie zauważyłem posta Argaleba
    Nie ma emocji - jest spokój.
    Nie ma ignorancji - jest wiedza.
    Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.
    Nie ma chaosu - jest harmonia.
    Nie ma śmierci - jest Moc.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #257 dnia: Maja 07, 2011, 21:25:57 »
    Ale oni we dwóch piszą scenariusz, mimo to znając filmy del Toro jestem nastawiony negatywnie do nowego filmu Jacksona. Po prostu Guillermo to straszy nudziarz i kombinator. Żaden, ale to żaden jego film ani trochę mnie nie wciągnął. Taki np: "Labirynt Fauna" był okropny!
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #258 dnia: Czerwca 08, 2011, 07:10:57 »
    Halo halo,co sie stalo z tym tematem?Niemal codziennie pojawia sie cos nowego a tu pustkami swieci.Osobiscie obejrzalem ostatnio dosc sporo i w sumie nie ma o czym pisac-nic nadzwyczajnego.Jedynie "Oh Karol 2" choc z oporami to obejrzalem i mimo iz jest zrobiony na styl made in USA to pozytywnie mnie zaskoczyl.Niestety ostatnimi czasy wiekszosc polskich produkcji jest nijaka i robiona na scisle okreslonych warunkach co czasem nijak ma sie do odbioru.
    Co sadzicie o Hangover2?Moim zdaniem porazka totalna.Widac ze robili remake na szybko po sukcesie jedynki i powtorzyli scenariusz na sile.Szkoda.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline kuba1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #259 dnia: Sierpnia 24, 2011, 11:23:41 »
    Szeregowiec Ryan,Wróg u bram,Żywot Briana,Monty Python i Święty Graal,Indiana Jones 1-4,Jak rozpętałem II wojnę światową,cała trylogia Hoffmana,Działa Nawarony,Komandosi z Nawarony,Tylko dla orłów,Czerwony Baron,Gwiezdne wojny 1,3,4-6; 300,Dzień świra,Rambo

narazie tyle,jak coś jeszcze mi się przypomni to napiszę

Offline AramilMaster

• Użytkownik
    « Odpowiedź #260 dnia: Sierpnia 29, 2011, 15:31:34 »
    Z nowych polecam " Kod Nieśmiertelności", "The book of Eli" ( na polski to chyba " Księga Ocalenia")" Tropa de Elite" A starych jest za dużo aby wypisywać. :D Zaczynając od "Star Wars" przez " Powrót do przeszłości" aż do wyżej wymienionych ;)

Offline Medien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #261 dnia: Sierpnia 30, 2011, 08:15:30 »
    Ja polecam:

"Incepcja" - Bardzo dobre efekty, oglądałem ten film na telewizorze HD i jest cudnie :)
    "Gladiator" -                   ]
    "Szeregowiec Ryan" -     > Te filmy trzeba znać...
    "Ostatni Samuraj"          ]
    "Infiltracja" - Film pokazuje życie 2 kretów* jednego w policji, a drugiego w mafii  *Szpiedzy
    "Troja" - ...
    "Paintball" - Do gry wchodzi nowy zawodnik z bronia ostrą >:D

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #262 dnia: Sierpnia 30, 2011, 08:47:42 »
    Ja ostatnio obejrzałem dwa stare dość filmy z panem który się nazywa Al Pacino. Pierwszy z nich to "Adwokat diabła". Cholernie wciągający i naprawdę dobry. Ale drugi - "Zapach kobiety" chyba nawet jest od niego lepszy. A jak wy oceniacie te dwa filmy?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #263 dnia: Sierpnia 30, 2011, 13:28:59 »
    Radh co do "Och Karol 2" to wg. mnie lipa... Ani to zbytnio zabawne ani ciekawe... W jedynce chociaż nie bali się pokazać trochę golizny tu... jakoś takie nijakie... Kilka zabawnych scen i nic po za tym. Z polskich poleciłbym "Śniadanie do łóżka" z Karolakiem, ubawiłem się po pachy i "Skrzydlate świnie"(teks Grabowskiego na starcie genialny ;) ) - ciekawie pokazana historyjka. Ostatnio oglądałem też film Pazury i z przykrością stwierdzam, że wg. mnie ostro przereklamowany... niby film o gangsterach a na siłę wciśnięte sceny rodem z matrixa, które sprawiają, że od początku widać że z "filmem akcji" ma nie wiele wspólnego - jak dla mnie kiczowaty.

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #264 dnia: Września 10, 2011, 01:57:27 »
    Coz,sa gusta i gusciki i o tym dyskutowac nie nalezy.Chce napisac o filmie pt.Zawodowcy.Jakis czas temu wyszlo iz na jednym planie ponownie spotkaja sie:De Niro oraz Al Pacino.Czas lecial,okazalo sie ze juz jakis czas temu film  ukazal  sie na duzym ekranie(lub nie)ale dziwnym trafem zupelnie nic o tym filmie nie slychac.Nie moglem sie temu nadziwic,jak to?taka obsada i cisza?.Pare dni temu przypadkiem trafilem na ten tytul i obejrzalem 7min filmu i nie wiem czy do tego tytulu wroce.Dwoch bliskich emerytury policjantow probuje rozgrysc jakas straszliwa zagadke,do tego w szostej minucie filmu pojawia sie fiftyCent-koniec swiata.
    Jesli ktos obejrzal caly ten film i sadzi ze warto te cos obejrzec,niech cos skrobnie bo jakos nie moge sie przemoc.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    Najbardziej zaje*isty film
    « Odpowiedź #265 dnia: Października 24, 2011, 19:53:18 »
    Oto najbardziej zaje*isty film, jaki kiedykolwiek widziałem!!! http://www.youtube.com/watch?v=XcOKcqWPeaA

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Najbardziej zaje*isty film
    « Odpowiedź #266 dnia: Października 24, 2011, 22:33:19 »
    Mnie się nie podoba... :/

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #267 dnia: Października 24, 2011, 22:39:00 »
    Mnie jakoś też nie porwał...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #268 dnia: Października 25, 2011, 09:59:19 »
    I musiałeś zakładać osobny temat dla podania jednego linka? Nawet w spamie potrafisz zaspamować, brawo, tak trzymać...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #269 dnia: Listopada 08, 2011, 14:49:33 »
    Wczoraj umarła Hanka Mostowiak ! Napiszcie, co o tym wszystkim sadzicie itp.?
    Moim zdaniem jest to poważny cios dla wszystkich ! Najbliższe święta nie będą tak szcześliwe dla nas jak w poprzednich latach.