Flame war started!!!!!!1111111oneoneonejeden
Uważasz za żałosne podróż "za chlebem" do innego kraju??
Tak.Bo po co mają wyjeżdżać po drogi chleb z małej brytanii,skoro mogą dostać tani w Polsce?
Odpowiedź:jedyna różnica - tam więcej zarobią.
Jakaś kpina... ooo... patriota się znalazł. Jasne pewnie masz 16-24 lata i jesteś na utrzymaniu lub dofinansowaniu przez rodziców i zgrywasz w tej chwili kozaka... "to jest żałosne" taaa... jasne... dla kogo??
Największa kpina to ty xd Wielki obrońca pieniędzy,prawdopodobnie libertarianin, ubliża mi z powodu wieku.Myślisz,że możesz mi to robić?No oczywiście,bo uważasz się za UBERlepszego,mnie masz za misia o małym rozumku,któremu miodek w głowie...Niestety,poziom inteligencji nie zawsze zależy od wieku.
dla dziecka, który nie ma sie w co ubrać, bo ojciec zarabia 900 zł, bo nie miał szans na kształcenie się w młodości...
Po to mamy szkoły.Jak nie chciał chodzić do szkoły,to teraz ma efekt i niech wini siebie.Czemu tak bronisz?To twój przypadek?Jesteś jednym z tych,którzy w wieku 14 lat wagarowali,żeby pójść sobie zajarać,albo wypić piwko? :) Podobno alkohol ścina białko,a mózg jest z niego złożony...
czy może jest to żałosne dla żony, która musi i wychowywać jednocześnie dziecko i pracować??
A może państwo według ciebie powinno jeszcze dopłacać tej żonie?Tylko po to,żeby nie musiała iść do pracy i leniuchowała sobie w domu?
a może dla niego, Ojca rodziny to jest żałosne, gdy mu komornik siedzi na głowie, ale on tylko chciał godnie żyć...
Komornik siedzi na głowie tylko wtedy,gdy ktoś nie płaci podatków.
chłopcze dorośnij trochę, bo jeśli wypalisz takie coś wśród "inteligentnego" towarzystwa to Cię wyśmieją...
Rozumiem,że ty należysz do tego inteligentnego towarzystwa,chłopcze?Inteligentni nie zaczynają flejmu...Poza tym,nie uważasz,że z jakiegoś powodu Polska gospodarka nie ma poziomu gospodarki USA?E...no dlatego,że wszyscy wyjeżdżają i nie budują państwa.Jak na razie wyśmiewały mnie dopiero osoby z rodzaju podanych w trzecim cytacie.
uważasz się za patriotę, a gardzisz Polakami, którzy mają słabszą pozycję materialną?!? Takich głupot już dawno nie słyszałem...
Słabszą pozycję materialną?Gdzie ja gardzę Polakami,którzy mają słabszą pozycję materialną?O czym ty pierdolisz...ci,którzy mają słabszą pozycję materialną nie mają pieniędzy na bilet lotniczy do małej brytanii.
ooo!!! macie tu takich patriotów!!! proszę bardzo... pisałem wcześniej, że takie święto przez takie właśnie dzisiejsze pokolenie jest już archaiczne... młodzi, niedojrzali ludzie, którzy widzą tylko końcówkę swojego zasmarkanego nosa... ehhh... szkoda słów...
Końcówkę swojego zasmarkanego nosa?A co powiesz o ludziach,którzy dla kilku złotych więcej wyjeżdżają za granicę i zapominają o swoich korzeniach?O tym,że byli utrzymywani przez dajmy na to 21 lat, przez ten kraj,ale nie chcieli pracować za 50-100 zł mniej niż za granicą, w rozbudowie i próbie stworzenia kiedyś raju na ziemi w swoim własnym kraju,do którego będą przybywać i imigranci z innych krajów?Albo wolą być emigrantami?
Wiecie,dlaczego w USA jest tylu patriotów,gotowych do walki w niesłusznej sprawie dla dobra państwa?Bo mają więcej pieniędzy...