Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turniej drużyn cz.1  (Przeczytany 26087 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Turniej drużyn cz.1
    « Odpowiedź #150 dnia: Listopada 10, 2009, 22:30:25 »
    Dobra ,więc w takim razie chciałbym być w team'ie Kalsiver'a ,jeżeli nikomu, to nie wadzi.,,to gra dla zabawy :)"Tak, jednak, gdy np NIFN chciał na pięści walczyć, to były jęki i stęki;P

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #151 dnia: Listopada 10, 2009, 23:21:22 »
    (...)Tak, jednak, gdy np NIFN chciał na pięści walczyć, to były jęki i stęki;P
    Chciałem po prostu pobawić się z Wami moimi foremkami z piaskownicy... Ale wy wleliście mnie zmieszać z błotem, jakbym stanowił dla was potężne zagrożenie... Powiedzcie mi ile nagi bokser zada obrażeń osobie w średniej zbroi, hełmie? Praktycznie nic. Nie liczyłem na to, ze kogoś powale na te pięści, bo to niemożliwe (chyba, że ktoś byłby również nagi :P ) ,ale spójrzmy prawdzie w oczy: zamiast dla śmiechu schować broń obłożyć mnie pięściami, woleliście mnie zaszlachtować, jak dziką świnię na uboju...
    Nie wiem, kogo się baliście.. Cała moja drużyna siedziała na respie zbierając się na odwagę by zaatakować, więc zagrożenie z ich strony było znikome. Ale po co się bawić, skoro można rozjechać, zadźgać, pociąć i na końcu oszczepem w łeb rzucić...

Tak przyłączę się do kolejnego turnieju i też jako nagi bokser :P

Pozdrawiam!

Offline Vondagar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #152 dnia: Listopada 11, 2009, 01:07:58 »
    Pewnie uznano cie za ekscentryka któremu niezależy,  niestety tym są turnieje.. jeśli nazwiesz cos turniejem plus szansa na wyłonienie mistrza... zostaniesz stratowany... taki to oto naród mamy, ja zawsze gram for fun... a turnieji nie lubię choć czasem udział w nich biorę...

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #153 dnia: Listopada 11, 2009, 06:52:20 »
    12.40-15.00?Spoko ,tylko mam jedną prośbę ,a mianowicie chciałbym być w teamie Chidoriego tym razem...Kto wie może z Kalsiver'em sobie zapoluję na Pifcia ,założę Anty Pifofy Sojusz(A.P.S)on wali z kuszy ,a ja z piki XD.Zresztą chciałbym zobaczyć pod czyimi rozkazami lepiej mi się gra ,bo, mimo iż Pif ma ciekawe pomysły to czasami zbyt często je powtarza nawet, gdy nie do końca się udają(bez urazy oczywiście ,fajnie się z tobą gra).  

W takim razie muszę wpłynąć na Tario, żeby mnie wybrał, bo bardzo chętnie złoje Wam te dupska:)

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Listopada 11, 2009, 15:04:25 »
    Dziękuje wszystkim graczom za wspaniałą gre ;)
    Początek wyszedł troche słabo ale końcówka wyszła nam jak najbardziej !

Była dobra zabawa i to się liczy ;)

(Trzeba przyznać że miałem świetną drużynę, gdzie bez większych ekscesów wszyscy się słuchali i nie trzeba było przekrzykiwać jakichś hałasów, można więc było pokazać iż nawet z lepszymi graczami można sobie poradzić !)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2009, 15:06:43 wysłana przez Kalsiver »
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Xenon

• Użytkownik
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    « Odpowiedź #155 dnia: Listopada 11, 2009, 15:38:21 »
    zdjęcie rodzinne:

no to co robimy? może pójdziemy na grzyby?:

tajna taktyka: piechota na otwartym polu a konnica po krzakach :)

od dawna wiadomo, że konnica to potęga, nikt się jej nie oprze:

Słynna średniowieczna gościnność:

Ankieta: Czy Sz_Capi przeżył?

Nikt mnie nie widzi, to se pójdę na wieżę...

Gdzie są obrońcy tej warownej wioski?

Młotem i mieczem I

Młotem i mieczem II

dupa... Flagi pojawiły się przy Was!

P.S.
    Gratulacje dla drużyny przeciwnej
    ------------
    EXPO360

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Listopada 11, 2009, 15:42:32 »
    Czemu na obrazku zatytuowanym "Słynna średniowieczna gościnność". Jestem ja????? Teraz wszyscy będą się bali do mnie przyjść;(

Offline Xenon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Listopada 11, 2009, 15:44:52 »
    Czemu na obrazku zatytuowanym "Słynna średniowieczna gościnność". Jestem ja????? Teraz wszyscy będą się bali do mnie przyjść;(

To po co się przyznajesz? :D
    ------------
    EXPO360

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #158 dnia: Listopada 11, 2009, 15:47:45 »
    Dzięki bardzo za udział w turnieju, było bardzo fajnie, mam nadzieje, że jeszcze kilka ciekawych spotkań przed nami:)

Ps. Jak jeszcze raz będę chciał wziąć Tario na dowódce to niech mnie ktoś porządnie jebnie w łeb jakimś młotkiem xD

Offline Xenon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Listopada 11, 2009, 15:55:26 »
    było bardzo fajnie, mam nadzieje, że jeszcze kilka ciekawych spotkań przed nami:)

Było fajnie, ale poprzedni turniej był fajniejszy i w ogóle było za krótko i za mało walki konnicą,
    którą mamy tak wspaniałą, że może sobie pozwolić na grzyby lub walkę w zamkniętych pomieszczeniach :)

Ps. Jak jeszcze raz będę chciał wziąć Tario na dowódce to niech mnie ktoś porządnie jebnie w łeb jakimś młotkiem xD

Eee, może trzeba zrobić trening dla dowódców.
    Tario nie miał koncepcji, a jak już miał, to nie potrafił wydać zrozumiałej komendy,
    ale dał bym mu jeszcze jedną szansę...
    ------------
    EXPO360

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #160 dnia: Listopada 11, 2009, 16:05:32 »
    OK nie będę wklejał ~160 zdjęć z pojedynków na Ruins i i nnych. Zainteresowani mogą ściagnąćsobie tą 20mb paczkę:
    http://www.megaupload.com/?d=8PJZCM69

Co do turnieju... Było śmiesznie. Nie grałem co prawda jaki nagi bokser, czego żałuję, ale i tak było sympatycznie, mimo, ze na niewłaściwym kanale w TS-ie siedziałem ;D

Pozdrawiam!

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Listopada 11, 2009, 16:08:06 »
    Dzięki bardzo za udział w turnieju, było bardzo fajnie, mam nadzieje, że jeszcze kilka ciekawych spotkań przed nami:)

Ja moge go walnąć młotkiem widziałeś na screenie że już mam spore doświadczenie^^

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #162 dnia: Listopada 11, 2009, 17:56:44 »
    Grzyby były the beściarskie :D. Tario wydał rozkaz piechocie żeby atakowali a konnicy "Idźcie na prawo",tylko zapomniał powedzieć : TAM SĄ GRZYBY!! xD
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Xenon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Listopada 12, 2009, 19:56:05 »
    To co, kiedy następny jakiś turniej? Bo zwykła gra jest trochę nudna...
    ------------
    EXPO360

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #164 dnia: Listopada 12, 2009, 20:39:29 »
    Trenuj na Deathmatchu, tam jest zawsze ciekawie ;)... Możesz narobić niezłego skilla, gdy wróg otacza cię z każdej strony. Myślę, że nie warto organizować turniejów 2 razy na tydzień, ponieważ wkrótce takie spotkania by się po prostu przeżarły.
    Mi następny turniej pasowałby w następną sobotę lub niedzielę. Ale wszystko zależy od Pifa, bo to on jest głównym organizatorem
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."