Nie powiedzialem, ze uwazam, ze dam rade napisac cos mocniejszego Soner. Tak czy owak i tak nie mam czasu i checi, aby cokolwiek dla Was napisac. Mount and Blade to nie moja dzialka. Traktuje ten tytul jedynie jako dobra rozrywke.
Jesli tlumaczysz sie google'ami to najlepiej od razu napisz na srodku strony, aby nie trudzic sie jej wertowaniem, tylko od razu korzystac z wyszukiwarki.
Do Puzonixa: Nie jestem zadnym "wise guy", ale mam dosc rozumu, aby na podstawie powodow do Twojego ostrzezenia, ktore od Ciebie dostalem, stwierdzic na jakim poziomie stoi to forum i tym bardziej czlowiek, ktore mi je wstawil. Przywroc te usuniete przez Ciebie posty, a sprawie, ze znajde Ci wiecej argumentow do jego wycofania niz Ty znalazles by je wstawic.
Dlaczego, twoj arcywazny offtop mial egzystowac w temacie o powitaniu? Nie dziwie sie ze zostal usuniety, bo sam bym to zrobil. Jesli nie podoba ci sie forma tego forum, wyjscie masz tylko jedno. Znajdz sobie inna ambone do nawracania i nazekania, tym bardziej ze nie masz ambicji zeby pomoc. Jesli nie masz zadnego szacunku do administracji, nie spodziewaj sie ze ktos bedzie szanowal ciebie.