Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Troszke mniej waznego info i... konkurencja xD  (Przeczytany 7591 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Uzion

• Gość
    Odp: Troszke mniej waznego info i... konkurencja xD
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 08, 2008, 22:06:16 »
    jak napisalem nowa strona sie buduje. Linki nie sa aktualizowane bo mi sie po prostu nie chce grzebac w starej stronie jak bedzie nowa jej wersja...

Wiec skad to oburzenie? Czy brak aktualizacji nie zalicza sie do zaniedbania? Nie zwracam uwagi na strone w budowie, tylko na ta ktora mam przed soba wpisujac Wasz adres.

Chcialem te usuniete posty, tylko dlatego, aby na ich podstawie cos Wam wytlumaczyc - tak dla Waszej wiadomosci, wiec nie wytykujcie mi tu Waszym regulaminem, bo zdazylem juz na niego rzucic okiem. (a na punkty 1, 13 i 15?)

Jedyna niewychowana osoba jaka na razie przyszlo mi tu spotkac jest tylko i wylacnzie Wasz Pan Administrator Puzonix. W koncu jaki punkt regulaminu zlamalem ja jakiego nie zlamal on? (Cry me a river :) Pokaz mi gdzie, ja, w moich postach kogokolwiek obrazilem? Jedyne co zrobilem to wyrazilem swoje czyste poglady i opinie na dany temat nie obrazajac i nie wysmiewajac nikogo, jak to mialo miejsce w przypadku Puzonixa.

Mam do Was pelen szacunek. To Wy nie macie go do mnie i przekonalem sie o tym juz na wstepie. Tak dla jasnosci.

tak dla jasności: jeszcze raz mnie zaczepisz w jakimkolwiek poście to ostrzeżenie 2 i 3 dostaniesz równocześnie :*
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2008, 09:58:13 wysłana przez Puzonix »

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 08, 2008, 22:11:40 »
    Ja sie wcale nie oburzylem tylko probuje wyjasnic sytuacje. Nie chce mi sie uzupelniac strony TERAZ, robie nowa wersje. ZAUWAZYLES, ze linki nie dzialaja - ja nic ci na to nie poradze, bo jak mowilem: - nie chce mi sie grzebac i dlatego odsylam do google. Czy oprocz kilku modow cos na stronie nie dziala? mi sie zdaje, ze nie, wiec watpie zeby strona byla zaniedbana.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 18, 2008, 10:31:41 »
    Dajcie se siana z tym gościem. Nie widzicie, że to jakiś dzieciak, który uważa, że zjadł wszystkie rozumy i wszyscy powinni go uważać za guru?

Offline Spartanin12

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 18, 2008, 18:42:09 »
    jesfzcze to http://bbs.mountblade.com.cn też po chińsku :)

Nie odgrzewaj starożytnych tematów i nie pisz takim paskudnym podświetleniem...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2008, 19:49:26 wysłana przez Kolba »

Offline Andronikus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 19, 2008, 00:01:15 »

O co Ci chodzi ,,kolego,, ? Czego chcesz od strony, forum i administratora ? Z Twoich postów wynika, że Ci się nie podoba stronka, bo czegoś tam brakuje. Jak Ci nie pasuje, to nikt nie każe Ci tego oglądać, ani czytać. Idź na inną lepszą stronę, na lepsze forum, gdzie administratorzy nie będą cię Ciebie czepiali bez powodu. Nikt Ci nie karze tu pisać ani siedzieć, nie pasuje to żegnamy Pana. Takie wypisywanie głupot i pokazywanie jacy to administratorzy nie są źli nic Ci nie da. A może Cię to podnieca? Może na każdy post odpisujesz tylko jedną ręką? Już nie wnikam w Twoje upodobania...

Ps. W prawym górnym rogu jest taki krzyżyk [X], Polecam kliknąć tam lewym przyciskiem myszy.

Pozdrawiam Wsz... znaczy nie wszystkich ;)

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 19, 2008, 10:08:17 »
    Andronikus, spójrz na daty. Szanowny Pan Uzion przyszedł i odszedł od nas 10 miesięcy temu.
    Temat raczej do przeczyszczenia.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.