Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Która Frakcja, w czym najlepsza?  (Przeczytany 18389 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paladyn97

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Która Frakcja, w czym najlepsza?
    « Odpowiedź #45 dnia: Października 09, 2010, 14:35:08 »
    Muszę Cię zmatrwić jeżeli mówisz o "dobrej kuszy"- Huskarlowie mają tę umiejętność 130, a strzelcy Rhodoccy 110 i podejrzewam, że Swadiańscy kusznicy weterani są jeszcze gorsi- niestety huskarlowi, kuszy nie damy :) Bo wówczas byłby już formalnie najlepszy!
    No wiem, ale mi chodziło o broń, a nie umiejętność. Kusza oblężnicza jest przecież najlepszą kuszą.

Offline Paladyn97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 10, 2010, 14:44:02 »
    Muszę Cię zmatrwić jeżeli mówisz o "dobrej kuszy"- Huskarlowie mają tę umiejętność 130, a strzelcy Rhodoccy 110 i podejrzewam, że Swadiańscy kusznicy weterani są jeszcze gorsi
    Sprawdzałem i Swadiańscy kusznicy mają 130 kuszy, czyli więcej niż Rhodoccy strzelcy.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 10, 2010, 16:31:43 »
    O w takim razie przepraszam, co do Swadiańskich kuszników szczerze nie sprawdzałem, ale pomyślałem że skoro strzelcy mają mniej niż huskarlowie no to oni tym bardziej, a to niespodzianka.

P.S Nigdy nie pisz 2 postów pod rząd :) Za to możesz dostać ostrzeżenie, skoro chcesz coś napisać używasz opcji zmień
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Paladyn97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 10, 2010, 20:07:18 »
    Mnie też to zaskoczyło.