Coś chyba co poniektórym ten cały offtop pomylił się z innym tematem.....czy ten temat brzmi "Najlepszy klan"??? nie wydaje mi się....
Co do lekceważenia przeciwnika....ja nie będę nikogo lekceważył, ale powiem od razu, że każdy klan dostanie od nas po pupce, więc nie ma co nawet więcej o tym dyskutować....:P
Co do kolegi, który pytał się o klan, to nie ktoś nas będzie wybierał, tylko my kogoś, więc przypominam, z resztą wszystkim, że po premierze będzie ostry przesiew ludzi....
Co do kolegów z IPL i strategii.....dzisiaj co poniektórzy sami zauważyli podczas turnieju, że brak taktyki, a raczej porządnej strategii doprowadza do przegrania meczu i nie liczyły się pojedyncze umiejętności jednostki....brak porządnego wypracowanego zagrania taktycznego = przegrany mecz.....
I jeszcze jedna sprawa....muszę stanąć w obronie IPL....oni mają betę od tygodnia, a ja np od chyba ponad miesiąca i od razu widać różnice, ale jak się przyglądam im to widzę, że cały czas ostro trenują, więc nie są na miejscu słowa, że oni nie dorastają nam do pięt...
Rozważajcie podobne tematy w innym wątku (albo stwórzcie taki), bo ten służy do problemów dot. gry i nie chciałbym żeby zrobił się tu burdel, bo po co:)
Ps. Ale i tak wszystkim damy po dupie!!!!!!!:P