Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cantr II  (Przeczytany 1147 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline slimak78

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Cantr II
    « dnia: Października 12, 2009, 22:45:47 »
    LINK

W pełni tekstowa gra mmorpg. I jest to nieliczna produkcja tego typu, w której mogę powiedzieć, że RPG rzeczywiście obowiązuje.
    Od imienia postaci, po wypowiedzi, przez wszelkie emotikony. Jest to po prostu RPG.
    Na czym rzecz polega? Na jednym koncie możemy mieć 15 postaci (2 możemy stworzyć na samym początku). Po stworzeniu postaci wybieramy jej język i wtedy gra spawnuje nas w okolicy, gdzie mówią takim językiem. Przy sobie nie mamy nic, więc gra wymusza szybki kontakt z innymi ludźmi. W mieście prawie zawsze ktoś jest, więc zatrudni do pomocy przy jakimś Projekcie.
    Ewentualnie sami się zatrudnicie gdzieś. Wszystko co jest robione jest robione przez graczy. Jest to chyba widoczne jeszcze bardziej niż w eRepublik.

Z ciekawostek dodam, że pierwsze co zrobiłem (prócz przypadkowej kradzieży, o której nie wiedziałem, że jest nielegalna) to zatrudniłem się przy zakopywaniu jakiegoś trupa. Potem dostałem pracę.

Jeśli chcecie się zarejestrować nie płakałbym, gdybyście wpisali to ID: 110269 w miejscu "polecający"

W Cantr panuje zasada: NIE MÓWIMY JAK SIĘ NAZYWA NASZA POSTAĆ.

Wycinek ze strony głównej:
    Grając w Cantr II z perspektywy każdej pojedynczej postaci, możesz spróbować grać najsłynniejszego polityka, najbardziej przerażającego złoczyńcę, najbardziej przebiegłego dowódcę wojskowego, najbogatszego przedsiębiorcę, a nawet najukochańszego idiotę osady. W tej grze możesz grać każdą rolę jaką możesz wymyślić, a wyzwaniem jest granie jej konsekwentnie i osiąganie celów jakie sobie wyznaczysz dla każdej odgrywanej przez Ciebie postaci z osobna.

Zapraszam ludzi szczególnie zaangażowanych w papierowe RPG.

Offline Dudus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Cantr II
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 13, 2009, 08:24:37 »
    Świetna sprawa !!! Zasysam później.

PS Polecam ciebie przy rejestracji i spotykamy się w grze ;)
    « Ostatnia zmiana: Października 13, 2009, 08:45:11 wysłana przez Dudus »

Offline Mściwoj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 13, 2009, 12:19:39 »
    Ano zobaczymy co to nam za cacko polecasz...podałem twoje id...a co tam masz mieć:)

Offline Dudus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 13, 2009, 16:19:28 »
    Troche się rozczarowałem. Myślałem że tą gre się pobiera i się gra a to jest browserowa gierka bez grafy.

Offline slimak78

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 13, 2009, 16:41:15 »
    W pełni tekstowa gra mmorpg.

Jak napisałem.