Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Witcher 2  (Przeczytany 4564 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Atlor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: The Witcher 2
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 19, 2009, 11:07:35 »
    Hmmmm....
    Pamiętam tego setnika!...I tak wyczail wódkę :P
    Jak sie nie mylę to był fragment przed bitwa z nilfgardem ale nie jestem pewny...
    Może sie okazać ze fabuła zachaczy tez takie sceny jak eskortowanie karawany z krasnoludami i walka z wiewiórkami
    Czyli trochę wojny z nilfgardem :]
    Mam cicha nadzieje ze zobaczę jego stara paczkę (np jaskra i zoltana) bo tak naprawdę dużo klimat tworzą tez postacie

Offline Adamus1243

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 21, 2009, 14:04:33 »
    Luzuje! Ale nie ukrywam, że to była dla mnie duża niespodzinka, teraz tylko czekać... (Już wiem jaka będzie najlepsza gra RPG 2010 :P)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 22, 2009, 08:44:42 »
    Nie byłbym sobą gdybym się nie wtrącił:) Atlor multiposting jest zabroniony, edytuj posty, Adamus wrzuć na luz, bo nikt nie chce słuchać Twoich bluzg i jakiś zbędnych emocji....

Co do wiedźmina to faktycznie w jedynke pograłem około 1,5 godziny, chciałem dać tej grze szanse jak tak każdy ją wychwala i.......wiedźmin ssie:P i kusza też ssie...pozdro dla Nifna:P A tak na serio to raczej niczym ciekawym mnie nie zachwycila i pewnie już nie zachwyci bo dwójki na pewno nie kupie....no chyba, żeby dołączyli do niej..... te kropki wskazują to o czym wiecie, o czym ja myśle i doskonale wiecie co ja myśle....^^

« Ostatnia zmiana: Września 22, 2009, 09:04:51 wysłana przez pwi7aaf »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 22, 2009, 09:11:04 »
    Jestem chyba jedyną osobą na tym forum, której nowa(e) fryzura Geralta się spodobała :) W tym filmiku (który nosi oznaki przeznaczenia do użytku wewnętrznego, lub to taka reklama wyciekowa ;]) możemy zobaczyć, że Wiedźmak dysponuje dwoma rodzajami uczesania, więc możliwe, że ten eleme każdy z graczy sam będzie mógł sobie ustawić/zmienić z jakiegoś tam wachalrza wzorów. Takie to trochę już simsowate, ale myślę, że ucieszy większość grających... o ile to oczywiście prawda.

Co do samego filmiku to zapowiada się na prawdę bardziej brudna, ciężka i zdecydowanie +18 lat produkacja. Już pierwszy Wiedźmak pod względem odzywek i zachować był bardzo ostry ("No to jak, robimy k***a interes?" - Talar; "Spokojnie, jak na wojnie tu pie***lnie tam pie***lnie, no i znowu jest spokojnie." - Zoltan), ale zapowiada się, że dwójeczka będzie jeszcze bardziej cięta od pierwowzoru. Jest jeszcze sprawa tych animacji, które trzeba przyznać, że lekko kuleją, ale może coś się w tej materii jeszcze do czasu premiery zmieni, ponieważ należy pamiętać, że filmik prezentuje wersję "First Alpha", a miał na celu najprawdopodobniej szukanie wydawcy zagranicznego, więc należy jeszcze z takim osądem poczekać. Najważniejszą sprawą i tak pozostanie kwestia fabuły. Wiedźmin jedynka, był pierwszą grą RPG od jakiegoś czasu, w której grając nie pragnąłem co chwilę kupować nową zbroję lub narzędznie mordu, ponieważ nie było takiego powodu. Gra wciągnęła mnie fabularnie i otkrywanie historii było nagodą samą w sobie i mam nadzieję, że grając w część drugą sprawa będzie wyglądała podobnie. Na koniec, ktoś poruszył kwestię rozwoju postaci i chciał, aby wyglądało to tak jak w TES IV. Na szczęście to się nie stanie, ponieważ autorzy raczej tylko lekko zmodyfikują system awansu, ale na 99% nie przebudują go w sposób drastyczny. Tak jak było w części pierwszej było bardzo przyjemnie i oryginalnie, a to też jest ważne, żeby wybić się ponad to co na rynku już było.

EDIT: Dzięki za dokładny cytat. Już zmieniłem.
    EDIT 2: Racja jest tylko jedna fryzura. Za pierwszym razem jak oglądałem to przy wejściu wydawało mi się, że Geralt ma inaczej spięte włosy, ale teraz jak się przyjrzałem to masz rację.
    « Ostatnia zmiana: Września 22, 2009, 10:47:42 wysłana przez proud »

Offline Adamus1243

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 22, 2009, 10:34:04 »
    Jestem chyba jedyną osobą na tym forum, której nowa(e) fryzura Geralta się spodobała :)

Nie prawda :P w Sadze Sapkowski też tak opisywał Wiedźmina.

W tym filmiku (który nosi oznaki przeznaczenia do użytku wewnętrznego, lub to taka reklama wyciekowa ;]) możemy zobaczyć, że Wiedźmak dysponuje dwoma rodzajami uczesania, więc możliwe, że ten eleme każdy z graczy sam będzie mógł sobie ustawić/zmienić z jakiegoś tam wachalrza wzorów

Gdzie to widziałeś? Ja tu widzę tylko tego kuca...

"Jak to na wojnie, tu je***e, tam je***e." - n/a

Dokładnie to leciało chyba tak: "Spokojnie, jak na wojnie tu pie***lnie tam pie***lnie, no i znowu jest spokojnie" i autorem tego tekstu był Zoltan :D

Nawet fajnie to wygląda tylko, że nawet u nich się trochu tnie xd
    « Ostatnia zmiana: Września 22, 2009, 13:33:12 wysłana przez Adamus1243 »

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 22, 2009, 13:02:21 »
    No przepraszam za multi posta ale koleś napisał głupiego posta upomnialem go a on usunął i napisał nowego przez co mój post przesunoł sie akurat pod mojego poprzedniego

Mam nadzieje ze nie zrobią żadnej zmiany fryzur i innych pierdol bo sie z tego sims Geralt zrobi

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 22, 2009, 16:19:27 »
    A mi się tam nowa fryzurka Geralta podoba. Mam nadzieję, że ta gra będzie co najmniej tak samo dobra jak jedynka. Tylko takie (lub AŻ takie :P) mam wymagania co do tej produkcji.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Września 24, 2009, 19:24:48 »
    Hmm... A ja się dam ciachnąć w włosy i będę stary, ogolony Geralt ;p

Offline Adamig01

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 30, 2009, 23:45:17 »
    Ja też liczę, że ta wersja będzie dorównywała poprzedniej części. Mam nadzieję, że spodoba się graczom z zagranicy, ale to w dużej mierze zależy od tłumaczenia na Angielski
    KUSZNICA WYMIATA!!!!!!!