Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dźwięki w modach ...  (Przeczytany 1525 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline FILOOT

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dźwięki w modach ...
    « dnia: Września 06, 2009, 13:48:53 »
    Szukałem ale nie znalazłem takiego tematu ... jeśli takowy był to sorki ...
    Mianowicie ... czy jest możliwość przeniesienia dźwięków z 1 moda do drugiego???
    Bo podobają mi się Odgłosy i dźwięki z modu Sword of Damocles v. 4.1 ... chodzi mi o trzaskanie mieczem ale przedewszystkim o odgłosy umierających ludzi xDDD ... według mnie są one bardzo fajne i o wiele bardziej klimatyczne niż dźwięki w normalnym Nativie czy indziej ...
    ale dość już o tym ... Sword of Damocles jest fajny, ale o wiele bardziej podoba mi się mod The Eagle and The Radiant Cross ... tylko te stare i nudne odgłosu i dźwięki ... i tu moje pytanie czy da się jakoś zrobić ażeby zmienić dźwięki z Eagle and the Radiant Cross na te które są w Sword of Domocles ... Próbowałem już przekopiować wszystkie rzeczy jakie są w folderze SOunds w Sword of Domocles do folderu Sounds W Radiant Crossie to po pierwsze i jeszcze ten plik txt przekopiowałem z SofD do Radiant Crossa ... oczywiście odszukałem odpowiednie linijki i wkleiłem sekwencję Cannonshot4 z pliku txt Radiant Crossa ... ale nic to nie dało ... dźwięki w menu są ... ale już gdy jadę koniem czy to po mapie strategicznej czy w bitwie nie słychać tego ... tak samo ciachanie mieczem nie słychać tego ... Czy da się coś zrobić żeby te dźwięki tam były???

Dzięki za odpowiedź ...

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    Odp: Dźwięki w modach ...
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 06, 2009, 13:52:49 »

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 06, 2009, 13:53:37 »
    Spróbuj skopiować dźwięki z katalogu sounds moda w którym owe są (...mount&blade\Modules\jakiś_mod\sounds\), do katalogu moda, który Cię interesuje (w przypadku Native ...mount&blade\Modules\Native\sounds\).

Jeśli to nie zadziała, spróbuj skopiować plik Sounds.txt, który znajduje się w katalogu głównym moda i podmień go (wcześniej utwórz kopię zapasową) z tym plikiem, który chcesz zmienić.

(click to show/hide)

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Września 06, 2009, 13:57:30 wysłana przez NIFN »

Offline FILOOT

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 06, 2009, 14:48:36 »
    Spróbowałem sposobem Baliana i działa ... Wielkie Dzięki :] ...
    Choć sądzę że Twój sposób NIFN też byłby dobry ...
    Dzięki bardzo za pomoc :]

Offline Havik

• Użytkownik
    • Vím, že nic nevím...
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 06, 2009, 17:57:57 »
    Poszukuję moda, który zamieniał muzykę na ambient. Google mi w znalezieniu nie pomaga.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dzięki, dzięki
    « Ostatnia zmiana: Września 06, 2009, 22:44:45 wysłana przez Havik »

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 06, 2009, 17:59:31 »