Nie... Klan jest pełnoprawnym klanem i zwie się Sacred Band (Święty Zastęp). Jest to pierwszy polski klan w WB. A co ja Ci będe robił tyradę - masz link:
http://sacredband.pl/forum/Klan liczy sobie w tej chwili 33 członków, a rekrutacja jest zamknięta. A teraz na temat samego WB. No cóż, jeśli chcesz grać sam, bez żadnego klanu... Single nie wiem, nie miałem dostępu do bety, ale podobno jest tam niewiele więcej, nż w Native. Zaś multi... Jak trafisz na siekaninę bez taktyki, to możesz potrenować skilla, ale szybko Ci się znudzi. Zaś jak trafisz na dobry serwer, gdzie ludzie starają się ze sobą współgrać (żadkie w czasach otwartej bety i po amerykańskiej premierze, zapewne jeszcze rzadsze będzie po europejskiej), to naprawdę na próżno szukać gry, która dostarczy Ci lepszej rozrywki. Zresztą pewnie po polskiej premierze, która jakby nei patrzeć wypada dziś, zaroi się tu od luda, który będzie się starał organizować bezklanowe gry taktyczne, w stylu "masa polskiego luda wchodzi na europejski serwer i zaczyna grać taktycznie", więc zapewne zakosztujesz gry taktycznej. Jeśli oczywiście kupujesz. Mój pre-order przychodzi jutro :P