Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pierwsze umówione bitwy- taktyka!  (Przeczytany 25514 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Odp: Pierwsze umówione bitwy- taktyka!
    « Odpowiedź #195 dnia: Listopada 03, 2009, 13:48:45 »
    http://www.youtube.com/watch?v=hrkY2PHoQJg

http://www.youtube.com/watch?v=N6FoMcVPt7s

http://www.youtube.com/watch?v=ZYZNOSrI5wg

Nowa porcja filmików w których ja i Woochuck braliśmy wczoraj udział.

Zainspirowany scenami przedstawionymi w filmiku postanowiłem zorganizować na łamach naszego grona coś podobnego. Chętnych zapraszam na godzinę 18.30;)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #196 dnia: Listopada 03, 2009, 14:52:11 »
    Efektownie to wygląda....:)

Ale dzisiaj zapraszam wszystkich na godzine 18....wcześniej też możecie, jak zbierze się więcej osób (MIN 8-10) to pogramy taktycznie....

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #197 dnia: Listopada 18, 2009, 10:58:28 »
    Zapraszam wszystkich dzisiaj na 17.30...pogramy taktycznie samą piechotą....bez konnych....:) i mam nadzieję, że nazbiera się jak najwięcej osób:)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #198 dnia: Listopada 18, 2009, 12:11:41 »
    Ćwiczyć. Piechoty (kuszników) będzie stosunkowo najwięcej, więc muszą być jak najlepsi.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2009, 12:25:04 wysłana przez Kalpokor »

Offline Xenon

• Użytkownik
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    « Odpowiedź #199 dnia: Listopada 18, 2009, 13:42:13 »
    Bez koni...? :(
    A czy piechota nie powinna także ćwiczyć walki przeciwko kawalerii? Zwłaszcza pikinierzy...
    Zgłaszam się na ochotnika jako konny worek treningowy dla piechoty (ruchomy cel dla kuszników).
    Co Wy na to?
    ------------
    EXPO360

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #200 dnia: Listopada 18, 2009, 13:44:10 »
    Bez koni...? :(
    A czy piechota nie powinna także ćwiczyć walki przeciwko kawalerii? Zwłaszcza pikinierzy...
    Zgłaszam się na ochotnika jako konny worek treningowy, także dla kuszników.
    Co Wy na to?

Jeszcze nie teraz, najpierw Tario musi przekazać Wam wiedzę jak się zrzuca jeźdzca z konia, a jak on mnie zrzuca tzn że potrafi to robić.... takie coś też będziemy ćwiczyć, ale najpierw pogramy więcej piechotą....

Offline Stopek

• Użytkownik
    Pomysł
    « Odpowiedź #201 dnia: Stycznia 11, 2010, 12:46:44 »
    Jak narazie wspaniale:)

Offline Xenon

• Użytkownik
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    Odp: Pomysł
    « Odpowiedź #202 dnia: Stycznia 11, 2010, 13:47:44 »
    Jak narazie wspaniale:)
    Czyli, znaczy, że co...
    ------------
    EXPO360

Offline Hitex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #203 dnia: Stycznia 11, 2010, 20:28:09 »
    Też nie rozumiem o co chodzi w tym poście ;D ale może to ja jestem niekumaty(i ty Xenon :D tylko się nie obraź ;>)
    No, widze że SZ się nieźle rozwija. Mam nadzieję do was dołączyć kiedy złapie warbanda full :D

Offline el_hombre_loco

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #204 dnia: Marca 31, 2010, 05:21:39 »
    Chciałbym wiedzieć jak potoczyly sie dalsze losy propagowania 'taktycznego' stylu gry. Czy znajduja sie chetni do takiej zabawy no i ewentualnie jak wam idzie . :P
    dancer,feint spam noob, hammer time biacz

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #205 dnia: Marca 31, 2010, 07:12:36 »
    Te gry taktyczne z "żółtymi kropkami":P doprowadziły do powstania klanu... na początku było bardzo nieliczne grono osób i powiem Wam, że zabawa była przednia... jeśli ktoś chce coś takiego stworzyć to poproście Dedala o założenie Teamspeaka na serwerze forumowym, oczywiście wcześniej robiąc zbiórkę kasy (ja się chętnie dołoże)... gra we wspólnym gronie + taktyka to są te rzeczy, które mocno trzymają przy Warbandzie... naprawdę polecam każdemu:)
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2010, 07:31:09 wysłana przez pwi7aaf »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #206 dnia: Marca 31, 2010, 15:33:47 »
    Te gry taktyczne z "żółtymi kropkami":P doprowadziły do powstania klanu... na początku było bardzo nieliczne grono osób i powiem Wam, że zabawa była przednia... jeśli ktoś chce coś takiego stworzyć to poproście Dedala o założenie Teamspeaka na serwerze forumowym, oczywiście wcześniej robiąc zbiórkę kasy (ja się chętnie dołoże)... gra we wspólnym gronie + taktyka to są te rzeczy, które mocno trzymają przy Warbandzie... naprawdę polecam każdemu:)

Taktyka, taktyka a potem i tak każdy biegał za pifciem xD

Offline el_hombre_loco

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #207 dnia: Kwietnia 01, 2010, 09:13:12 »
    Te gry taktyczne z "żółtymi kropkami":P doprowadziły do powstania klanu...
    Jaki klan? Ilu ludkow? Tylko w swoim gronie czy udalo/udaloby sie sworzyc teraz jakas lige globalna. Moze głupie pytania bo multiplayera nie mialem okazji wyprobowac. Z roznych wypowiedzi z tego forum mozna wywnioskowac ze Warband jest cholernie ułomny. Zapuscilem sobie kilka filmikow na YT podjaralem  troszke a potem lektura forum mnie ostudzila :P Kupilbym gre ale jesli trzon rozgrywki to glownie beztolkowny deathmatch i exploitowanie głupot mechaniki to troszke smutno :(

Wracajac do tego 'klanu' to pewnie chodzi o klub seniora tfw tylko dla vipow. :P
    dancer,feint spam noob, hammer time biacz

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #208 dnia: Kwietnia 01, 2010, 11:03:53 »
    Nie... Klan jest pełnoprawnym klanem i zwie się Sacred Band (Święty Zastęp). Jest to pierwszy polski klan w WB. A co ja Ci będe robił tyradę - masz link:
    http://sacredband.pl/forum/
    Klan liczy sobie w tej chwili 33 członków, a rekrutacja jest zamknięta. A teraz na temat samego WB. No cóż, jeśli chcesz grać sam, bez żadnego klanu... Single nie wiem, nie miałem dostępu do bety, ale podobno jest tam niewiele więcej, nż w Native. Zaś multi... Jak trafisz na siekaninę bez taktyki, to możesz potrenować skilla, ale szybko Ci się znudzi. Zaś jak trafisz na dobry serwer, gdzie ludzie starają się ze sobą współgrać (żadkie w czasach otwartej bety i po amerykańskiej premierze, zapewne jeszcze rzadsze będzie po europejskiej), to naprawdę na próżno szukać gry, która dostarczy Ci lepszej rozrywki. Zresztą pewnie po polskiej premierze, która jakby nei patrzeć wypada dziś, zaroi się tu od luda, który będzie się starał organizować bezklanowe gry taktyczne, w stylu "masa polskiego luda wchodzi na europejski serwer i zaczyna grać taktycznie", więc zapewne zakosztujesz gry taktycznej. Jeśli oczywiście kupujesz. Mój pre-order przychodzi jutro :P