Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Coś dla oka  (Przeczytany 83531 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    Odp: Screen of the day
    « Odpowiedź #120 dnia: Października 18, 2009, 15:54:13 »
    No ja zupełnie co innego myślę, a to tylko dlatego, że zamieniłem trochę z Daedalusem słów na PW ;) Wg mnie jeśli miałby to dodać to moda i miałoby to w jakiś sposób przedłużyć premierę moda to mimo wszystko jestem za tym by Daedalus dodał taki quest do modu;)

Offline Sęku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #121 dnia: Października 18, 2009, 18:01:53 »
    O tak.;) Dodało by to modowi trochę tajemniczości ;)Czyli good pomysł??
    Ja tam na moda mogę czekać całymi latami tylko że musi być dobry, a ten mod będzie genialny ;)

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Października 18, 2009, 21:46:49 »
    A ja wręcz przeciwnie Nie mogę się doczekać moda i wolę wcześniejszą premierę niż jeden q więcej. (i tak nigdy nie robiłem q w M&B może dlatego hehe)

Offline gronko10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Października 19, 2009, 17:26:17 »
    Daedalus a możesz powiedzieć czy wymagania bardzo się zwiększą? Mój komputer jest jaki jest narazie na lepszego mnie nie stać.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Października 19, 2009, 17:58:16 »
    O tak.;) Dodało by to modowi trochę tajemniczości ;)Czyli good pomysł??
    Ja tam na moda mogę czekać całymi latami tylko że musi być dobry, a ten mod będzie genialny ;)

Za pare lat pewnie powstanie nowa gra tego typu z lepsza szata graficzna,lepiej rozbudowana itd i szkoda by bylo gdybynowo wydany mod stal sie starocia:P

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Października 19, 2009, 18:41:07 »
    ja przypuszczam że gdyby zrobić mount&blade na bardziej zoptymalizowanym zmodyfikowanym odpowiednio np. silniku unreal to gra chodziła by jak złoto nie koniecznie na najlepszym sprzęcie przy bardzo dobrej grafice:)

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #126 dnia: Października 19, 2009, 18:50:46 »
    Możecie skończyć ten offtop? Wymagania się pewnie zwiększą trochę, ale nie potrafię powiedzieć ile. Na moim starym Sempronie 3000 + 1GB Ramu + GF7900GS gra chodzi troszeczkę wolniej, niż w Native.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #127 dnia: Października 19, 2009, 21:53:49 »
    O to mi Daedalusie chodziło odnośnie tych "Tawernowiczów"... Jakby w podstawce były jakieś ciekawe animacje można by było im przypisać jakieś zachowania (np stoi i przegląda towary na wystawie u kupca, podpiera się o ścianę..). Niestety musimy się nacieszyć tym, co mamy.

Myślę, że więcej wycisnąć się nie da, ale kto tam Cię zna... ;)

Pozdrawiam!

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #128 dnia: Października 20, 2009, 21:46:58 »
    Pracuję teraz m.in. nad nowymi teksturami, bardziej szczegółowymi twarzy, by lepiej wpasowywały się do zmienionego klimatu świata, no i by w ogóle ładniej wyglądały oraz były bardziej naturalne. Facetów mam już w sumie gotowych (24 nowe twarze, jeszcze tylko drobne poprawki muszę zrobić i dopasować kod koloru na niektórych ciałach). Zostały kobitki...

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #129 dnia: Października 20, 2009, 22:11:06 »
    Wyobrażam sobie jaką przyjemność musi Ci sprawiać torturowanie nas tymi screenami.Nie wiem jakim cudem,nie wiem jak to możliwe,że jedna osoba zrobiła tyle.Całe duże zespoły pracują nad modami,ale nigdy nie widziałem,żeby w takim tempie,mogę to określić jednym słowem-Geniusz.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #130 dnia: Października 20, 2009, 23:32:54 »
    To ja od razu mam małą osobistą prośbę, jaj już przy facjatach jesteśmy... Grałeś pewnie w The Eagle and the Radiant Cross. Jest tam taka gęba z wybitym okiem i przepaską na nim. Czy dodałeś też jakieś poharatane gęby czy wszystkie to takie ładne buźki? Nie mówię żeby od razu ściągać ale tą konkretną twarz ale coś w tym stylu by się też przydało... Fajnie tworzy się najemnika z taką "mordą". Przynajmniej od razu wszyscy wiedzą że zabijaka i weteran co niejedno przeszedł...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Brat Eryk

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Października 21, 2009, 14:00:06 »
    Można też dodać takie animacje w stylu Król siedzi na tronie, a obecni lordowie przy stole

Offline Ans

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Października 21, 2009, 14:40:00 »
    ... Zostały kobitki...

Dobrze, że się za to bierzesz. Oby coś z tego wyszło, bo obecne w Native niewiasty maja ryje jak Uruk-hai . W każdym bądź razie czegoś im brakuje.

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #133 dnia: Października 21, 2009, 14:52:00 »
    Można też dodać takie animacje w stylu Król siedzi na tronie, a obecni lordowie przy stole

Do M&B nie da się dodawać nowcyh animacji... Ale fakt, fajnie by było. Acha, Daedalus, ty mi czytasz w myślach z tym modem. Zaczynałem mieć juz dość tych paskudnych native-owskich ryjów i miałem zapytać w topicu "Ogólne sugiestie, pomysły..." czy nie dałoby się dodać nowych twarzy, a tu proszę!

EDIT DOWN:
    Animacja przyłożenia się do strzału była już w Native, gdzie broń palną ukryto, aby moderzy ją odblokowali w modach. A jeśli chodzi o nowe animacje uderzeń, to na pewno nie są one całkiem nowe. Nie wiem, może moderzy mają na to jakiś patent.
    « Ostatnia zmiana: Października 21, 2009, 15:42:02 wysłana przez ASDAMk20 »

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #134 dnia: Października 21, 2009, 14:59:24 »
    Do M&B nie da się dodawać nowcyh animacji...

O Rly?

Przecież da się dodawać nowe animacje, spójrz chociażby na Eagle and Radiant Cross