Nie wiem czy dobrze zrozumiałem,ale na forum moda pisze że wyjdzie on za tydzień...cóż,pożyjemy - zobaczymy
Jest napisane... Błagam... Jest napisane!
Ps.: Ściągne i zobacze co to za mod.
Hipokryta..
Jak już to "ściągnę" i "zobaczę"
A co do moda to cierpliwość popłaca. Czekać ? Warto.
Jaki hipokryta? Porównujesz "pisze" (jest napisane) z brakiem "ę", "ą"? Mimo wszystko, błędy fleksyjne sa bardziej niewybaczalne, a to, że się zapomni czasem dac polskiej litery... Gorzej jakbym napisał "ściongne", albo "zobaczem". ; ] A skoro napisałem "ściągne", to chyba logicznym jest, że e na końcu = ę. Innej opcji nie ma.
Mod wygląda ciekawie, ale nie podobały mi się armaty w starszej chyba wersji, podczepione jakby pod nogi. o.O W znaczeniu, że człowiek był jednoczesnie armata. To dziwnie wyglądało, szczególnie, jak umierała taka "armata". A o nowszych wersjach nic nie wiem, ale zapewne jak się coś pojawi konkretnego to pobiorę i zobacze, jak to wygląda. Jak widać, nasi rosyjscy przyjaciele sobie z tym modowaniem ciekawie radzą. ^ ^ Osobiście myślę, że jakby tak nasi modderzy się zbili do kupy i popracowali nad jakimś projektem, ale tak w miarę na poważnie, to by mogło coś bardzo dobrego wyjść. Ale to sa tylko takie... No... Marzenia. ; ] I tak wiem, że nie da się nigdy zadowolić wszystkich.