z zapisami nie wiem za bardzo. A jeśli chodzi o wersje, cóż dodany jest majestatyczny pancerz oficera husarskiego ( 71 + 16 chyba na nogi ). Także czołg. Ponad to znikły pistolety przy pasie. Nadal nie ma naprawionego błędu graficznego, z nie którymi zbrojami np. Spah'ów osmańskich. Działanie, mobilność itp. armat również nadaje się do remontu, jak już gdzieś kiedyś czytałem obleganie rusków to katorga. Ponad to u mnie jest coś takiego gdy zmieni się np. włosy podczas gry bohaterowi, w następnej scenerii jest już cały łysy, zresztą cała reszta npc'ów z modu również. Trzeba wtedy wyjść i wejść do gry jeszcze raz. No i w sumie nie wiem co ta wersja jeszcze daje bo napisałem ci więcej negatywów niż pozytywnych cech. Cóż może ktoś inny nieco więcej dopiszę bo ja ostatnio no mało gram.
btw. tak jak już piszę post to od razu zapowiem, że będę szykował się do kręcenia filmu jakiegoś nowego w modzie. Myślę szczerzę mówiąc jeszcze o czym, kiedy, jak i gdzie. Także jakby były jakieś pomysły to chętnie wysłucham. Nakręcę go pewnie na już finalnej wersji modu, lub na tej b3. Także nie długo coś ciekawego z twardym polskim akcentem będziecie sobie mogli obejrzeć.