Kurczę, dzięki za odpowiedzi, przetestowałem miedzy innymi, The Eagle and the Radiant Cross, ale niestety nie przypadł mi do gustu głównie przez broń palną właśnie :/
Prophecy of Pendor, wydaje się być w porządku i chyba przy nim zostanę jeśli nic bardziej nie przykuje mojej uwagi
Houndred years war, nie testowałem ale to ze względów (w bardzo małej ilości) ksenofobicznych, czy raczej może niechęci do francuzów i anglików, nie bardzo uśmiecha mi się wklejanie siebie w tę rolę
jak wspomniałem jest jeszcze Band Of Warriors w którego swego czasu grałem bardzo dużo: )) miałęm bodaj 56 lvl jak kończyłem
mam jednak pytanie,
zainstalowałem dwie wersje M&B ( 0.903 i 1.011) oraz zainstalowałem dwie wersje BoW-a na obie wersje, tylko że instalator do wersji 0.903 zajmuje około 120 mb, a ten do wersji 1.011 jedynie 20 mb, czy to możliwe że mam do czynienia z jakąś wersją demo do najnowszej wersji? bo gram i nie widze jakichś specjalnych ograniczeń... szczególnie pytam o unique wepons z tego moda, takie jak Durendal itp, kiedyś (rok temu - nie pamiętam niestety na jakiej wersji M&B) dało się takie "dropić" po arcytrudnych potyczkach. nie chciałbym tracić czasu zatem na jakieś demo tego nie posiadające