Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 1866:Western Mod-Beta 0.9.1!!!  (Przeczytany 140270 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: 1866:Western Mod-Beta 0.9.1!!!
    « Odpowiedź #330 dnia: Czerwca 29, 2012, 22:39:47 »
    Nie wiem, ja po 200 dniach wchodzę do zbrojmistrzów obojętnie gdzie, i tylko czasem nie ma tarczy indiańskiej.

Mam wersję starszą, więc możliwe że to ma jakiś wpływ na to.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #331 dnia: Czerwca 30, 2012, 11:13:22 »
    Po 200 dniach... Dobra, to dużo gry przede mną :D
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #332 dnia: Czerwca 30, 2012, 19:50:52 »
    Po 200 dniach zdobyłem z Comanchami dopiero "Zamek Culmarr" i na własną rękę Shady Valey Hotel.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #333 dnia: Lipca 02, 2012, 15:00:26 »
    Zamek Culmarr

Woah. Jak można grać w tego moda z Nativowskimi nazwami? Dla mnie by to kompletnie rujnowało klimat.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #334 dnia: Lipca 02, 2012, 18:05:15 »
    Ekhm, zaznaczyłem to w cudzysłowiu, mam po prostu spolszczenie do tego, a jest ono tak...

Offline Heru

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #335 dnia: Lipca 26, 2012, 11:11:57 »
    Mam pytanie, w grze są Konfederaci (a raczej ich niedobitki) założyłem swoją frakcję, chciałbym żeby dołączali do mnie (są już przyjaźnie nastawieni) ale odmawiają, co muszę zrobić żeby do mnie dołączali?
    I czy w ustawieniach frakcji da się tak zrobić żeby była opcja "Confederate culture"?

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #336 dnia: Lipca 26, 2012, 11:41:03 »
    Mam pytanie, w grze są Konfederaci (a raczej ich niedobitki) założyłem swoją frakcję, chciałbym żeby dołączali do mnie (są już przyjaźnie nastawieni) ale odmawiają, co muszę zrobić żeby do mnie dołączali?
    I czy w ustawieniach frakcji da się tak zrobić żeby była opcja "Confederate culture"?

Myślę że raczej nie... Konfederaci na mapie są po prostu innym typem "robbers", także raczej ich nie zwerbujesz...
    Kultury też innej nie zmienisz, musiałbyś grzebać w skryptach ale ja Ci nie powiem jak. Może niech ktoś bardziej kumaty się wypowie
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #337 dnia: Lipca 26, 2012, 12:07:58 »
    Dziwna sprawa, zwykle nie ma problemów z werbowaniem konfederatów. Może masz za mało kasy? To zawodowcy, dużo sobie liczą za pomoc.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #338 dnia: Lipca 28, 2012, 21:39:18 »
    Mi z kolei nie działają bizony i jelenie :P

Mam najnowszą wersję i ostatnie patche, ale bizony i jelenie nie pojawiają się, wyskakują komunikaty o błędach (czerwone linijki)

Ktoś ma podobny problem?
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline papasmerf12000

• Użytkownik
    « Odpowiedź #339 dnia: Sierpnia 05, 2012, 12:35:05 »
    Wie ktoś jak przejść misję Billy Barret's Casket i podać w miarę możliwości w punktach. Jest tam moment żeby zabić bandytę z Cottonwood zabijam go i nic :(

Offline mz0xff

• Użytkownik
    « Odpowiedź #340 dnia: Sierpnia 05, 2012, 21:23:14 »
    Jak to zainstalować?

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #341 dnia: Sierpnia 06, 2012, 10:55:56 »
    Kopiujesz folder moda do katalogu "Modules"

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #342 dnia: Września 12, 2012, 18:51:49 »
    Słuchajcie, pewnie niewielu o tym wie (może nikt :P ) ale jest takie zadanie od szeryfa miasta. Wykonujemy dla niego zadania - ja wykonywałem z braku kasy - aż w końcu zapyta się nas czy nie odeskortujemy pociągu na stacje. Da nam za to 5 dolarów, a my z 1 naszym żołnierzem będziemy musieli wybijać wrogów aż dotrzemy do stacji gdzie będzie stał żołnierz i jednostka "strażnik pociągu" czy "heavy train guard". Coś takiego.
    Trafiłem na nie przypadkiem, w Bishops Lodge. Miał ktoś z was kiedyś takie zadanie?

Ciekaw jestem czy będąc gangsterem można robić ustawki na pociągi. Coś takiego na yt nawet widziałem więc jestem ciekaw :)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #343 dnia: Września 12, 2012, 19:02:46 »
    Tak, ja kilka razy dostałem taki quest ochrony pociągu. Bez snajperki można nawet nie próbować go wykonać. ;P A co do napadu na pociąg... Nie spotkałem się. Można na dyliżanse, można na banki, ale na pociągi chyba nie.

Offline bezlitosny

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    • Król Wikingów
    « Odpowiedź #344 dnia: Września 13, 2012, 10:13:54 »
    gdzie można pobrać moda? nie potrafie go znaleźć.
    Veagirskie strzały nie dadzą rady mnie zatrzymać