Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jaka jest Twoja ulubiona formacja/jednostka, z dowolej gry komputerowej?  (Przeczytany 4570 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nevader

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Nie masz pojęcia, czym jest Ciemna Strona."
    Odp: Jaka jest Twoja ulubiona formacja/jednostka, z dowolej gry komputerowej?
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 16, 2009, 12:25:30 »
    Prism Tank... Racja, jest to jednostka, która w pojedynkę potrafi narobić szkód, a w grupie jest nie do zatrzymania (chyba, że z powietrza). Zawsze budowałem ich około 30, z czego 5 zdążało awansować na 3 poziom, przed unicestwieniem przeciwnika. :P Ale jako jednostka nie są zbyt oryginalne. Po prostu zwyczajny czołg z potężnym laserem, nie to co Mirage Tank. Jeszcze pamiętam te lasy, w których drzewa strzelały do ludzi... :D
    Z TESa bardzo lubię Dunmerów w chitynowych zbrojach, z takim samym uzbrojeniem. Bardzo klimatyczni... :)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2009, 10:55:34 wysłana przez Nevader »

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 16, 2009, 12:28:47 »
    Ciężka piechota wenecka z Medievala II Total War , ew. Kazachowie z dodatku Kingdoms

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 16, 2009, 12:50:24 »
    Piechota ok, chociaż sam nigdy nie grałem Wenecją, ale ci kazachowie? Czym oni sie róznią od innych konnych łuczników?

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 16, 2009, 12:57:30 »
    Mają ładne żółte ubranie ^^ Poza tym Nowogród ma najlepszych konnych łuczników, w tym właśnie Kazachów

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 16, 2009, 13:33:41 »
    Mają ładne żółte ubranie ^^ Poza tym Nowogród ma najlepszych konnych łuczników, w tym właśnie Kazachów
    A Mongołowie?

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 16, 2009, 15:03:06 »
    Mi chodzi o dodatek Kingdoms. Nowogród występuje w kampanii Krzyżaków gdzie dostępne kraje to : Mongołowie,Dania,Norwegia,Polska,Litwa,Krzyżacy i Nowogród. I sam nie wiem dlaczego,ale Mongołowie mają słabych konnych łuczników... naprawdę ;/

Offline Nevader

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 16, 2009, 15:29:34 »
    Heh... A co sądzicie o jednostkach Zergów, czy choćby Protossów? Według mnie bardzo ciekawi są Dragoni i Lurkery... Do Battlecruiserów nigdy nie pałałem sympatią, ponieważ grając w sieci bardzo często spotykałem się z masowym wykorzystaniem tych jednostek... Wiadomo, Yamato Gun i nasza baza przestaje istnieć... Ale wreszcie wynalazłem metodę skutecznego radzenia sobie z nimi. Taktyka polegała na niczym innym, jak masowym budowaniu Wraithów. Z włączonym cloak pozbywały się sprawnie wszystkich jednostek wroga, a można ich było mieć więcej, niż Battlecruiserów. Ponadto, mając wyłączony cloak, można było uniemożliwić oponentowi wydawanie rozkazów... :P
    « Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2009, 10:56:37 wysłana przez Nevader »

Offline Alladrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 17, 2009, 00:20:24 »
    Berserkerzy z Germanii w grze Rome Total War. Pretorianie i Kohorta Miejska poprostu przy nich wysiada. Z przyblizenia widzialem jak 1 berserk zabil 5 pretorian 1 ciosem ! Sa 2 slabe strony sa wrazliwi na falange oraz na lucznikow (chociaz na lucznikow mniej )
    Ir Ithil ammen Eruhín
    menel-vîr síla díriel
    si loth a galadh lasto dîn!
    A Hîr Annûn gilthoniel,
    le linnon im Tinúviel!

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 17, 2009, 01:18:25 »
    Moje ulubione jednostki to: złota święta z Morrowinda, Pretorianin z Celtic kings i wszelkiej maści łucznicy, ale tylko piechota. A formacja to falanga, testudo

Offline Nevader

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 17, 2009, 12:23:09 »
    O tak, straż przyboczna Sheogoratha jest bardzo... Ładna? :P Moim zdaniem, to najciekawsza z daedr.
    Inne ulubione jednostki to Sabre z Freelancera i Al'kesh ze Stargate...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2009, 10:58:11 wysłana przez Nevader »