Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Seria The Elder Scrolls  (Przeczytany 183298 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kubas246

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Seria The Elder Scrolls
    « Odpowiedź #255 dnia: Sierpnia 21, 2010, 20:12:35 »
    Ja czekam na nową część gry. Jakieś 2 lata temu kilka serwisów o niej pisało i potem koniec. Wie ktoś czy gra nadal powstaje czy może porzucili projekt i zajęli się czymś innym?

Offline tympod123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #256 dnia: Sierpnia 22, 2010, 11:40:20 »
    Jak na razie Bethesda doi kasę z popularności Falloutów - New Vegas jest ponoć już prawie gotowe...

Ale kiedy w kwestii gier postapokaliptycznych wyczerpią im się pomysły, pewnie wezmą się na poważnie za TES V... Nie mam pojęcia, jaka ta gra będzie, ale co do jednego jestem 100% pewny - że wyjdzie.

Bo jak to ktoś powiedział - nie ucina się kurze złotych jaj ;)
    Cogito ergo zoom - myślę, więc jezdem :)

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #257 dnia: Sierpnia 22, 2010, 11:58:14 »
    tympod, ale kiedy się im znudzi dojenie kasy z Fallout ? Będą coraz słabsze części.

Offline tympod123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #258 dnia: Sierpnia 22, 2010, 12:31:23 »
    Tego nie wiem ;)

Ale mam wystarczająco dużo zaufania do Bethesdy, żeby wierzyć, że nie rozmienią takiej marki jak Fallout na drobne.
    Cogito ergo zoom - myślę, więc jezdem :)

Offline Paladyn97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #259 dnia: Października 17, 2010, 16:48:44 »
    Ja grałem w Morrowind i Oblivion. Nie pamiętam poziomu ponieważ, dawno w to grałem i miałem wiele kont. Obliviona wygrałem.

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #260 dnia: Października 17, 2010, 19:15:03 »
    Ah.....stary dobry Elder Scroll....kiedy w szafce natknę się na trylogię TES III, miło wypominam te godziny, zwiedzania, kolejnych dwemerowych ruin, czy deadrycznych świątyń i ten klimat na górze przeklętej, przy wzniosłej muzyce :)
    Wyścigi, kto pierwszy zabije Vivec'a(bez kodów), czy przeszukiwanie, ogromnych obszarów szukając jakiegoś popielnego!Wschody i zachody słońca, nad wybrzeżem, i ten klimat łazików.Wiele by jeszcze opowiadał...
    TES IV już mnie tak nie urzekł...Wszystko było...tak jakby cukierkowe, za słodkie, do obrzygania!Zero tajemniczości, w którą Morrowind był bardzo bogaty.Graficznie przeświecony, co wyglądało bardziej na wymuszenie na graczach kupna nowego sprzętu!
    Mała ilość zadań, zły balans przeciwników, przewrażliwiona grawitacja i wiele innych!
    Czego oczekuję od kolejnej odsłony?hm....może tego co miał morrowind, a nie miał Oblivion, a wszystko oparte na solidnym silniku, dając jednocześnie porządne narzędzia moderskie, co da grze 99 żyć :]

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Elder Scrolls V: Skyrim
    « Odpowiedź #261 dnia: Grudnia 12, 2010, 09:30:18 »

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: Elder Scrolls V: Skyrim
    « Odpowiedź #262 dnia: Grudnia 12, 2010, 10:34:23 »
    Wszystko super, tylko że był już temat o serii Elder Scrolls i tam należało umieścić link.

Właśnie to zrobiłem, a Ensis lepiej użyj tego trudnego do znalezienia przycisku
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2010, 10:37:28 wysłana przez proud »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #263 dnia: Grudnia 12, 2010, 11:52:48 »
    No czyli dobrze obstawiałem, że Skyrim ^^

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #264 dnia: Grudnia 12, 2010, 13:13:00 »
    WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEE

Czekałem, czekałem, czekałem i się DOCZEKAŁEM!! Trailer prezentuję się świetnie w porównaniu z poprzednikami i już można obstawiać, że fabuła będzie lepsza. Za chwilę się popłaczę!
    Kupuję wersję kolekcjonerską o ile będzie!! I jeszcze do tego skyrim ... Mmmmm . Oby tego nie spiepszyli!

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #265 dnia: Grudnia 12, 2010, 13:27:31 »
    Mam nadzieję, że silnik będzie lepszy. Czuję nieuzasadnioną niechęć do oblivionofalloutowej grafiki i animacji; jeśli będzie nieco mroczniejsza, na co Skyrim zasługuje, kupuję jak najbardziej.

A poza tym to system walki z Dark Messiaha. ;-)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #266 dnia: Grudnia 12, 2010, 16:38:19 »
    Skyrim? Nie lubiłem nigdy Nordów, ale może dzięki temu TES-owi w końcu się do nich przekonam. Tralier to standard czyli nic nie mówiący filmik. Wolałbym jakiś, nawet najlichszy gameplay. W sumie to chyba jedyne co wiadomo to to iż będzie dużo śniegu... A Bloodmoon był super, więc czekam z niecierpliwością.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #267 dnia: Stycznia 01, 2011, 12:47:43 »
    Zgadzam się z Grievousem. Sam najczęściej grałem Redgardem, natomiast Nordowie mnie nie interesowali zbytnio. Tribunala nigdy nie skończyłem, Bloodmoona ze 4 razy. Miał on genialny klimat i ciągle nie było wiadomo do czego fabuła nas poprowadzi. Genialne również było prowadzenie kopalni.

Offline kubacho

• Użytkownik
    « Odpowiedź #268 dnia: Stycznia 13, 2011, 14:58:17 »
    http://www.ps3site.pl/the-elder-scrolls-v-skyrim-mamy-konkrety/61387/

Kilka konkretów dotyczących Skyrim. W tym kilka bardzo obiecujących. Szykuje się świetna gra. Nie jestem fanem TES'ów ale czekam z niecierpliwością :)

Offline Shiroken995

• Użytkownik
    « Odpowiedź #269 dnia: Stycznia 20, 2011, 21:16:48 »
    A wie ktoś może kiedy premiera Skyrimu? No i z tego co wyczytałem w tym artykule z tego linku, z postu kubacho to będą tam smoki jako główni źli... nie wydaje się Wam ten motyw smoków już ździebko oklepany?