Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Powitał!  (Przeczytany 2470 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pasjans is Krieg
    Powitał!
    « dnia: Sierpnia 12, 2009, 15:50:43 »
    Argh! Nigdy nie lubiłem powitań, ale niestety mój umysł się buntuje i każe mi pisać takowe. Nie zagłębiając się w szczegóły (bo tak mamusia uczyła), czyli nie podając wam swoich danych osobowych, numerów, adresów i tak dalej. Jestem wielkim fanem muzyki heavy metalowej, a dokładnie to folk metalu i odmian (beer metal, pirate metal, troll metal)*, jak i klasycznej muzyki folkowej i średniowiecznej. Jeśli już o muzykę się rozchodzi, dodam, że jestem użytkownikiem last.fm (i tam właściwie wyszukuje ciekawszych wykonawców), jestem również istotą tolerancyjną jeśli chodzi o gatunki, zarówno elektronika, jak i rap mi nie przeszkadzają o ile ludzie słuchającej takowej nie są skończonymi idiotami i na siłę nie wciskają mi swoich ulubionych kawałków. Po za powyższym lubię pograć w gry komputerowe i wideo. Wychowywałem się na takich klasykach jak Mario (swego czasu na wszelkiej maści targach była masa kasetek z takimi klasykami). Moim największym marzeniem jest obalić się na plaży i w ciszy i spokoju posłuchać szumu morza (i przy tym bez przymusu oglądania nagich emerytów na plaży nudystów sto metrów po prawej). O mojej postaci nie powiem nic, jako, iż Native po kilku dniach fanatycznego** mucenia po prostu mi się znudziło.

Na zakończenie napisać mogę jedynie, że raz jeszcze was witam i jak pani od polskiego uczyła: pozdrawiam, podpisano Fanatyk.

* te nazwy funkcjonują, więc aby nie było durnych komentarzy. Po więcej zapraszam na lasta.
    ** mój nick nie wziął się od tego, nie będę tłumaczył jego genezy, gdyż nie mam na to ochoty.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Powitał!
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 12, 2009, 16:49:23 »
    Witaj, mam nadzieję ,że dobrze będzie ci na forum oraz nie będziesz sprawiać kłopotów.

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 12, 2009, 17:26:55 »
    Kłopoty i JA? Skądże znowu. Dobrze wiem, że pełno na forum szczurów co to uprawiają spam i offtop, a nawet nie używają opcji szukaj. Ale ja zamiaru dołączyć do nich nie mam, ot co!

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 12, 2009, 17:35:51 »
    O, widzę, że kolejny pirat* na forum. Pozdrowienia ode mnie i od Feldmarszałka Dudy (znaczy się mojej papugi). Witamy w Tawernie i życzymy miłego pobytu.
    Kłopoty i JA? Skądże znowu. Dobrze wiem, że pełno na forum szczurów co to uprawiają spam i offtop, a nawet nie używają opcji szukaj. Ale ja zamiaru dołączyć do nich nie mam, ot co!
    Dobrze gada, polać mu! Szczurom (lądowym) mówimy: spieprzaj dziadu.

* Nie chodziło mi o pirata komputerowego czy drogowego, a morskiego. (patrz: avatary)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2009, 17:37:37 wysłana przez Michal »
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 12, 2009, 19:27:57 »
    E tam pirat. Ja przemycam jedynie rum Nordom z ciepłych krajów i bociany co uciekły do Polski.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 12, 2009, 20:35:24 »
    Witam cię starożytnym pozdrowieniem AVE! To teraz brakuje na naszym forum pirata z avatarem Jacka Sparrowa :) Wielu pomyślnych bitew.

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 12, 2009, 20:48:29 »
    Jackowi mówimy nie, myślę, że Michał najlepiej pasuje na kapitana załogi, jako, iż ma papugę, przepraszam, Feldmarszałka Dudę, a Jacek takowej nie posiadawszy. A za bitwy podziękował, mam nadzieję jednak, że masz tu na myśli wielkie boje przeciwko pseudo-piratom i nadmorskimi chłopami.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 12, 2009, 22:13:48 »
    Nie to tak ogólnie. Co do Jacka, to on nadeje tej serii sens istnienia. Ma być robiona 4 część, oby z Jonnym Deepem w roli głównej.

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 12, 2009, 23:02:53 »
    Janek jest genialnym aktorem i bardzo dobrze grał Jacka, mimo, że w tym wypadku wiadomym był, iż to Jaś, a nie kto inny (a co jak co ale on potrafi wyglądać jak nie on, że tak to określę). Ja muszę nadrobić zaległości z Piratami i obejrzeć pierwszą cześć.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 13, 2009, 00:50:44 »
    Nie lubię piratów, tak jak każdych innych indywiduów, ale wydajesz się w porządku, więc witaj!Zaś co do Piratów z Karaibów, to nie są źli, ale znam lepsze filmy z "Jankiem" w roli głównej.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2009, 00:52:27 wysłana przez Kąbiner »

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 13, 2009, 01:35:52 »
    Argh! Bo jam pirat jest poczciwy, nie jakiś szczur lądowy co na oczy pierwszy raz banderę widzi. Zaiste było Ci słyszeć o mych wyczynach w łożnicy (powinniście tekst skojarzyć). A co do Janka, to masz racje. Szczególnie w Edziu mi się podobał i do dzisiaj mam wątpliwości, czy to na prawdę był on.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 13, 2009, 13:15:05 »
    Jonny ma w swoim dorobku wiele świtnych rół, ale ta durna akdemia filmowa jeszcze tego nie doceniła i nie ma on w swojej kolekcji oscara za pierwszoplanową rolę męską. Ja już się z bratem założyłem, że oscara dostanie dopiero za całokształt kariery filmowo/aktorskiej, jak będzie w wieku naszego Wajdy. Nie wiem czym ta akademia się kieruje, ale oscara życzę mu z całych sił.

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 13, 2009, 19:27:51 »
    Oj tak. Mu należy się Oskar, bo co najważniejsze - jak już wspominałem - jego facjata się nie nudzi. Szczerze mam dość kolejnej masy filmów, w której widzę - przykładowo - Brada, który wygląda ciągle tak samo, ew. na filmach sprzed kilku(nastu) lat jest młodszy i to tyle. Ogólnie to powiedzieć mogę tyle - szczerze mam to, za przeproszeniem, gdzieś czy Janek dostanie Oskara. I tak jest dla mnie najlepszy i liczy się dla mnie to, że wciąż mogę się cieszyć tym, iż występuję we wspaniałych filmach.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 13, 2009, 20:16:31 »
    Witamy na pokładzie jak to się mówi ;)

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 13, 2009, 20:58:24 »
    A nu Ahoj! A tak peesując - wolę Anetkę. Powala mnie jej pozerstwo i głos godny - za przeproszeniem - popowych szmatławców.