Dlaczego Brytyjczycy to Junior? Mają niski staż w Phoenixie?
Bo nas zdradzili przez co nikt ich nie szanuje, my się z nich śmiejemy, a Pheonix ma ich w dupie, bo wiadomo do czego przydatni są zdrajcy, którzy nie potrafią trzymać jednej strony. Reasumując w eRepublik nie opłaca się zmieniać stron.
I piękne oddanie regionów Hiszpanii. Czy nasz rząd naprawdę wierzy, że Hiszpania nam to odda? Okej są w Edenie ale Eden....jest na chwilę obecną równie słaby co Phoenix. Jak na mój gust za dużo wiary w sojusz. Polska chce być imperium od morza do morza , tak samo Hiszpania. Prędzej czy później będzie wojna...
I dobrze! Możliwości walki nigdy nie za wiele, a zresztą Hiszpania - co to za sojusznik? Żadnego wytłumaczenia historycznego, nigdy nie mieliśmy z nimi szczególnych stosunków. Ja tam będę bił każdego kogo wskaże władza ,nawet Węgrów.
Ot sojusznik, pomimo sprawy w Peru całkiem dobry. Starają się zrehabilitować.
I piękne oddanie regionów Hiszpanii. Czy nasz rząd naprawdę wierzy, że Hiszpania nam to odda? Okej są w Edenie ale Eden....jest na chwilę obecną równie słaby co Phoenix. Jak na mój gust za dużo wiary w sojusz. Polska chce być imperium od morza do morza , tak samo Hiszpania. Prędzej czy później będzie wojna...
Oddadzą nam na 100%, jesteśmy w jednym sojuszu, a wrogów nie brakuje.