Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: eRepublik  (Przeczytany 58433 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alladrix

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: eRepublic
    « Odpowiedź #150 dnia: Listopada 26, 2009, 11:35:44 »
    Jak ja na to forum dawno nie wchodziłem... wszedłem aby zrobić nowy topic o erepublik a tu bach taka niespodzianka, juz jest i to dlugo :D Gram juz ponad 40 dni, lvl 15, ranga Lieutenant, obecnie siedze w USA ALE (!!!) byłem tylko zobaczyc jak tu jest i doszedlem do pracy, a zwalniac sie mozna dopiero po 3 dniach :(. Moj nick to aladrix
    PS: Heh... do czego to doszło. Może dojdziemy do nowego sojuszu ktory sie tworzy wraz z Wegrami.
    http://www.erepublik.com/en/article/do-obywateli-polski-to-my-fellow-polish-citizens-1051409/1/all
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2009, 11:39:43 wysłana przez Alladrix »
    Ir Ithil ammen Eruhín
    menel-vîr síla díriel
    si loth a galadh lasto dîn!
    A Hîr Annûn gilthoniel,
    le linnon im Tinúviel!

Offline Hermit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #151 dnia: Listopada 27, 2009, 14:27:50 »
    Zwykła propaganda. Zresztą nawet jeżeli byśmy chcieli, to jesteśmy swoimi głównymi przeciwnikami.
    Poza tym, Polacy nie pójdą nigdzie bez Chorwatów, a Węgrzy bez Serbów. Natomiast Chorwaci i Serbowie kochają się tak samo jak my kochamy Niemcy.

Niby PEACE się rozpadł a dzisiaj proszę. Zmasowany atak Brazylii, Łotwy, Rosji, Estonii, Serbii, Węgier, Indonezji, UK, Słowenii i nie wiem czego tam jeszcze. Jest niebezpiecznie. W bitwie z Węgrami jest -600000 muru!!

I jeszcze jedno, dlaczego wszyscy przestali grać po dobiciu 14 - 15 lvla? ;(((
    Polska jest coraz słabsza.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #152 dnia: Listopada 27, 2009, 15:13:52 »
    Nie wiedziałem że Polska toczy wojnę na własnym terytorium, ostatnio było spokojnie więc walczyłem w Peru. Ale od jutra będę zawsze najpierw sprawdzał wojny obronne Polski.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #153 dnia: Listopada 27, 2009, 15:18:26 »
    Jakoś mi się... znudziło :( Po prostu to wszystko mnie nie wciągło i tyle. Jakoś nie poczułem tej "atmosfery", którą widać po Twoich postach Hermit załapałeś. Pewnego dnia nie wszedłem, a później już się tak potoczyło lawinowo, że kolejne dni też opuszczałem i ... skończyłem. Nawet nie wiem czy moja postac jeszcze żyje. Ostatnio było na tym, że wyjechałem "za chlebem" do Grecji...

Offline Alladrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Listopada 27, 2009, 15:27:12 »
    Nie wiedziałem że Polska toczy wojnę na własnym terytorium, ostatnio było spokojnie więc walczyłem w Peru. Ale od jutra będę zawsze najpierw sprawdzał wojny obronne Polski.
    Polski nikt nie zaatakował (jeszcze) obecnie broni się Finlandia, Chorwacja, Malezja, Belgia, USA (obroniło sie przed atakiem UK) oraz Peru. Za wszelką cene trzeba obronic Chorwacje...
    Ir Ithil ammen Eruhín
    menel-vîr síla díriel
    A Hîr Annûn gilthoniel,
    le linnon im Tinúviel!

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Listopada 27, 2009, 16:25:43 »
    To z Malezją też trzymamy? O ataku na jakie państwo mówił dziś Hermit?

Offline Alladrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Listopada 27, 2009, 17:36:35 »
    Te państwa które wymienił Hermit zaatakowały państwa które ja wymieniłem
    PS: Co to za gra w sygnie proud'a?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2009, 17:39:53 wysłana przez Alladrix »
    Ir Ithil ammen Eruhín
    menel-vîr síla díriel
    A Hîr Annûn gilthoniel,
    le linnon im Tinúviel!

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #157 dnia: Listopada 27, 2009, 18:44:58 »
    Jakoś mi się... znudziło :( Po prostu to wszystko mnie nie wciągło i tyle. Jakoś nie poczułem tej "atmosfery", którą widać po Twoich postach Hermit załapałeś. Pewnego dnia nie wszedłem, a później już się tak potoczyło lawinowo, że kolejne dni też opuszczałem i ... skończyłem. Nawet nie wiem czy moja postac jeszcze żyje. Ostatnio było na tym, że wyjechałem "za chlebem" do Grecji...

Ja chciałem wrócić.. nawet o pomoc prosiłem, ale nic. Obecnie mój well to 5,00 :D

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Hermit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Listopada 27, 2009, 20:32:48 »

On miał na myśli, że w  ostatnich dniach walczyliśmy z Węgrami na Słowacji. Zdobyliśmy od nich nawet 2 regiony.

Jak nie zaglądaliście na forum, irca i tak dalej to co się dziwić ;)
    Ja np wstąpiłem ostatnio do wojska polskiego i zawsze jest inaczej.
    Ogólnie to jest tak, że do tej gry wystarczy 5 - 10 min, albo nawet min jak się tylko pracuje i walczy, a grać warto chociażby z tego powodu, że mało to kosztuje, a fajnie popatrzeć jak własne państwo jest silniejsze od innych. Postacie zawsze można wskrzesić, można napisać do jakiegoś ePajacyka czy ePCK i w 3 - 4 można mieć 90 well. A jak nie, to wchodzi się na irca i prosi o gifty. Na tak niskim poziomie well opłacają się też dobre chlebki.

Ja chciałem wrócić.. nawet o pomoc prosiłem, ale nic. Obecnie mój well to 5,00 :D
    Ja ci wysłałem 2 chlebki q3 nawet z tego co pamiętam ;)
    Wejdź na irca albo napisz do jakiegoś bogacza, powiedź, że chcesz znowu grać, ale nie masz kasy na odzyskanie well i cię dogiftują.
    Taki Sadix wydaje kilkadziesiąt g na tankowanie codziennie, więc... :D

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Grudnia 12, 2009, 15:35:24 »
    Co się stało z eRepublic?! Nie mogę trenować i walczyć. Czy nastąpiła jakaś zmiana w grze? Czy to tylko jakiś easter egg?

EDIT: Co za debil tak spieprzył grę? Trening za złoto? Który admin to wymyślił?
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2009, 15:57:45 wysłana przez Grievous »

Offline Alladrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Grudnia 13, 2009, 01:04:35 »
    Maja podobno to wycofac...
    Ir Ithil ammen Eruhín
    menel-vîr síla díriel
    A Hîr Annûn gilthoniel,
    le linnon im Tinúviel!

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #161 dnia: Grudnia 14, 2009, 17:11:06 »
    Rodacy! Nadszedł dzień zapłaty. Właśnie poddałem pod głosowanie w kongresie wypowiedzenie wojny eNiemcom. Pozostała doba na przygotowanie broni i osiągnięcie maksimum wellness. Jutro o tej samej porze będą trwać już bitwy, a tak wyczekiwana wojna stanie się faktem. Niemcy nie są osamotnione, ich sojusze teoretycznie dają im duża przewagę nad nami. Jednak wojna to nie tylko liczby, a poświęcenie i odwaga walczących. Dlatego wzywam cały kraj:
    BIJ NIEMCA PO KASKU!

Wykopowiczu!
    WYKOP TO!
    Daj ePolsce upragniony baby-boom!
    A jeśli posiadasz konto na joemonster.org
    DAJ OKEJKĘ

http://www.erepublik.com/en/article/-vote-bij-eniemca--1086191/1/20
    Autor:Cerber

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Grudnia 14, 2009, 17:36:56 »
    Już kupiłem 4 bronie q3. Wellnes na 100, jestem zwarty i gotowy. Jakie są dalekosiężne cele? Berlin, czy idziemy na Kolonie? Może by dokonać rozbioru między sąsiadów. I ostatnie pytanie: Co ze wschodnimi barbarzyńcami? 

Offline Dzejkobs

• Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Grudnia 14, 2009, 17:53:07 »
    Ja też się już uzbroiłem - 5 broni q3 :) jak pomyśle, to chyba pierwsza moja poważna wojna ( "wojny" z eLitwą nie liczę ).

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #164 dnia: Grudnia 14, 2009, 19:09:47 »
    Wojna wybuchła!
    Aktualne bitwy:
    Mecklenburg-Western Pomerania
    Brandenburg and Berlin
    Saxony
    http://www.erepublik.com/en/wars/show/1425