Nie wiedziałem że Polska toczy wojnę na własnym terytorium, ostatnio było spokojnie więc walczyłem w Peru. Ale od jutra będę zawsze najpierw sprawdzał wojny obronne Polski.
On miał na myśli, że w ostatnich dniach walczyliśmy z Węgrami na Słowacji. Zdobyliśmy od nich nawet 2 regiony.
I jeszcze jedno, dlaczego wszyscy przestali grać po dobiciu 14 - 15 lvla? ;(((
Jakoś mi się... znudziło :( Po prostu to wszystko mnie nie wciągło i tyle. Jakoś nie poczułem tej "atmosfery", którą widać po Twoich postach Hermit załapałeś. Pewnego dnia nie wszedłem, a później już się tak potoczyło lawinowo, że kolejne dni też opuszczałem i ... skończyłem. Nawet nie wiem czy moja postac jeszcze żyje. Ostatnio było na tym, że wyjechałem "za chlebem" do Grecji...
Jak nie zaglądaliście na forum, irca i tak dalej to co się dziwić ;)
Ja np wstąpiłem ostatnio do wojska polskiego i zawsze jest inaczej.
Ogólnie to jest tak, że do tej gry wystarczy 5 - 10 min, albo nawet min jak się tylko pracuje i walczy, a grać warto chociażby z tego powodu, że mało to kosztuje, a fajnie popatrzeć jak własne państwo jest silniejsze od innych. Postacie zawsze można wskrzesić, można napisać do jakiegoś ePajacyka czy ePCK i w 3 - 4 można mieć 90 well. A jak nie, to wchodzi się na irca i prosi o gifty. Na tak niskim poziomie well opłacają się też dobre chlebki.
Ja chciałem wrócić.. nawet o pomoc prosiłem, ale nic. Obecnie mój well to 5,00 :D
Ja ci wysłałem 2 chlebki q3 nawet z tego co pamiętam ;)
Wejdź na irca albo napisz do jakiegoś bogacza, powiedź, że chcesz znowu grać, ale nie masz kasy na odzyskanie well i cię dogiftują.
Taki Sadix wydaje kilkadziesiąt g na tankowanie codziennie, więc... :D