Mało jest modów z Muzułmanami Aczkolwiek powiem wam ze z przyjemnością Zagrał bym jakimis ;p
mogę zaproponować nazwę Saracen sułtanate ;p
Mogę Test Zaproponować nazwy jednostek ;p
Saracen Tribman (chyba tak sie to pisało ;p)
( Turbanik Tarcza jakaś kiepawa kiepawa włócznia Szata jak w WI Thamir Spearman) <Mam Nadzieje ze Alhadias czy jakos tak bez obrazy ;p nie bedzie zly aczkolwiek jak dla mnie fantastycznie wygladaja przypominaja mi troche arabow ;p>
/ I I
/ I I
/ I I
Saracen Spearman Saracen Horsman Saracen Light Archer
( Żeby jakoś podobnie wygladali Jak (Jak Saracen Spearman Tyle_______ I
Thamir light Horseman Tylko ze bez konia ;p) że na kobyle ) I I
<Ehh znowu z WI> Thamir Rulez ;p ;p I I Saracen Archer
I I I Saracen Elite Archer
Saracen Veteran Spearman I I
I I I
I I I
Saracen WArior Saracen light horseman I-------Saracen Archer Horseman
(Jak w pop Zbroja Dr Heavy Scal) (Jak w WI Dezert Archer) (Jak Saracen Light Horseman)
Albo Cos podobnego ;p Fajnie wyglada ;p I
I I I
I I I
I Saracen Hevy Horseman Saracen Veteran Horse Archer
Saracen Fanatic I
(Była by to Konfigurowalne I
Jednostka wiecej napisze w odpowiednim temacie SaracenEliteHorse
Archer
Mniej wiecej ja tak to widze Jeźdźcy oczywiscie są z lancami ;p szybcy natomiast ze słabym pancerzem oczywiscie jakieś fajne bronie ( w Pop D"Shar są zaje***** )
Jeśli macie jakieś pomysły co do zmiany mojej koncepcji jestem otwarty na sugestie Razem może uda nam sie stworzyć fajna kulturę Muzułmanów ;p
PS: Przepraszam Twórców POP WI za zasugerowanie ich pracy żebyy twórca (Oczywiscie za zgodą wasza) mógł je wykorzystać jeśli mój pomysł mu sie spodoba Pozdrawiam Twórców WI i PoP moje ulubione mody (Szkoda Tylko ze Wi To Beta) :D
Tu Sa Screeny Mam Nadzieje Ze Bedą Przydatne ;) poszperam moze cos jeszcze znajde
(click to show/hide)
http://img16.imageshack.us/gal.php?g=31097549.png Ps:w PoP Też sa fajne tarcze i bronie mieczyki i wlocznie widac ja na niektorych screenach :)))
Nie Użyłem opcji Edit Gdyż nie chcialem zebyscie przypadkiem nie zauważyli tejze zmiany