Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rasizm  (Przeczytany 5625 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    Odp: Rasizm
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 15, 2009, 13:24:24 »
    Przybor, Ty weź mnie nie denerwuj, bo nie ręczę za siebie! No do jasnej..Jak można przyrównywać homoseksualizm do pedofilii i zoofilii?!
    Ty chyba czegoś tu nie rozumiesz! Homoseksualizm nie czyni nikomu krzywdy, zaś pedofilia i zoofilia jak najbardziej!

Edit:
    @down Nie... Jeśli coś trzeba tępić, to tylko i wyłącznie takich ignorantów którzy sami nie wiedzą co piszą.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2009, 13:29:33 wysłana przez Kuroi »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 15, 2009, 13:27:14 »
    Weź Kuroi daj sobie z nim spokój. Ja już to właśnie robię. Po co sobie psuć nerwy na zamierzchły element archaizmu ewolucyjnego...
    Szkoda tylko czasu, a jeszcze żałuję, że administracja nie reaguje na jawne próby i zaczepki prowokujące do kłótni.

EDIT: | @ Plopp
            \/
    Następny do kolekcji. Na dodatek rozsiewa te swoje zaj***te mądrości. Nie dosyć, że co jeden jego temat jest głupszy od poprzedniego to jeszcze teraz je postami przebija.
    Nie wiem na jaką naukę się powołujesz. Bo jakoś nauka homoseksualizmu nie wiąże z pedpfilią etc....a już wiem co za nauka...ta siana przez świętą książkę, albo "uniwersytet" watykański, który ma tyle samo z nauką wspólnego co fizyka z religią...

EDIT: | @ Tibijczyk
            \/
    Poczytaj sobie książki, to Ci na pewno nie zaszkodzi, a może czegoś się nauczysz... No tak w starożytności tyle statkami pływali, że to była norma...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2009, 13:42:27 wysłana przez proud »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 15, 2009, 13:31:43 »
    Przybor- Typowy polak :*
    Jeżeli ktoś myśli, że homoseksualizm jest chorobą, to sam powinien iść do specjalisty. Przybor, jakbyś zareagował, gdybym powiedział, że chrześcijaństwo jest poważną chorobą umysłową, którą należy tempić wszelikimi dostępnymi środkami? Wiesz, w Holandii jestem kilka razy w roku i zdąrzyłem zauważyć, że w homoseksualizmie nie ma niczego złego. To religia i skrajne przypadki głupoty wykreowały z tego kij wie co.
    Swoimi poglądami pokazujesz jedynie to, że nie dojrzałeś jeszcze do tematów tego typu. Tibijczyk także plecie bzdury gorsze niż Radio Maryja lub TV Market. Najpierw pomyślcie, potem piszcie głupoty na poziomie niewtajemniczonego 11 latka.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Plopp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 15, 2009, 13:35:05 »
    Sorry... ale jednak muszę objaśnić o co mi chodziło:)

W pierwszym moim poście dałem homoseksualizm jako przykład... podkreślając, że nietolerancja nietolerancji nie równa... mogłem wymieniać dalej... np. że nie toleruje się także kradzieży... Moje stwierdzenia o tym, że pedofilia i zoofilia są następstwami homoseksualizmu, są stwierdzone naukowo. Jak to, że homoseksualiści nie mogą być dawcami krwi, ze względu na wirusa HIV.

Nie chcę nikogo poniżać... ale wiedza większości na ten temat pochodzi z tzw. telewizji... Chłoniecie to co wam podsuwają media na przemian z klerem i robi się wam sieczka a nie Własne Zdanie... o waszych poglądach decyduje to czy macie coś(uprzedzenia) do księży lub nie. Po kilku wypowiedziach można wywnioskować to, że jesteście tolerancyjni bo to "nie mocherowe"...

Ja jako Ewangelik, mający za najwyższy autorytet Biblię nie mam do nikogo nienawiści, "bo tak nie pisze".Jestem tolerancyjny dla każdego człowieka... ale krew mnie zalewa jak ktoś ślepo stwierdza, że homoseksualizm to coś normalnego... Nikogo nie atakując i nie nawołując do nienawiści wobec Człowieka... po raz kolejny stwierdzam, że według Biblii jest to skalanie z którego oczyszcza pokuta... według psychiatrii jest to zboczenie, a według "Niby Poprawnych Politycznie" jest to rzeczą normalną i "to ja powinienem się leczyć":-|:-|:-|

Jeśli już jesteśmy przy leczeniu to ja nikomu się leczyć nie kazałem:) Nawet nie sugerowałem:)) Tylko stwierdziłem, że jest to uleczalne:)))          

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 15, 2009, 13:36:37 »
    Homoseksualizm wg mnie jest zły. To jest pasożyt tradycji mężczyzna z kobietą , który narodził się na okrętach gdy napaleni marynarze nie potrafili już się powstrzymywać.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 15, 2009, 13:46:34 »
    My przedstawiamy własne poglądy i tego chyba nikt nam nie zabroni. I co z tego, że nie lubię homoseksualizmu? Nie lubię także brokuł i co, to też złe i zaczniecie się ze mną kłócić i zmuszać mnie do jedzenia tego? Poza tym celem każdego gatunku jest rozmnażanie, a takie geje i lesbijki właśnie to uniemożliwiają! I to nie jest choroba?!
    Tibijczyk, jesteś mądrzejszy, niż mi się wydawało... ;)
    pozdro

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 15, 2009, 13:52:27 »
    Homoseksualizm wg mnie jest zły. To jest pasożyt tradycji mężczyzna z kobietą , który narodził się na okrętach gdy napaleni marynarze nie potrafili już się powstrzymywać.

Tibijczyk, jesteś mądrzejszy, niż mi się wydawało... ;)

Myślę, że to wystarczający powód, do zamknięcia kolejnego tematu. Niektórzy muszą dorosnąć do dyskusji na takie tematy.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/