Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Co ciekawego robiliście w te wakacje ?  (Przeczytany 1211 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PBaran

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Co ciekawego robiliście w te wakacje ?
    « dnia: Lipca 10, 2009, 17:24:28 »
    Tutaj możecie sobie pisać co ciekawego robiliście w te wakacje. Ja np. nie robiłem nic ciekawego oprócz szlajania się po mieście i siedzenia przy komputerze. Życzę wam więcej ciekawych rzeczy niż ja robiłem.

PS. Tym razem błędy poprawione, napewno

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    Odp: Co ciekawego robiliście w te wakacje ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 10, 2009, 17:28:02 »
    Tutaj możecie sobie pisać co ciekawego robiliście w te wakacja. Ja np. nie robiłem nic ciekawego oprócz szlajania sie po mieście i siedzenia przy komputerze. Życzę wam więcej ciekawych rzeczy niż ja robiłem.

PS. Wszystkie błędy poprawione, chyba
    No nie wszystkie... chyba, że faktycznie nic ciekawego nie robiłeś w te wakacja oprócz szlajanie sie po mieście ;D
    A o temacie, to nawet ciekawy, tylko o 2 miesiące za wcześnie... XD
    Siedzę u babci już tydzień, bo w domu nie ma co robić...
    pozdro
    « Ostatnia zmiana: Lipca 10, 2009, 17:45:39 wysłana przez przybor »

Offline Jędrek13

• BANITA
    • Użytkownik
    • S.W.A.T.4 ForEveR ! !
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 14, 2009, 12:42:14 »
    A ja siedzę w domu gram w M&B i łażę po wiosce np. po strzelnicy.

Offline Plopp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 14, 2009, 13:05:05 »
    Ja już 2 dni siedzę w domu... moi rodzice są na urlopie więc hulaj dusza... mimo to siedzę na forum i posty nabijam... bo gdybym zwołał kumpli to bym się nie dosprzątał do powrotu starszyzny... Oprócz siedzenia na forum, gotuję aby mieć do do michy wsadzić. Np. w tej chwili dociera do mnie zapach pieczonego kurczaka z czosnkiem i ziołami... składniki na marynatę + Mała Kura z chodwli ekologicznej(czyli od dalekiego sąsiada)... razem kosztowało mnie to 30 zł a następne 30 zapłacę za prąd... nawet nie wiecie ile trzeba czasu aby kurczak wypiekł się do szpiku... co pół godziny wycinam kawałeczek... i nadal nie gotowe. Boję się też, że spaprałem sprawę. Do przepisu była potrzebna oliwa z oliwek a w butelce zostało może pół łyka... więc dodałem oleju do smażenia który wymieszałem z oliwą i puki co żyję nadzieją, że nie będę musiał jeść na siłę:):)   

Offline Cirmius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 14, 2009, 13:07:53 »
    Hmm, cóż, cisnąłem z kuzynem w "In The Wake of Gods". Obraziłem się na niego, bo miał skrzydła anioła i co chwila mi zamek podbijał, nie mogłem nigdzie się ruszyć, ale co najważniejsze pokazywałem mu Mount and Blade. Kosiłem też trawę u babci, u siebie na działce.. nic szczególnego, krótko mówiąc.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 14, 2009, 13:14:31 »
    Odpoczywam po sesji i uzupełniam stronę oficjalną, właśnie pracuje nad zbrojami.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 14, 2009, 15:14:11 »
    Grałem (gram) w paintball, jeżdżę na deskorolce, gram w nogę, brzdąkam na basie i siedzę przy kompie :P (to tak w skrócie).
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor