Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Muzyka pod strzechą  (Przeczytany 288174 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • DzIEcIom NEo MóWIMy LoL!
    Odp: Muzyka
    « Odpowiedź #960 dnia: Grudnia 03, 2009, 21:30:47 »
    a ja lubię techno, metal (Rammstein parapapapa i'm lovin it) oraz tak troszeczkę rap za to nie znoszę discopolo
    ulubione zespoły to RAMMSTEIN ;) eluveitie oraz dj tiesto

PS: 100 post :]
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #961 dnia: Grudnia 03, 2009, 22:44:44 »
    Bratnia dusza ;] Też przepadam za Rammsteinem oprócz tego Distubed, Thousand foot crouch, Kult, Dezerter i z takich najbardziej słuchanych to chyba Akira Yamaoka ( twórca wszystkich OSt do wszystkich Silent Hillów ^^)

BTW. Tylko w Polsce piosenka "Last Christmas" która jest i zimnej suce która zostawiła faceta w święta może być odbierana jako jedna z najpiękniejszych świątecznych pieśni....
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline RaYeR

• Użytkownik
    « Odpowiedź #962 dnia: Grudnia 04, 2009, 18:42:58 »
    No to ja słucham wszelakiego metalu od viking metalu,folk metalu czyli np. korpiklaani do trash metalu jak metallica,heavy metalu jak Vader ale death metalu to już nie...bo do tego zalicza się oszołomów z behemotha.A i jeszcze Ensiferum.
    "Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw ściągnie cię do swojego poziomu,potem pokona doświadczeniem".

I am The Argent Dawn - Play Free Online Games
    [img]http://images.quiz.wegame.com/prod

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #963 dnia: Grudnia 05, 2009, 15:41:48 »
    Kolejny bezdystansowiec, co wie tyle o Behemocie, że podarł biblię na scenie. Gratuluję.
    Osobiście jestem wielkim fanem Behemotha, bo zarówno do nich jak i do ich muzyki podchodzę z dystansem. Podoba mi się to co grają i tyle.

Offline Metalowiec

• Użytkownik
    • :F
    « Odpowiedź #964 dnia: Grudnia 05, 2009, 17:27:22 »
    No to ja słucham wszelakiego metalu od viking metalu,folk metalu czyli np. korpiklaani do trash metalu jak metallica,heavy metalu jak Vader ale death metalu to już nie...bo do tego zalicza się oszołomów z behemotha.A i jeszcze Ensiferum.
    Od kiedy Vader należy do gatunku Heavy metal xD?No i od kiedy Behemoth to death metal ?
    Youve seen life through distorted eyes
    You know you had to learn
    The execution of your mind
    You really had to turn
    The race is run the book is read
    The end begins to show

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #965 dnia: Grudnia 05, 2009, 17:46:05 »
    Od kiedy Vader należy do gatunku Heavy metal xD?No i od kiedy Behemoth to death metal ?
    To nie jest tajemnicą że ekipa Nergala klasyfikuje się jedynie pod pojęciem black :D Oni są tak samo zaliczani do death metalu jak np. Vader...

Ja niemal w 100% podzielam zdanie DuoGuma. Muzyka której słuchacie powinna wam się podobać, a takie podchodzenie stereotypami, że ten podarł biblię, a tamtem śpiewa "God is Dead!!!" (zresztą polecam, świetny utwór Vadera "Helleluyah"). To wy powinniście zdecydować, czy wam ta muzyka pasuje, czy nie... Dzięki temu mamy w tym kraju taką sytuację, że znany i ceniony na całym świecie Beh, albo Vader u nas postrzegani są jako "zakały" muzyki, a ich koncerty przerywając grupy katolickie, czy pier***eni nacjonaliście... No bez jaj...

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #966 dnia: Grudnia 05, 2009, 17:53:54 »
    Cytat: DuoGum
    Kolejny bezdystansowiec, co wie tyle o Behemocie, że podarł biblię na scenie. Gratuluję.

Niekoniecznie. Nie przeszkadza mi w zupełności zachowanie na scenie Behemoth'a, ale zdecydowanie go nie lubię - gdyż, zwyczajnie, nie przepadam za utworami w podobnym klimacie, jak robi to ony zespół. Nie każdy, kto nie słucha black metalu, musi od razu być katolikiem!

Cytat: RaYeR
    No to ja słucham wszelakiego metalu od viking metalu,folk metalu

Jeśli lubisz Korpiklaani, spodoba Ci się Finntroll, a może też genialny Amon Amarth. Polecam Ci też Rhapsody of Fire, zespół grający TrV power metal (kolejna płyta już piątego marca).
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #967 dnia: Grudnia 05, 2009, 18:36:06 »
    ja pier.. te moje posty 4 letnie są bardzo zabawne. Jeśli ktoś czyta to, informuję iż jest to post napisany w 2009 i zedytowany w 2013 roku.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2013, 17:23:52 wysłana przez Tobik-N »

Offline DuoGum

• Użytkownik
    « Odpowiedź #968 dnia: Grudnia 05, 2009, 18:58:59 »
    Cytat: DuoGum

Niekoniecznie. Nie przeszkadza mi w zupełności zachowanie na scenie Behemoth'a, ale zdecydowanie go nie lubię - gdyż, zwyczajnie, nie przepadam za utworami w podobnym klimacie, jak robi to ony zespół. Nie każdy, kto nie słucha black metalu, musi od razu być katolikiem!

Ale te słowa nie są do Ciebie, choć wiem, że specjalnie to napisałes. Nie wiem, po co zaraz nawiązujesz do katolictwa. Chodzi raczej, o to iż autor do którego odnosił się mój poprzednii post, patrzał na zespół Nergala przez pryzmat tego co faktycznie robi na scenie, a nie to jaką muzykę grają. I dochodzi właśnie do sytuacji podanych przez prouda, że cenione zespoły na świecie jak Vader, Behemoth w polsce są ignorowane. Na tle mediów wyróżniają się Dody, Andrzejewiczówny i inne plastiki, które nic nie osiągnęły. Dlaczego w mediach nie ma Behemotha, Vadera? Zapewne też przez styl muzyki, ale i też przez to co robią na scenie, są zaraz dyskfalikowani. Mądre? Nie sądze.
    Sorry, że tak zeszłem z tematu.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #969 dnia: Grudnia 05, 2009, 19:30:35 »
    http://www.youtube.com/watch?v=jpCs8UCaDao
    Polecam wysłuchać do końca xd

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #970 dnia: Grudnia 05, 2009, 22:30:54 »
    A ja dodaje do moich ulubionych autorów pana Kaczmarskiego. Kiedyś jak miałem lat 10 ( uwierzcie lub nie ale byłem jeszcze głupszy niż jestem) patrzyłem na ojca jak na debila jak się rozpływał nad tym autorem. teraz widocznie do niego dorosłem, choć jego muzyka przemawia na pewno bardziej do ludzi którzy przeżyli komunizm.

Techno też jest do d..y.

Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline DuoGum

• Użytkownik
    « Odpowiedź #971 dnia: Grudnia 06, 2009, 18:25:19 »
    Kaczmarskiego też lubię, jako przyjemną odmianę od ciężkiej muzyki.
    "Hej kto szlachta, za kmicicem!" ;P.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #972 dnia: Grudnia 07, 2009, 10:41:24 »
    Ja lubię rocka, ,metal, trash metal , death metal i black metal  i posłuchać Michaela Jacksona  . Co do  Behemotha lubię ich muzykę, a jestem chrześcijaninem, nie obchodzi mnie jakiego są wyznania czy jakie im przyświecają ideologię w życiu, trzeba szanować każdego człowieka i po prostu lubię ich muzykę,  . Zgadzam się z proudem i DuoGumem , Behemoth i Vader  w Polsce są ignorowani ( oczywiście przez niektórych ) . Co do  Kaczmarskiego to też bardzo lubię jego utwory , a jeśli chodzi o techno to: http://www.youtube.com/watch?v=spV5stcKmvc
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #973 dnia: Grudnia 07, 2009, 19:29:46 »

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #974 dnia: Grudnia 07, 2009, 19:36:23 »
    Coś dla wielbicieli dobrego progresywnego metalu :)
    http://www.youtube.com/watch?v=xupd-5sOUdU Symphony X - Masquerade
    http://www.youtube.com/watch?v=EkF4JD2rO3Q Dream Theater - The Dark Eternal Night
    http://www.youtube.com/watch?v=GUn4jXZko5E&feature=fvst  Symphony X - Set The World On Fire
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor