Widzę że są problemy z rozumieniem czytanego tekstu więc objaśnię:
Tak tak... przypomniał mi się motyw z Ferdydurke "Słowacki wielkim poetą był..."
To że wy tak uważacie, nie znaczy że inni muszą tak uważać (chodzi o tą legendę i tą moją niby nienawiść do muzyki)
Każdy ma inny gust i może mu się podobać co innego, dla mnie np. nie są legendą, no i co? nie mam takiego prawa?
Z ignorancją wypowiadasz się o innych gatunkach muzyki więc nie oczekuj że ktoś z poza koła wzajemnej adoracji będzie ich sławił.
To było do Harregoangela, no i co tu strasznego napisałem? Prawdę?
No to dam pierwszy z brzegu przykład waszej tolerncji:
(...) wokal mi podchodzi pod numetal którego nie trawie :/,i w dodatku nie ma solowki ://(...)
No już mnie nie strasz. Nie cierpią zarówno numetalu jak i rapcoru, najgorszy syf jaki można zrobić z muzyką metalową to wpleść w nią to seplenienie...
Ja jak i pewnie 99% moich znajomych o takich tworach niesłyszałem, mało tego jak by byli tak znani jak uważasz to te wstrętne komercyjne media by ich pokazały, a tu psikus i cisza.
Kogo tu obrażam znowu? Gdzie w tym kłamstwo? Znanych ludzi pokazują w TV naprawdę, sam widziałem, a to że jednych uważasz za gorszych a innych za lepszych "artystów" to inna sprawa. Media pokazują to co ludzie chcą oglądać.
Ciągle płaczecie że metale i rockowcy są źle postrzegani przez społeczeństwo (sataniści) a sami jedziecie stareotypami o niby żałosnym pokoleniu "pepsi" i "dyskotek".
Gdzie tu kogoś obrażam? opisałem tylko sytuację rzeczywistą, za to kolega Harry już stareotypem atakuje. Mało tego odwracasz sytuację i piszesz że ja niby kogoś obrażam. Wzmianka o zespołach satanistycznych
No i też przykład.Wzmianka o zespołach satanistycznych
najlepsza wersja Voodoo child<3 http://www.youtube.com/watch?v=v7yPRYL_Oq0
To było poniżej pasa bo wiadomo, że nikt nie przebije mistrza:)
Ciekawi mnie to czy lubi ktoś te norweskie zespoły satanistyczne.
Link do przykładu:
http://www.youtube.com/watch?v=mxDiKSHqBIc
Więc powiedz mi Petros kto ma rację?
Jest pytanie musi być odpowiedź, ogólnie ja mam rację.
Ja uważam że gówno wiem o innej muzyce, a to że znam 100 osób słuchających techno które są debilami pierwszej klasy to nie znaczy dla mnie że wszyscy słuchający techno tacy są.
Nic nie jest złe dopóki nie jest wdrażane na siłę.
Z tym akurat się zgodzę.
Tyle, że ja się nie zgadzam na takie traktowanie mojej muzyki i w konsekwncji mnie samego bo ja nie obrażam nikogo z tego powodu, że słucha innych odmian muzyki, których po prostu nie nawidzę (tzn. Disco przez Pole, Techno, Hup Hop). Dla mnie każdy może słuchać czego sobie sam chce i mnie to gówno wielkie obchodzi.
Fanatyk Disco polo mógł by się czuć obrażony, Hip hopu podobnie a miało być tak tolerancyjnie , nie prawda?
I nie mogę stwierdzić że nienawidzę jakiejś muzyki jedyne czego tak naprawde nieznosze to hipokryzji i ludzi którzy negują coś czego nie znają.
Negować mogę wszystko co mi się podoba, takie prawo daje mi matka wszystkich nauk.
Ten tekst o hipokryzji to takie "mycie rąk" po nieudanych i nieprawdziwych atakach.
Wielki szacunek dla Mielonki który jedyny z drugiej strony sporu pisze rzeczowo i nie unosi się fanatyzmem.
Z Nim naprawdę się zgadzam.
Pisać już chyba więcej nie będę bo sprawę wyjaśniłem jasno no i oczywiście racja jest po mojej stronie więc osoba bez stronna czytając to przyzna mi rację.